Sadeveden talteenotto onnistuu Vesitaskulla

Sadeveden talteenotto on fiksu ja ekologinen tapa tuottaa kasteluvesi puutarhallesi. VESITASKU® on pohjoismaisiin olosuhteisiin tehty toimintavarma kotimainen sadevesisäiliö.

"Pihatöiden viimeistelyssä huomasimme, että sadevettä tulisi kerätä puutarhanhoitoa varten. Uusi piha istutuksineen tarvitsi runsaasti vettä ja olisihan kasteluvedelle paljon käyttöä jatkossakin. Tynnyri talon nurkalla ei perustuksiin valuvan ylivuotoveden, eikä ulkonäkönsä vuoksi tullut kuitenkaan kyseeseen."

Näin syntyi idea Vesitaskusta, josta on iloa Sinulle, talollesi ja puutarhallesi.


Vesitaskun edut:
 
  • Kastelu kätevää letkulla tai kastelukannulla
  • Tyylikäs, suomalainen tuote
  • Perustukset kuivana ylivuotoveden ohjauksella
  • Ei talvisäilytysongelmia
  • Turvallinen lapsille
  • Sopii uusiin ja vanhoihin taloihin
  • Voidaan sijoittaa myös ulkorakennusten seinustalle!

Vesitaskun tilavuus on 190 litraa. Sillä kastelet jo kasvejasi ja peset käsiäsi monet kerrat!

Osta Vesitasku Rakentaja.fi-verkkokaupasta 
Vesitasku on tyylikäs ja moderni vesisäiliö!Vesitasku on tyylikäs ja moderni vesisäiliö!

Hyödynnä syyskampanja!

Vesitaskut ja Vesitasku-tarvikkeet nyt tarjoushinnoin Rakentaja.fi verkkokaupasta 17.9.2018 alkaen niin kauan kuin tavaraa riittää! Kampanja päättyy, kun varasto on tyhjä; kuitenkin viimeistään 30.11.2018.

Osta Vesitasku Rakentaja.fi-verkkokaupasta 


Usein sadeveden keruu toteutetaan sadevesitynnyrillä tai saavilla. Tynnyri talon nurkalla ei kuitenkaan ulkonäkönsä puolesta ole kaikkien mieleen.

Merkittävin puute tavallisessa sadevesitynnyrissä on ylivuotovesien hallitsemattomuus. Kovalla sateella parin sadan litran tynnyri täyttyy alle kymmenessä minuutissa ja sen jälkeen tuleva vesi kulkeutuu talon perustuksiin.

Housemanin kehittämä ainutlaatuinen ratkaisu, VESITASKU, huolehtii sadeveden keräämisen lisäksi ylivuotoveden ohjaamisesta hallitusti talon sadevesiviemäriin tai kauemmaksi rakennuksesta. Vesitaskussa on myös sadeveden ohitusmahdollisuus talvitilannetta ajatellen. Kotimainen tuote ja suomalainen muotoilu istuu tyylikkäästi talosi julkisivuun.

 

vesitasku_pieni

Näin VESITASKU toimii:

Asenna VESITASKU sellaisen syöksytorven alle, joka kerää sadevettä mahdollisimman laajalta kattopinnalta. Huomioi sijoituksessa myös huollettavuus ja venttiilin helppo käytettävyys. VESITASKU voidaan asettaa harkkojen tai kivien päälle - tai kiinnittää seinään tai sokkeliin. Sokkelikannakkeet ja kiinnitystarvikkeet saatavana lisätarvikkeina.

Kesäasennossa VESITASKU kerää sadevedet talteen. Säiliön täytyttyä ylivuotovesi menee ylivuotoputkeen, josta se on ohjattavissa esimerkiksi sadevesiviemäriin.

VESITASKUN alaosassa olevasta hanasta on kasteluvesi helppo ottaa käyttöön. Hanassa on liitin 22 mm kasteluletkulle.

Syksyllä ennen pakkasten tuloa VESITASKU tulee tyhjentää ja asettaa talviasentoon. Talviasentoon VESITASKU saadaan kääntämällä kantta vaakatasossa 180 astetta. Silloin vedet ohjautuvat suoraan ylivuotoputkeen ja säiliö pysyy tyhjänä.

vesitaskun_toiminta

VESITASKU eri väreissä

Vesitaskun muotoilussa on otettu huomioon tyylikäs ulkonäkö. Vesitaskua on saatavilla kolmea eri väriä: Grafiitti, ruskea ja harmaa. Erikseen saatavalla verhoilulevyllä teet VESITASKUSTA taloosi sopivan. Halutessasi voit maalata verhoilulevyn tai painattaa siihen haluamasi kuvion, rajana vain mielikuvitus. Vakioväri on valkoinen.

VESITASKU on saatavissa kolmessa värissä: grafiitti, ruskea ja vaaleanharmaa.VESITASKU on saatavissa kolmessa värissä: grafiitti, ruskea ja vaaleanharmaa.

VESITASKUN verhoilulevyt

Erikseen saatavalla verhoilulevyllä viimeistelet Vesitaskusta taloosi sopivaksi. Halutessasi voit maalata verhoilulevyn tai painattaa siihen haluamasi kuvion, rajana vain mielikuvitus. Verhoilulevyn vakiovärit ovat harjattu teräs ja valkoinen. Sen lisäksi verhoilulevy on myös maalattavissa juuri sen väriseksi kuin itse haluat.

VESITASKUN verhoilulevyn väriksi voi valita valkoisen tai harjatun teräksen.VESITASKUN verhoilulevyn väriksi voi valita valkoisen tai harjatun teräksen.

Hyödynnä syyskampanja!

Vesitaskut ja Vesitasku-tarvikkeet nyt tarjoushinnoin Rakentaja.fi verkkokaupasta 17.9.2018 alkaen niin kauan kuin tavaraa riittää! Kampanja päättyy, kun varasto on tyhjä; kuitenkin viimeistään 30.11.2018.

Osta Vesitasku Rakentaja.fi-verkkokaupasta 


 
Julkaistu
17.9.2018