Asuntomessuportit avoinna ensimmäistä viikkoa

Asuntomessuportit Tampereen Vuoreksessa avautuivat viime perjantaina - messualueen kadut ja kodit ovat täyttyneet iloisista rakennus- sekä sisustusvinkkejä hakevista kävijöistä.

Messut perjantaina avasi opetusministeri Jukka Gustafsson. Avajaispäivänä messuilla vierailivat myös eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma ja Yhdysvaltojen suurlähettiläs Bruce Oreck.

Asuntomessukohteina on niin kerros-, rivi- kuin omakotitalojakin. Vuoreksessa esillä on lisäksi tavallista enemmän taidetta.Asuntomessukohteina on niin kerros-, rivi- kuin omakotitalojakin. Vuoreksessa esillä on lisäksi tavallista enemmän taidetta.Asuntomessuilla on kaikkiaan 39 näyttelykohdetta. Hyviä esimerkkejä kohteista ovat asukkaiden hyvinvointia tukeva koti, muunneltava loft-paritalo, toiminnallisuutta ja luksusta yhdistävä lapsiperheen talo, rintamamiestaloperinnettä henkivä ekotalo, kierrätyskalustein sisustettu viuhkanmallinen puutalo sekä energiaomavarainen nollaenergiatalo.

Messujen 27 omakotitalossa on sekä yksilöllisiä taloja että valmistaloja - moderneja mutta myös perinteisempiä malleja. Joukossa on niin puu-, kivi-, tiili- kuin hirsitalojakin.

Jämerän Loft-talot muodostavat näyttävän rivistön asuntomessualueen keskellä.Jämerän Loft-talot muodostavat näyttävän rivistön asuntomessualueen keskellä.
Messutarjontaan kuuluu myös neljä rivitalo-, kolme paritalo- ja kolme kerrostaloasuntoa – yksiöstä suureen perheasuntoon. Edustettuina ovat kaikki hallintamuodot: omistus-, vuokra- ja asumisoikeusasuminen. Tapahtumassa esitellään myös kehitysvammaisten palvelukodin toimintaa sekä Tuotetalossa erilaisia rakennustapoja ja -materiaaleja.

Asuntojen sisustuksissa on nähtävissä monipuolisesti eri tyylejä sekä vuoden 2012 trendit. Sisustuksista löytyy niin luonnonläheisyyttä, ekologisuutta ja harmonisuutta kuin värikkyyttä, uutta muotoilua ja taidettakin.

Asuntomessut ovat päivittäin avoinna klo 10-18 ja ne jatkuvat 12. elokuuta asti.

 
Päivitetty
16.7.2012