Tulikiven uutuudet esillä Tampereen Asuntomessuilla

Tulikivi esittelee useita uutuuksiaan Asuntomessuilla Tampereen Vuoreksessa 13.7.–12.8.2012. Tulikiven sisustuskivet ja tulisijat ovat nähtävillä niin Tulikiven messuosastolla kuin kymmenessä asuntomessujen rakennuskohteessa. Messuilla ovat esillä muun muassa passiivirakentamiseen soveltuva, Green W10 -lämmönsiirtimellä varustettu Hiisi 4 -takka sekä näyttävä tilanjakajana toimiva mittatilaussisustustakka. Tulikiven messuosasto sijaitsee Tampereen Asuntomessujen ulkonäyttelyalueella Ua13.

Lue lisää Tulikiven uuneista

Tampereen asuntomessut, kohde: Tervakukka.Tampereen asuntomessut, kohde: Tervakukka.

Tulisijat lämmittävät ja luovat tunnelmaa

Tulikiven messuosastolla on esillä tulisijauutuus Hiisi 4 -takka varustettuna passiivirakentamiseen soveltuvalla Green W10 -lämmönsiirtimellä. Se mahdollistaa tulisijan lämmön jaon joko käyttöveden lämmitykseen tai vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Green W10 -lämmönsiirrin on asennettu kohteiden Sartrenkuja 4:n Nea V 2000 -takkaleivinuuniin, Kiplinginkuja 1:n Nammi 2D -takkauuniin sekä Kiplinginkuja 5:n Valkia T -takkauuniin. Messuosastolla on toiminnassa myös Valkia 2D -takkauuni vaakauritetulla vuolukivellä verhoiltuna. Sartrenkuja 3:ssa on asennettu mittatilaussisustustakka, joka toimii tilanjakajana. Vaaleanharmaaksi rapattu sisustustakka on varustettu näyttävällä mustakehyksisellä, kaksipuolisella takkaluukulla.

Kermansaven tulisijamallistosta messuosastolla esillä uutuudet

Kermansaven tulisijamallistosta messuosastolla ovat esillä uutuudet puristekivillä päällystetyt Pihka-takkauuni sekä kiireettömään ruoanlaittoon soveltuva, haudutusuunilla varustettu Kaarna-takkauuni. Haudutusuunin sisäpuolen korkeapolttoinen Kermansaven kaakelipinnoite takaa helpon puhtaana pitämisen ja valoisan ilmeen.

Haudutusuuni on aina käyttövalmis, kun takkaa lämmitetään. Kaarna-takkauunissa on käytetty uutta suurta, 600x300 mm kokoista, kokonaan luonnon materiaaleista valmistettua kivilaattaa. Helppohoitoista ja sileän mattapintaista laattaa on saatavana valkoisena sekä tumman ja vaalean ruskean sävyissä.

Näyttävät sisustuskivet ovat aito ja ajaton materiaali keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Tulikiven sisustuskiviä on nähtävänä niin Tulikiven messuosastolla kuin useissa Tampereen asuntomessujen kohteissa.
Tulikivi Pihka 1500.Tulikivi Pihka 1500.
Helppohoitoista ja kestävää Tulikivi-komposiittitasoa on käytetty vaaleissa sävyissä Hessenkuja 6 ja Manninkuja 3 keittiöissä. Frans Emilin katu 7:n keittiötasot ovat kovapintaista ja ilmeikästä tummaa graniittia. Tulikiven marmorimosaiikin kauniin vaihtelevaa pintakuvioita on hyödynnetty Manninkuja 3:n kylpyhuoneessa.
 
Julkaistu
27.6.2012