Uponorilta uusi IQ-hulevesijärjestelmä

Uponor IQ on monikäyttöinen ja tiivis sadevesijärjestelmä, joka sopii sekä suuriin että pienempiin hankkeisiin. Täydellinen järjestelmä sopii sekä vesihuolto-, tie- ja katuverkon rakentamiseen että maa- ja metsätalouden tarpeisiin.

Uponor IQ -järjestelmä tarjoaa runsaan valikoiman polypropeenista valmistettuja sadevesiputkia (putkikoot 200–1200 mm) ja yhteensopivia lisävarusteita. Laajan yhdevalikoiman ansiosta kuhunkin kohteeseen voidaan rakentaa juuri siihen parhaiten sopiva ratkaisu, mikä tuo säästöjä rakentamiskustannuksissa.

Uponor IQ -sadevesiputkisto kestää profiilinsa ansiosta erittäin hyvin kuormitusta. Putken harmaa sisäpinta auttaa viemärikuvauksissa ja -tarkastuksissa.

Uponor IQ -putkien patentoitu muhvi on putken kiinteä osa. Ratkaisu vähentää liitosten tarvetta. Muhvi muodostaa yhdessä tiivisteen kanssa erittäin tiiviin ja kestävän liitoksen, mikä estää tehokkaasti vuodot sisään tai ulos. Tämä tuo loppuasiakkaalle turvallisuutta. Uponor IQ -järjestelmään kuuluu laaja kaivo- ja yhdevalikoima. Uponor IQ sopii yhteen Uponorin Ultra Rib 2 -yhteiden kanssa (koot 200 – 560 mm).
Hulevesiputkistoa voi täydentää muilla Uponorin hulevesituotteilla, kuten sadevesikaivoilla tai hulevesikaseteilla.

Uponor IQ -sadevesiputket täyttävät EN-standardin sadevesiputkelle asettamien vaatimusten lisäksi Nordic Polymark -laatumerkin lisävaatimukset.

Uponor IQ -putket korvaavat vanhan PP-sadevesijärjestelmän koot 200–1200 mm.
 
Julkaistu
18.6.2012