Kurasyöppö sopii erilaisille lattiapinnoille ja käyttökohteisiin

Jokaisella on oikeus puhtaaseen kotiin ja helpompaan arkeen. Hiekkaiset saappaat tai kuraiset tassut ovat huolista pienimpiä, kun kodissa on Kurasyöppö juuri oikealla paikalla. Kurasyöppö huuhtoo hiekan ja roskat mennessään eikä päästä niitä eteistä pidemmälle.

Kavikan Kurasyöppö on ajattoman näköinen, kestävä ja helppo pitää puhtaana, sillä se valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Tuotteen muotoilussa on monia turvallisuutta lisääviä yksityiskohtia.

Lattia-allas ruostumatonta terästä
Hygieeninen ja helppo puhdistaa. Altaassa ei ole saumoja ja sen nurkat on pyöristetty. Allas jää siististi piiloon säleritilän alle.

Säleritilä ruostumatonta terästä
Säleritilän ruudutus estää liukastumisen ja kulmien pyöristykset tekevät ritilän pinnasta paljaallekin jalalle miellyttävän.

Lue lisää Kurasyöpöstä

Hanki Kavikan kurasyöppö Jäsentukusta

Kurakeleillä käyttöaste 100 %

Kurasyöppö on nykyaikaisen kodin vakiovaruste. Erityisen hyödyllinen se on lapsiperheille ja lemmikkien omistajille. Kurasyöpössä puhdistat niin saappaat, sadevaatteet kuin koiran tassutkin nopeasti ja helposti. Mitä kurjempi keli, sitä enemmän Kurasyöpöllä on käyttöä.

Kuraiset leikkikalut ja saappaat saa puhtaaksi Kurasyöpöllä. Tavarat myös kuivuvat Kurasyöpön päällä.Kuraiset leikkikalut ja saappaat saa puhtaaksi Kurasyöpöllä. Tavarat myös kuivuvat Kurasyöpön päällä.
Kurasyöppö voidaan asentaa myös varastoon tai autotallliin, jolloin saadaan huollettua myös harrastevälineet ja renkaat.Kurasyöppö voidaan asentaa myös varastoon tai autotallliin, jolloin saadaan huollettua myös harrastevälineet ja renkaat.

Suunnittele ajoissa!

Kurasyöpön paikka on päätettävä, kun kodin LVI-kuvia piirretään. Asennus tehdään lattiavalun yhteydessä. Tuote on suunniteltu erityisesti Upovieser- lattiakaivoihin, joihin se tiivistyy kaivon omalla tiivisteellä.

Kurasyöpön paras paikka on eteisessä, tai erillisessä kuraeteisessä lähellä ulko-ovea. Kurasyöpölle löytyy käyttöä myös kodinhoitohuoneessa, johon on kulku suoraa pihalta – tai terassilla, jolloin saat kuraiset saappaat tai karvaiset tassut puhtaaksi jo ulkona. Kurat valuvat veden mukana altaan sakkakoriin, joka estää viemäriä tukkeutumasta. Kurasyöppöjä voi olla useampikin.

Irtokehyksinen Kurasyöppö on suunniteltu erityisesti laattalattialle. Ilman irtokehystä allas soveltuu hyvin esimerkiksi maalatulle betonilattialle. Massapinnoitteita varten allas voidaan varustaa erityisellä akryylibetonilaipalla.

Huom! Akryylibetonilaipalla varustetut Kurasyöpöt samoin kuin muovimattopintaa varten suunnitellut mallit ovat erikoistilaustuotteita.

Kurasyöpön asennusKurasyöpön asennus

Kurasyöpön asennus

Muovimatolle
Tapa 1
Lattiakaivon tai -altaan perusrunko valetaan raakavaluun. Muovimatto vedetään kaivon yli. Pyöreää kaivoa varten mattoon tehdään reikä, suorakaiteen muotoista varten matto leikataan ristiin auki. Muovimaton reunat taivutetaan kaivon kehyksen mukaisesti alaspäin ja ylimääräiset reunat leikataan pois. Kiristyskehys painetaan paikalleen ja lukitaan.
Jos kaivoon kuuluu sakka-astia, se nostetaan paikalleen. Lopuksi asennetaan ritilä.

Keraamiselle laatalle, kertavalu
Tapa 3X
Kun lattia valetaan kertavaluna, keraamiset laatat tulevat suoraan vesieristyksen päälle. Vesieristyksen päälle jää 15 mmtilaa laatoille ja kiinnitysaineelle.

Massalattialle
Tapa 4
Lattiakaivon tai -altaan perusrunko valetaan raakavaluun siten, että betoni ulottuu vesieristyslaipan ulkoreunaan asti. Sitten valetaan lattiapinnoite (esimerkiksi akryylibetonia). Lopuksi asennetaan paikoilleen sakka-astia, jos sellainen kuuluu kaivoon, ja ritilä.

Valitse oikea koko

Kurasyöppö-mallistoon kuuluu kolme vakiokokoa. Omakoti-, rivi- ja kerrostalon Kurasyöpöt ovat Mini 400 x 600 mm, Midi 500 x 800 mm ja Maxi 600 x 1200 mm. Tarvittaessa Kurasyöpön voi tilata mittojen mukaan. Isommat Kurasyöppömallit soveltuvat yleisiin tiloihin, joissa pestävää ja huuhdeltavaa on paljon. Runsasta vedenkäyttöä varten Kurasyöppö varustetaan pönttökaivolla ja tilavalla sakka-astialla.

Hanki Kavikan kurasyöppö Jäsentukusta
 
Julkaistu
12.3.2013