Tervetuloa sisustusmatkalle!

Astu sisään Vallilan kankaiden, tapettien ja mattojen värikkään kiehtovaan maailmaan. Etsitpä sitten rohkeita, reippaita tai hillittyjä ideoita, Vallilan mallistosta löydät yksilölliset ratkaisut lattiasta kattoon. Luovuus ja heittäytyminen on avain uusien mahdollisuuksien löytämiseen. Vallilalla on vuosikymmenten kokemuksen tuomaa varmuutta erilaisista materiaaleista, sisustamisesta ja rakentamisesta.

Lue lisää tapeteista

Lue lisää verhoista ja matoista

Osta Vallilan verhot Jäsentukusta

Vallilan mallistosta löydät yksilölliset ratkaisut lattiasta kattoon.Vallilan mallistosta löydät yksilölliset ratkaisut lattiasta kattoon.

Verhokankaista tutut kuosit valloittavat myös tapeteissa

Vallilan verhokankaista tutut kuosit valloittavat myös tapeteissa. Kuoseina ovat näyttävä Kelohonka, Daami sekä Pihlaja ja hillitymmät Emmi ja Vilja. Kuosillisten tapettien lisäksi mallistoon tulee yhdeksän yksiväristä ja kolme metalliväriä, jotka on värimaailmaltaan koordinoitu ja yhdistettävissä kuosillisiin tapetteihin. Värimaailma kulkee siniharmaasta beigeen ja pinkkiin valkoisen raikastamana.

Valmisverhot - ripustamista vaille valmis

Vallilan valmisverho on paketissaan ripustamista vaille valmis. Valmisverhon leveys on 140 senttiä ja pituus 250 senttiä. Verhon yläreunassa on sekä verhokuja että rypytysnauha helppoa ripustamista varten. Sivut ja helma ovat päärmätyt.

Vallilan uuteen Taju Kankaalla-syysmallistoon kuuluvassa Giant Rabbit-kuosissa esiintyy suunnittelija Matleena Issakaisen oma lemmikkikani Armi.Vallilan uuteen Taju Kankaalla-syysmallistoon kuuluvassa Giant Rabbit-kuosissa esiintyy suunnittelija Matleena Issakaisen oma lemmikkikani Armi.
Vallilan kankaat lumoavat syksyllä tajun kankaille. Kuvassa Jaffa grey by Erik Brun.Vallilan kankaat lumoavat syksyllä tajun kankaille. Kuvassa Jaffa grey by Erik Brun.


Tutut kuosit myös kylpyhuoneessa

Kankaista tutut kuosit voit viedä myös kylpyhuoneeseen! Vallilan suihkuverhot ovat 100 % polyesteria ja ne tuntuvat miellyttäviltä. 180 x 200 senttinen verho ripustetaan suihkuverhotankoon purjerenkailla, joita on pakkauksessa 12 kappaletta. Hoito-ohje on sama kuin kankaissa: 30 asteen hienopesu. Suihkuverhot myydään yksittäispakattuina.

Osta Vallilan suihkuverhot Jäsentukusta

Laaja mattovalikoima

Vallilan mattomallistoa suunnitellaan verhojen yhteydessä ja sitä täydennetään kerran vuodessa. Mallisto kasvaa tasaisesti suomalaisen suunnittelun voimin.

Lue lisää matoista

Osta Vallilan matot Jäsentukusta

Vallilan Kevät 2012 -malliston Rakkaus-teemaan kuuluva, Tanja Orsjoen suunnittelema Morsmaikku-kuosi henkii ajatonta maalaisromantiikkaa.Vallilan Kevät 2012 -malliston Rakkaus-teemaan kuuluva, Tanja Orsjoen suunnittelema Morsmaikku-kuosi henkii ajatonta maalaisromantiikkaa.

180 x 200 senttinen valmisverhopaketti sisältää yksittäispakatun, suihkuttelua kestävän polyesterikankaan ja purje -ja ripustusrenkaat. Mallistossa debytoi mm. Tanja Orsjoen Kelohonka.180 x 200 senttinen valmisverhopaketti sisältää yksittäispakatun, suihkuttelua kestävän polyesterikankaan ja purje -ja ripustusrenkaat. Mallistossa debytoi mm. Tanja Orsjoen Kelohonka.

Elämän kevät ja Taju kankaalla

Kevätmalliston suunnittelijoina ovat Tanja Orsjoki, Matleena Issakainen, Elizabeth Salonen, Erik Bruun, Caj Bremer, Markku Piri, Zoltan Popovits, Howard Smith sekä uusina suunnittelijoina Saara Eklund ja Riina Kuikka. Vallilan kevätkokoelma koostuu neljästä erilaisesta tyylistä: ”Kokkaus”, ”Rokkaus”, ”Rakkaus” ja ”Rikkaus”.

“Syksyssä 2012 painamme kirjaimellisesti tajun kankaalle ja annamme sen virrata kohti uusia sisustusideoita. Tapaamme tarunhohtoista mystiikkaa ja suoraviivaista urbanismia. Vahvan vintage-kulttuurin hengessä luomme vanhasta uutta palaten ajassa aina kansojen alkulähteille, taruihin ja eepoksiin. Olemme tulkinnet syksyn sisustuksen näyttäytyvän kokeilevampana ja väreiltään rohkeampana kuin viime aikoina. Se mikä on uutta, on rohkeaa ja raikasta, mutta vanhastakin otamme kaiken irti”, kuvailee Anne Berner. Mallistoa varten laaditun kuvamateriaalin avulla pääsee suunnittelijoiden tajuihin, sillä kuosit on kuvattu suunnittelijoiden omissa sisustuksissa tai ympäristöissä.

Syksyllä 2012 painetaan kirjaimellisesti tajun kankaalle ja annetaan sen virrata kohti uusia sisustusideoita. Luvassa tarunhohtoista mystiikkaa ja suoraviivaista urbanismia.Syksyllä 2012 painetaan kirjaimellisesti tajun kankaalle ja annetaan sen virrata kohti uusia sisustusideoita. Luvassa tarunhohtoista mystiikkaa ja suoraviivaista urbanismia.

Vallila Interior

Vallila Interior on sisustus –ja tekstiilialan perheyritys, jonka sveitsiläinen Otto Berner perusti Helsingin Vallilan kaupunginosaan vuonna 1935. Pitkä ikä on kasvattanut Vallilasta vahvan sisustustusalan vaikuttajan, joka etenee levollisena kohti tulevaisuutta: Vallila suunnittelee kaksi kertaa vuodessa uusiutuvan tekstiilikokoelman ja on kauttaaltaan tunnettu sisustuskumppani julkitilaprojekteissa. Vallila edustaa suomalaista suunnittelua ja vie sitä intohimoisesti maailmalle.

Oy Vallila Interior Ab
Nilsiänkatu 15
00510 Helsinki
Puh. 020 776 7700
Fax 020 776 7701
www.vallilainterior.fi 
 
Julkaistu
18.6.2012