Tulikiven sisustuskivillä kestävää ylellisyyttä kylpytilaan

Tulikiven sisustuskivimallisto tarjoaa laajan valikoiman materiaaleja kylpytilan tasoihin sekä lattia- ja seinäpintoihin. Kulutusta ja kosteutta kestävä aito luonnonkivi on ylellinen valinta kylpyhuoneeseen sekä muihin kosteisiin tiloihin.

Kotimainen vuolukivi ei ole märkänäkään liukas ja lämmönvarauskykynsä ansiosta se soveltuu erinomaisesti lattialämmitteisiin tiloihin. Kalkkikivi-, graniitti- ja marmoripinnoilla saadaan spa-henkistä eleganttia näyttävyyttä. Sisustusmateriaalina luonnonkivi on laadukas ja aikaa kestävä materiaali, joka nostaa kodin arvoa.

Luksusta kylpytiloihin

Marmorimosaiikki sulautuu yhdessä vuolukiven kanssa kylpytilan pintoihin. Suihkuseinässä Oriental Emperador -marmorimosaiikkia ja lattia Tulikivi Classic -vuolukiveä. 

Marmorimosaiikki sulautuu yhdessä vuolukiven kanssa kylpytilan pintoihin. Suihkuseinässä Oriental Emperador -marmorimosaiikkia ja lattia Tulikivi Classic -vuolukiveä.

Luonnonkiviä voi yhdistellä melkeinpä rajattomasti

Tulikiven sisustuskivimallistosta löytyy valkoista, mustaa, vaaleanpunaista, ruskeaa, vihreää…Tulikiven valikoimiin kuuluu monia kivilajeja: graniitteja, marmoreita, kalkkikiveä, liuskekiveä, travertiineja ja muita luonnonkiviä. Kivien pintatekstuuri- ja värivalikoima on runsas. Perinteisemmän laatan sijaan voi valita vaikkapa luonnonkivimosaiikin. Lisäksi eri pintakäsittelyillä samasta kivestä saadaan esiin eri puolia ja ladontakuvioita vaihtamalla voidaan luoda persoonallisia ratkaisuja.

Ennen lopullista kiven valintaa kannattaa vaihtaa aina pari sanaa kivilajien ominaisuuksista Tulikivi-myyjän kanssa.

Verde Guatemala -marmori näyttää komealta niin kylpyhuonetasoissa kuin seinä- ja lattiapinnoilla. Lisäilmettä kuvan kylpytilaan on luotu vaalealla boordikivellä, joka tuntee nimen BiancoStatuario.Verde Guatemala -marmori näyttää komealta niin kylpyhuonetasoissa kuin seinä- ja lattiapinnoilla. Lisäilmettä kuvan kylpytilaan on luotu vaalealla boordikivellä, joka tuntee nimen BiancoStatuario.
Kylpytilan seinät kiiltävää Ramona Brown 305 x 305 mm kokoista laattaa.Kylpytilan seinät kiiltävää Ramona Brown 305 x 305 mm kokoista laattaa.


Sisusta kivellä –apuri helpottaa löytämään sopivat yhdistelmät

Lisää neuvoja kivenvalintaan löydät Tulikiven verkkosivuilta. Sisusta kivellä -apuri auttaa sisustuskokonaisuuden suunnittelussa ja näyttää sopivat kiven ja puun yhdistelyvaihtoehdot.

Ota yhteyttä

Kun olet kiinnostunut kiven käytöstä, tai ehkä jo tiedät, mitä kiveä haluat kotiisi, niin ota yhteys Tulikiven myyjään. Hänen kanssaan voit neuvotella parhaasta ratkaisusta. Hän auttaa sopivan kiven ja pintakäsittelyn valinnassa ja tekee sinulle halutessasi kokonaistarjouksen avaimet käteen –periaatteella.

Kylpytilan seinät kiiltävää Ramona Brown 305 x 305 mm kokoista marmorilaattaa. 
Kylpytilan seinät kiiltävää Ramona Brown 305 x 305 mm kokoista marmorilaattaa.

Luonnonkivi kylpytiloissa

  • käytännöllinen ja helppohoitoinen

  • turvallinen, ei ole märkänäkään liukas

  • lämmönvarauskykynsä ansiosta soveltuu erinomaisesti lattialämmitteisiin tiloihin

  • ekologinen

  • paloturvallinen

  • arvostettu materiaali kodin tiloihin

 
Julkaistu
3.12.2012