Perinteinen allas on nyt moderni!

Stalan allasmallisto laajenee kolmella uudella altaalla. Uuden allasmalliston suunnittelu lähti liikkeelle halusta uudistaa perinteinen, arkinen allas ja toisaalta tuoda hieman pehmeyttä moderniin altaaseen. Perinteisesti modernit altaat ovat olleet täysin suorakaiteen muotoisia, kertoo mallistopäällikkö Jari Peltonen.

Lue lisää allasuutuuksista

Uusi Combo allas on muotoilultaan moderni ja käytännöllinen.Uusi Combo allas on muotoilultaan moderni ja käytännöllinen.
Uuden Combo allasperheen muotoilussa yhdistyvät moderni ulkonäkö ja käytännöllisyys. Pienempi kulmasäde raikastaa altaan ilmeen. Altaan sivujen suorat muodot ja pieni kulmasäde tuovat altaaseen myös usein kaivattua lisätilaa isojen keittiövälineiden pesemiseen. Altaiden pieni kulmasäde takaa myös erinomaisen puhdistettavuuden tyylistä tinkimättä. Altaan pyöreä Design-pohjasihti sekä suorakaiteen muotoinen ylivuoto viimeistelevät altaan tyylipuhtaan ilmeen.

Combo-altaissa on suosittu MONOreuna. Se on suora reunamuoto, jonka avulla allas yhdistyy liki saumattomasti työtasoon. Monoreunalla varustetun altaan voi asentaa kaikkiin asennustapoihin: työtason päälle, huullos-asennukseen sekä alta-asennukseen.

Lisävarusteina on saatavana altaan päälle täydellisesti yhteensopiva silikonireunoilla varustettu valutusastia sekä apuallas. Altaan päälle sopiva lämpökäsitellystä koivusta valmistettu leikkuulauta tuo tarpeellista lasku- ja työskentelytilaa keittiöön.

Allas CS-17.Allas CS-17.
Allas CS-50.Allas CS-50.
 
Julkaistu
25.4.2012