Messuportit avautuvat yleisölle Vuoreksessa perjantaina

Asuntomessujen messuportit avautuvat Tampereen Vuoreksessa yleisölle perjantaina 13. heinäkuuta. Asuntomessuilla voi tutustua 27 omakotitaloon sekä pari-, rivi- ja kerrostaloasuntoihin. Lisäksi messuilla on esillä rakennusmateriaaleja ja -tekniikkaa esittelevä Tuotetalo sekä kehitysvammaisten palvelukoti. Kohteita on yhteensä 39. Näyttelyasuntoihin voi tutustua jo etukäteen Asuntomessujen Messukohteet-sivulla netissä.

Kohteiden lisäksi Sisustus- ja rakennushallissa, Tekes Smart Housessa, autotalleissa sekä ulkonäyttelyalueilla on rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen, piharakentamiseen ja muihin asumisratkaisuihin liittyviä näytteilleasettajia. Monilla osastoilla on tilaisuus tehdä suoria hankintoja.

Asuntomessut ovat 13.7.-12.8. avoinna päivittäin klo 10-18. Lipunmyynti sulkeutuu tuntia ennen messujen sulkeutumista, joten aivan viimeiseen tuntiin ei messuille lähtöä kannata lykätä.

Omalla autolla saapuville pysäköinti Messu- ja Urheilukeskuksessa

Asuntomessualue sijaitsee Vuoreksen uudessa kaupunginosassa, Tampereen eteläpuolella, noin seitsemän kilometrin päässä keskusta-alueelta. Asuntomessualueen portti sijoittuu alueen pääväylän, Vuoreksen puistokadun, vierelle.

Messuille saapuvan yleisön on hyvä huomata jo etukäteen, että pysäköintialue omalla autolla saapuville messuvieraille ei sijaitse Vuoreksessa, vaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa (Ilmailunkatu 20), mistä on pysäköintimaksuun sisältyvä noin 10 minuuttia kestävä non-stop-bussikuljetus messualueen portille ja takaisin. Bussit liikennöivät klo 9.30-18.30.

Moottoripyörille ja polkupyörille parkki messuportilla

Pysäköintialueella on tilaa myös matkailuautoille ja –vaunuille. Alueella ei kuitenkaan voi yöpyä. Pysäköintialueelle autonsa jättänyt voi halutessaan matkata messualueelta Tampereen keskustaan linjan 5 bussilla ja palata keskustasta pysäköintialueelle linjan 1 tai linjan 7 busseilla.

Maksuttomat invapysäköintipaikat sekä maksulliset moottoripyörien pysäköintipaikat sijaitsevat aivan messuportin vieressä. Pysäköintipaikoille on opasteet päätieltä. Pyörällä tai kävellen messualueelle saapuville on opastus Lahdesjärven ABC:lta (Automiehenkatu 39) ja Ruskontieltä. Reitti kulkee Vuoreksen puistokatua pitkin. Myös pyöräparkki sijaitsee messualueen portin vieressä.
 
Päivitetty
11.7.2012