Haluaisitko talostasi nollaenergiatalon?

Kuluttaako talosi liikaa energiaa? Lämmöneristystaso on 1960-70-luvulta ja talossasi on tasakatto, jonka pitävyydestä et ole aivan varma tai muuten haluaisit muuttaa sen harjakatoksi. Kaipaavatko julkisivut kunnostusta? Ovet ja ikkunat olisi kenties aika uusia. Talosi lämmitysjärjestelmä kaipaisi uudistamista ja ilmanvaihdossakin on toivomisen varaa. Tuntuiko tutulta?
Jos edellä olevat kuvaukset osuivat sinun taloosi, niin Parocilla saattaisi olla sinulle ratkaisu tarjolla. Voit hakea pilottikohteeksi projektiin, jossa tavoitteena on korjata talosi nollaenergiataloksi, käyttämällä seinien korjaamisessa uutta elementtitekniikkaa. Pilottikohteeksi valittava saa myös tuntuvia etuja.

Tuntuvia etuja

Paroc tarjoaa kaikki seinäelementtien ja uusittavan yläpohjan eristeet veloituksetta. Myös pää- ja rakennesuunnittelun kulut kustannetaan joko kokonaan tai ainakin osittain. Lisäksi saat projektin yhteydessä uusittavien laitteiden toimittajien tuotteista tuntuvat alennukset. Projektin tukena ja asiantuntijatahona toimii VTT, joka hoitaa mm. seurantamittaukset. VTT:n kohteeseen tarjoama asiantuntemus ja mittausseuranta on pilottikohteen omistajalle ilmaista. Etusijalla ovat korkeintaan tunnin ajomatkan etäisyydellä Helsingistä olevat kohteet.
Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä elokuun loppuun mennessä ja keskustele Parocin asiantuntijan kanssa yksityiskohdista.

Yhteydenotot:
Jukka Sevón
0400 450416
jukka.sevon@paroc.com
 
Julkaistu
18.7.2012