Wc-istuin tarpeeseen kuin tarpeeseen

Wc-istuin on pitkäikäinen hankinta. Se on käytössä monta kertaa päivässä, joten sen on oltava niin toimiva, tyylikäs kuin kestäväkin. Jos remontoit vanhaa, istuimen malli määräytyy yleensä viemäröinnin mukaan. Vanha wc-istuin on helpointa vaihtaa leveäjalkaiseen malliin, joka peittää kätevästi ruuvin reiät. Jos rakennat kokonaan uutta, valinnanvaraa on enemmän.

Wc-istuimia on erikorkuisia ja -syvyisiä. Korkeat mallit sopivat erityisesti pitkille tai iäkkäille henkilöille. Wc-istuimen molemmille puolille kannattaa jättää riittävästi tilaa, sillä ahtaassa wc:ssä on ikävä asioida. Wc:n minimileveytenä pidetään yleensä noin 80 senttiä.

Lue lisää wc-istuimista

Osta wc-istuin Jäsentukusta

Yhtenäisellä värimaailmalla tilasta tulee tyylikäs ja harmoninen. 

Yhtenäisellä värimaailmalla tilasta tulee tyylikäs ja harmoninen.

Mikä wc-istuin, kun tilaa on vähän?

Varsinkin vanhempia kylpyhuoneita remontoidessa tila luo haasteen uudistamiselle ja antaa tiukat puitteet sisustukselle. Nykyään tarjolla on toinen toistaan upeampia kylpyhuonekalusteita, mutta usein näyttävimmät ratkaisut joudutaan jättämään pois harkinnasta, koska tilaa on liian vähän.

IDOn Seven D 18-wc-istuin on oiva ratkaisu pieniin tiloihin. Sen kokonaissyvyys on vain 61 senttiä eli useita senttejä vähemmän kuin normaalikokoisissa wc-istuimissa. Mallin syvyyttä on saatu nipistettyä tekemällä vesisäiliöstä aiempaa litteämpi. Istuimen design ei ole muutoksesta kärsinyt, istuin on pikemminkin muuttunut sirommaksi. Wc-istuin voidaan asentaa kiinni seinään eli se ei tarvitse ylimääräistä tilaa taakseen. Wc-istuimen maksimi huuhteluvesimäärä on 6 litraa ja istuinkorkeus lattiasta 42 senttiä, kuten muissakin vastaavissa malleissa.

Lisävarusteet

Tarvittaessa voit varustaa wc:si esimerkiksi kyynärtuilla tai automaattisella huuhtelulla. IDO-wc-istuimille on myönnetty Nordic Quality -merkintä. Se takaa, että ostaessasi IDO-wc:n saat parasta mahdollista laatua. Se tarkoittaa nopeaa ja varmaa varaosien saantia vähintään 10 vuotta sen jälkeenkin, kun malli on poistunut tuotannosta. Kaikki wc-istuimemme ovat myös CE-hyväksyttyjä.

Wc:n tai kylpyhuoneen ilmettä saa helposti raikastettua vaihtamalla wc-istuimeen värillisen kannen. IDOn uutuuksista löytyy esimerkiksi Trend-kalustesarjan kanssa samaa sävyä oleva tummanharmaa istuinkansi. Yhtenäisellä värimaailmalla tilasta tulee tyylikäs ja harmoninen.

IDOn kansissa on valinnanvaraa

IDO Seven D -sarjan wc:t voi päivittää kylpyhuoneen sisustukseen sopivilla istuinkansilla. Kannet sopivat kaikkiin IDO Seven D – sarjan wc-istuimiin. Värillisillä kansilla voidaan viimeistellä kylpyhuoneen sisustus sekä luoda vaihtelua ja persoonallisuutta kylpyhuoneeseen. Kovien kansien mukana tulevat kestävät saranat, jotka voidaan asentaa oman valinnan mukaan joko kiinteinä tai pikalukituksella. Pikalukitus helpottaa WC-istuimen puhdistamista, koska kannet voidaan irrottaa kätevästi istuimesta siivouksen ajaksi. IDO Seven D sarjan kovissa kansissa on myös Slow close-toiminto. Turvalliset Slow close -kannet ovat käytössä ylellisen miellyttävät, koska ne laskeutuvat pehmeästi ja kolahtamatta. IDO Slow close & Quick release -kansissa yhdistyvät käyttömukavuus ja käytännöllisyys.

Wc-valikoimasta löytyy värivaihtoehtoja laidasta laitaan. Punainen wc-istuin tuo pirteää ilmettä kylpyhuoneeseen.Wc-valikoimasta löytyy värivaihtoehtoja laidasta laitaan. Punainen wc-istuin tuo pirteää ilmettä kylpyhuoneeseen.
Fresh WC on sisäänrakennettu raikastin, joka annostelee huuhteluveteen automaattisesti sopivan määrän raikastetta.Fresh WC on sisäänrakennettu raikastin, joka annostelee huuhteluveteen automaattisesti sopivan määrän raikastetta.

IDO säästää vettä ja työtä

Muotoilun ansiosta IDO toimii tehokkaasti vähälläkin vedellä. Normaalihuuhtelu kuluttaa vain 4 litraa, ja kaksoishuuhtelumallien pieni huuhtelu vain 2,5 litraa. Halutessasi voit toki muuttaa huuhtelumääriä.

IDO Smart-lasite tekee puhdistuksesta helppoa

IDO Seven D posliineissa on jatkuvan tuotekehityksen tulos: entistä liukkaampi lasite, joka hylkii likaa tehokkaammin ja tekee puhdistuksesta helppoa.

Wc raikkaaksi jokaisella huuhtelulla

Fresh WC on sisäänrakennettu raikastin, joka annostelee huuhteluveteen automaattisesti sopivan määrän raikastetta. Fresh wc-raikastin on mukana kaikissa IDO Seven D -malleissa sekä IDOn seinä-wc-telineissä.

Osta wc-istuin Jäsentukusta

Tilaa IDOn kuvasto!
 
Julkaistu
28.11.2013