Keittiöaskareissa tarvitaan usein joko hyvin kuumaa tai kylmää vettä

Keittiö on kodin sydän. Ruuanlaitosta on tullut sekä seurustelua että muodikasta vapaa-ajan viettoa perheen ja ystävien kesken. Myös keittiöiden toiminnallisuuteen kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. Oikeat työvälineet ja hyvät olosuhteet tekevät kokkauksen mukavaksi. Luonnollisesti helppokäyttöiset hanat auttavat omalta osaltaan keittiöpuuhia.

Lue lisää keittiön vesikalusteista

Tilaa hanaesite

Oras Optima - kätevyyttä keittiöön.Oras Optima - kätevyyttä keittiöön.

Oras Cubista – astianpesukoneventtiili sulkeutuu automaattisesti

Oras Cubista –keittiöhanan juoksuputki on korkea ja kaareva. Hana voidaan halutessaan varustaa ainutlaatuisella, automaattisesti sulkeutuvalla astianpesukoneventtiilillä, joka lisää turvallisuutta keittiöön. Oras Cubista on täydellinen hanasarja, johon keittiöhanojen lisäksi kuuluvat allashanat sekä termostaattiset suihkuhanat. Oras Cubista -sarjassa on saatavilla myös kosketusvapaita allashanoja, jotka tekevät vedenkäytöstä entistä helpompaa. Design Kirsi Svärd.
Oras Vega säästää vettä helposti myös keittiössä. Kuvassa Oras Vega 1838FG.Oras Vega säästää vettä helposti myös keittiössä. Kuvassa Oras Vega 1838FG.

Oras Vega – hana, joka alkoi säästää vettä jo vuonna 1976

Tuona vuonna syntyi ensimmäinen Oras-vipuhana: ensimmäinen hana, joka oli suunniteltu säästämään vettä ja energiaa. Oras Vega –vipuhanasarja sisältää hanat kylpyhuoneeseen, keittiöön, kodinhoitohuoneeseen ja kuraeteiseen. Kun hana avataan, vettä tulee ensin säästövirtaamalla. Jos tarvitset enemmän vettä, painat vain ekonapin alas ja nostat samalla vipua, näin ohitat säästövirtaaman. Ekonappi estää myös liian kuuman veden saamisen hanasta.

Oras Optima – tuntee lämpötilan muutokset

Oras Optimassa yhdistyvät turvallisuus ja kätevyys. Hanan termostaatti reagoi automaattisesti pieniinkin lämpötilan muutoksiin tasaten ne. Ihoasi koskettava vesi säilyy suihkun alusta loppuun juuri niin kylmänä tai kuumana, millaiseksi sen säädit. Turvanappi varmistaa, ettei lämpötilaa voi vahingossa lisätä liikaa. Siksi Oras Optima on turvallinen myös lapsille. Kestävyyden ja helppokäyttöisyyden lisäksi hienouksiin kuuluu myös vettä säästävä ekonappi. Design: Jorma Vennola.

Tilaa hanaesite

Nyt keittiöhanat Jäsentukusta - tilaa omasi!

Oraksen keittiöhanat ovat nyt myynnissä Jäsentukussa edulliseen hintaan. Tutustu valikoimaan ja valitse suosikkisi.

Tilaa keittiöhana tästä
 
Julkaistu
23.7.2012