Suunnittele kotiisi täydellinen säilytysjärjestelmä

Lojuuko nurkissasi epämääräisiä kasoja urheiluvälineitä, kenkiä ja laatikoita? Pursuilevatko laatikot ja kaapit vaatteista? Sovella-säilytysjärjestelmän avulla suunnittelet elämääsi uuden järjestyksen!

Jokainen pystyy suunnittelemaan kotiinsa optimaalisen säilytysjärjestelmän. Tarvitsetpa uutta säilytystilaa sitten autotalliin, eteiseen tai vaatehuoneeseen, Sovellan tuotteilla rakennat juuri omaan kotiisi sopivan kokonaisuuden. Neljässä helpossa vaiheessa tarvitset avuksi vain mittanauhan, kynän ja ruutupaperia sekä tavalliset asennustarvikkeet.

Lue lisää Sovellan säilytysjärjestelmistä

Sovella®-hyllyjärjestelmän käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Se soveltuu kaikenkokoisiin kohteisiin ja tiloihin, joissa tarvitaan käytännöllistä ja helposti muunneltavaa säilytysjärjestelmää.Sovella®-hyllyjärjestelmän käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Se soveltuu kaikenkokoisiin kohteisiin ja tiloihin, joissa tarvitaan käytännöllistä ja helposti muunneltavaa säilytysjärjestelmää.

1. Mittaa

Ensimmäiseksi tulee tietää suunniteltavan tilan seinien leveys ja korkeus. Tässä vaiheessa kannattaa ottaa huomioon myös mahdolliset ikkunat, putket ja seinän materiaali. Piirrä seinät ruutupaperille ja aloita suunnittelu.

2. Jaksota

Sovella-säilytysjärjestelmässä seinä jaetaan leveyssuunnassa 90 cm tai 60 cm leveisiin jaksoihin, joihin sitten sovitetaan hyllyt, rekit ja korit. Tähän tulee jättää n. 4 cm säätövara, sillä säätölistojen kiinnitys vie 3cm ylimääräistä tilaa. Hukkasenttejä ei jää kun mietit myös hyllyjen syvyyden. Ylähyllyjen syvyys voi olla 50cm, jotta siellä voi säilyttää suuria tavaroita, kun taas ahtaissa tiloissa 40cm tai 30cm syvät hyllyt säästävät tilaa, mutta niille mahtuu silti paljon tavaraa.

Sovella-säilytysjärjestelmässä seinä jaetaan leveyssuunnassa 90 cm tai 60 cm leveisiin jaksoihin, joihin sitten sovitetaan hyllyt, rekit ja korit.Sovella-säilytysjärjestelmässä seinä jaetaan leveyssuunnassa 90 cm tai 60 cm leveisiin jaksoihin, joihin sitten sovitetaan hyllyt, rekit ja korit.

3. Suunnittele

Seuraavaksi suunnitellaan, minkälaiset hyllyt toteutetaan: tarvitaanko tavallisia hyllyjä laatikoille tai urheiluvälineille, avoimia lankakoreja kengille vai esimerkiksi vaatetankoja takeille ja mekoille. Tämä riippuu täysin sinun tarpeistasi ja Sovellan tuotteilla saatkin rakennuttua juuri tarvitsemasi järjestelmän. Ahtaisiin tiloihin tangot sopivat parhaiten, sillä niihin ei voi kolhia itseään, kun taas vetokorit kannattaa sijoittaa hyllystön alaosiin, sillä ylhäällä niistä on vaikea poimia tavaroita reunojen vuoksi. Seinät kannattaa suunnitella yksi kerrallaan, mutta myös nurkkien hyödyntäminen sujuu tehokkaasti esimerkiksi vaatetangon avulla. Nämä ja muut vinkit löytyvät Sovella@homen nettisivuilta.

4. Kiinnitä

Suunnittelun jälkeen suuntaa vain kauppaan ja osta tarvitsemasi tavarat. Sovella-tuotteet on helppo asentaa itse. Säätölistat vain ruuvataan seinään kiinni tai aloitetaan seinän yläosaan kiinnitettävällä vaakakiskolla, johon säätölistat sitten kiinnitetään.
 

Sovella-tuotteet on helppo asentaa itse.Sovella-tuotteet on helppo asentaa itse.

Sovellan järjestää niin isojen kuin pientenkin vaatteet kiireestä kantapäähän.

Sovellan järjestää niin isojen kuin pientenkin vaatteet kiireestä kantapäähän.

Ja lopuksi...

Täytä valmiit hyllyt vaatteilla, laatikoilla, kengillä, urheiluvälineillä tai mitä kaikkea onkaan tähän asti vain lojunut hankalasti nurkissa tai laatikoiden pohjalla. Sovella pitää tavarasi ja elämäsi järjestyksessä.
 

Suunnittele elämääsi uusi järjestys
helposti netissä!

Sovellan nettisivuilta (www.sovellahome.fi) löydät Sovella Planner-ohjelman, jolla suunnittelu helpottuu entisestään. Jos tilan hahmottaminen ja jaksoihin jakaminen tuntuu hankalalta, ohjelma tekee sen puolestasi näyttäen kolmiulotteisen mallin ja laatien valmiin kauppalistankin.

Sovellaa myydään kaikissa hyvinvarustetuissa rautakaupoissa. Kaupoissa on usein myös omat suunnittelijat, jotka tekevät tarvittaessa suunnitelman kotiisi, kun kerrot vain kalustettavan tilan mitat ja käyttötarkoituksen.

Sovella säilytysjärjestelmä sopii joka kotiin ja sen saa muokattua juuri oikeanlaiseksi kaikkiin tiloihin.

Tutustu Sovella Planneriin
Miten helppoa töihin tai juhliin lähtö onkaan, kun vaatteet löytyvät aina omilta paikoiltaan. 
Miten helppoa töihin tai juhliin lähtö onkaan, kun vaatteet löytyvät aina omilta paikoiltaan.
 
Julkaistu
8.4.2013