• Etusivu
  • Talo

Keittiöaskareissa tarvitaan usein joko hyvin kuumaa tai kylmää vettä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Oras Oy
Päivitetty 10.07.2012
20222_31494.jpg

Oras Optima - kätevyyttä keittiöön.

Keittiö on kodin sydän. Ruuanlaitosta on tullut sekä seurustelua että muodikasta vapaa-ajan viettoa perheen ja ystävien kesken. Myös keittiöiden toiminnallisuuteen kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. Oikeat työvälineet ja hyvät olosuhteet tekevät kokkauksen mukavaksi. Luonnollisesti helppokäyttöiset hanat auttavat omalta osaltaan keittiöpuuhia.

Lue lisää keittiön vesikalusteista

Tilaa hanaesite

Oras Cubista – astianpesukoneventtiili sulkeutuu automaattisesti

Oras Cubista –keittiöhanan juoksuputki on korkea ja kaareva. Hana voidaan halutessaan varustaa ainutlaatuisella, automaattisesti sulkeutuvalla astianpesukoneventtiilillä, joka lisää turvallisuutta keittiöön. Oras Cubista on täydellinen hanasarja, johon keittiöhanojen lisäksi kuuluvat allashanat sekä termostaattiset suihkuhanat. Oras Cubista -sarjassa on saatavilla myös kosketusvapaita allashanoja, jotka tekevät vedenkäytöstä entistä helpompaa. Design Kirsi Svärd.

Oras Vega – hana, joka alkoi säästää vettä jo vuonna 1976

Oras Vega säästää vettä helposti myös keittiössä. Kuvassa Oras Vega 1838FG.
Oras Vega säästää vettä helposti myös keittiössä. Kuvassa Oras Vega 1838FG.

Tuona vuonna syntyi ensimmäinen Oras-vipuhana: ensimmäinen hana, joka oli suunniteltu säästämään vettä ja energiaa. Oras Vega –vipuhanasarja sisältää hanat kylpyhuoneeseen, keittiöön, kodinhoitohuoneeseen ja kuraeteiseen. Kun hana avataan, vettä tulee ensin säästövirtaamalla. Jos tarvitset enemmän vettä, painat vain ekonapin alas ja nostat samalla vipua, näin ohitat säästövirtaaman. Ekonappi estää myös liian kuuman veden saamisen hanasta.

Oras Optima – tuntee lämpötilan muutokset

Oras Optimassa yhdistyvät turvallisuus ja kätevyys. Hanan termostaatti reagoi automaattisesti pieniinkin lämpötilan muutoksiin tasaten ne. Ihoasi koskettava vesi säilyy suihkun alusta loppuun juuri niin kylmänä tai kuumana, millaiseksi sen säädit. Turvanappi varmistaa, ettei lämpötilaa voi vahingossa lisätä liikaa. Siksi Oras Optima on turvallinen myös lapsille. Kestävyyden ja helppokäyttöisyyden lisäksi hienouksiin kuuluu myös vettä säästävä ekonappi. Design: Jorma Vennola.

Tilaa hanaesite

Nyt keittiöhanat Jäsentukusta - tilaa omasi!

Oraksen keittiöhanat ovat nyt myynnissä Jäsentukussa edulliseen hintaan. Tutustu valikoimaan ja valitse suosikkisi.

Tilaa keittiöhana tästä

Oras Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20203_63425.jpg
Ekologiset vesikalusteet
Suomalaiset kuluttavat keskimäärin vettä henkeä kohden noin 155 litraa vuorokaudessa, tuhlaavimmat jopa 260 litraa! Tästä noin puolet käytetään peseytymistiloissa, neljännes keittiössä ja neljännes WC:ssä. Realistisena tavoitetasona voitaisiin pitää n. 120 - 130 litran vuorokautista kulutusta.Hanavalmistajana Oras on oppinut kunnioittamaan puhdasta vettä ja luontoa toimintansa alkuvuosista asti. Alan edelläkävijänä Oras on osannut yhdistää nykyteknologian ekologisuuteen jo vuosien ajan kuitenkaan käyttäjäystävällisyydestä tinkimättä.Uudet Oras-hanat elävät sopusoinnussa ympäristön kanssa. Esimerkiksi uusi Oras Vega on omiaan juuri siellä, missä arvostetaan vettä ja säästetään luontoa. Se juoksuttaa vettä tippaakaan tuhlaamatta.Lisätietoa keittiön vesikalusteista
20118_27437.jpg
Oraksen keittiöhanat
Keittiö on kodin sydän. Ruoanlaitosta on tullut sekä seurustelua että muodikasta vapaa-ajan viettoa perheen ja ystävien kesken. Myös keittiöiden toiminnallisuuteen kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. Oikeat työvälineet ja hyvät olosuhteet tekevät kokkauksen mukavaksi. Luonnollisesti helppokäyttöiset hanat auttavat omalta osaltaan keittiöpuuhia.Lisätietoa keittiön vesikalusteista
201311_37155.jpg
Kylpyhuoneen nautinnolliset sadesuihkut
Oras Optima - turvallinen suihkunautintoNauti pehmeän rentouttavasta Oras Optima –sadesuihkusta; sen tyylikkäästä muotoilusta ja ihastuttavasta suihkuelämyksestä. Suuresta sadesuihkusta vesi valuu pehmeästi. Hanan design miellyttää silmää, minkä lisäksi pyöristetty muotoilu ehkäisee myös pisaroiden ja kuivumistahrojen muodostumista hanan pintaan. Tarkka termostaatti pitää lämpötilan vakaana suihkun aikana. Oras Optiman lapsiturvallinen lämpötilansäädin varmistaa, ettei suihku muutu vahingossa liian kuumaksi.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön palovaroitinkampanja alkaa - Testaa palovaroittimesi 11. päivä
Suomen paikallisradioissa alkaa 11. elokuuta kampanja, jolla Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK kannustaa kansalaisia pitämään huolta omista ja läheistensä palovaroittimista. Tavoitteena on, että palovaroittimien toiminta testattaisiin kerran kuukaudessa. Kampanja toistuu vuoden loppuun saakka kunkin kuukauden 11. päivänä. SPEKin suosittelema vuosittainen palovaroittimen paristonvaihtopäivä on helmikuun 11. päivänä vietettävä 112-päivä.Palovaroitinkampanjalla SPEK kehottaa meitä kaikkia pitämään huolta palovaroittimistamme. Palovaroittimen paristo on voinut tyhjentyä huomaamatta loman tai viikonloppumatkan aikana. Myös pitkä käyttöikä on saattanut uuvuttaa laitteen, jolloin se täytyy vaihtaa uuteen. Jos palovaroitin ei toimi, se ei myöskään varoita vaarasta.SPEKin suosittelema palovaroittimen tarkastuspäivä, kuukauden 11. päivä, perustuu 112-päivään, jota vietetään ensi helmikuun 11. päivänä jo kahdettatoista kertaa. Hätänumeron ohella palovaroitin ja paristonvaihto ovat olleet 112-päivän kestoaiheita.Nyt alkavalla palovaroitinkampanjalla on joka kuukausi erilainen teema. Oman palovaroittimen testinapin painamisesta ja savun vaarallisuudesta muistuttamisen lisäksi ihmisiä kannustetaan pitämään huolta toisistaan: esimerkiksi ikäihmisten saattaa olla vaikeata muistaa testaus tai vaihtaa paristo. Suomessahan kuolee tulipaloissa enemmän ihmisiä kuin muissa läntisen Euroopan maissa. Myös tulipalon nopeudesta ja ihmisten omasta huolimattomuudesta varoitetaan kampanjan kuluessa.
20116_26830.jpg
Loma-asuntomessut avattiin
Loma-asuntomessut Mäntyharjussa avattiin tänään. Erityispiirteenä esillä olevissa loma-asunnoissa on energiatehokkuus ja ekologisuus. Loma-asuntomessut ovat avoinna yleisölle kahden viikon ajan. 27.6.-10.7.2011.
20117_27184.jpg
Kokkolan asuntomessujen mallikohteet valittu
Asiantuntijajärjestöt ovat valinneet Asuntomessut Kokkolassa -messutalojen malliesimerkit rakennustuotannossa, energiatehokkuudessa, talotekniikassa, pihoissa ja hoidettavuudessa. Asiantuntijaraadit tekivät arvioinnit ja mallitalojen valinnat Suomen Asuntomessujen toimeksiannosta.– Olemme pyytäneet asiantuntijatahoja arvioimaan kohteet kannustaaksemme rakentajia tekemään parhaansa ja valitsemaan hyviä ratkaisuja sekä auttaaksemme yleisöä löytämään malliratkaisut näistä näkökulmista, sanoo Suomen Asuntomessujen kehitysjohtaja Pasi Hulkkonen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton