Pihasaunassa pääsee vilvoittelemaan

Sauna kuuluu suomalaiseen kotiin. Pihasaunoja näki ennen vanhaan lähes joka torpan pihassa. Kun rakentamiskulttuuri muuttui, sauna siirrettiin asuinrakennuksen yhteyteen. Nykypävänä taasen moni haluaa uudelleen pihasaunan omaan käyttöönsä. Mikäs sen mukavampaa kuin vilvoittaa kehonsa saunan jälkeen siirryttäessä takaisin sisälle. Asuinrakennuksen yhteydessä olevasta saunasta harvoin lähdetään ulos vilvoittelemaan kesken löylyjen, pihasaunan yhteyteen vilvoittelu suorastaan kuuluu.

Pihasauna sopii niin kotipihalle (jos tontti antaa myöden) kuin myös vapaa-ajan asunnolle. Saunahan rakennetaan mökkimaisemissa niin lähelle rantaa kuin mahdollista. Saunan pukeutumistilaa voi käyttää myös vierasmajoitukseen.

Jalotakan pihasauna pukuhuoneella

Jalotakan pihasaunapaketilla saunanteko ei vaivattomammin voisi sujua.
Pihasauna ei tarvitse vaativia perustuksia, vaan sen alusrakenne voidaan koota esimerkiksi pilariharkkojen päälle.
Sauna toimitetaan elementteinä / osissa.

Paketti sisältää:
- Täydellisen puuosatoimituksen: painekyllästetty pohjarakenne, valmiiksi pontatut seinähirret, eristetyn katon, kaikki ikkunat ja ovet valmiiksi heloitettuna, lauteet sekä pukuhuoneen penkit, pöydän ja kolme uniikkia seinäkoukkua.
- Katemateriaalin sekä kaikki asennukseen tarvittavat ruuvit, naulat ja mutterit.
- Kota Family L kiukaan 30 litran vaippasäiliöllä.
- Täydellisen teräshormistopaketin kiukaalle.
- Löylyverkon kiukaan ja hormin väliin.
- Kiukaan suojaseinät sekä pohjatason.

Klikkaa kuvaa suuremmaksi.Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

Varmista saunan paloturvallisuus

Suojaseinä pelastaa pienen uuden tai remontoitavan saunan. Niiden ainutlaatuinen rakenne täyttää kaikki määräykset ja paloturvallisuusnormit. Suojaseinä on nopea ja vaivaton asentaa eikä se vaadi muuraamista.

Kaikissa malleissa on säädettävät jalat ja värivaihtoehtoja on musta, tumman harmaa sekä hopea. Mikäli sopivan kokoista suojaseinää ei löydy Jalotakan valmiista mallistosta niin myös mittatilaustyöt onnistuvat!

Jalotakan saunapaketti sisältää Kota Kuru kiukaan, 22 l hormipadan kiukaan ja hormin väliin, JT-teräshormiston sekä kiukaan suojaseinät ja pohjatason.

Saunan toimitukseen kuluu painekyllästetty pohjarakenne, valmiiksi pontatut seinähirret, eristetty katto, kaikki saunan ovet ja ikkunat valmiiksi heloitettuna. Toimitus sisältää lisäksi kaikki asennukseen tarvittavat ruuvit, naulat ja mutterit.

 
Julkaistu
13.8.2012