Rakentaja.fi-jäsenpalveluiden top 10
- tutustu maksuttomiin palveluihin

Rakentaja.fi-palvelukokonaisuus sisältää monipuolisen tietopaketin kodin remontoijille, rakentajalle ja sisustajalle. Rakentaja.fi-palvelun jäsenenä pääset käyttämään monipuolisia, vain jäsenille suunnattuja palveluita.

Palvelut ovat maksuttomia, vain myytävät tuotteet maksavat. Jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se sisällä henkilöjäsenille kuukausi- tms. maksuja. Tervetuloa Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi!


Liity jäseneksi tästä – jäsenyys on maksutonta


1. Kysy, vastaamme -palsta

Kysy, vastaamme -palstalla voit esittää rakentamisaiheisia kysymyksiä, joihin alan ammattilaiset vastaavat.

Voit myös lukea jo esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia. Kysymyksiin vastataan pääsääntöisesti yhden arkivuorokauden kuluessa. Palvelun suosion kasvun myötä olemme joutuneet rajaamaan vastausten määrän 10 kpl/vrk.
2. Ilmainen verkkolehti - tilaa

Rakentaja.fi-verkkolehti toimitetaan viikoittain suoraan jäsenistön sähköposteihin. Rakentaja.fi-verkkolehti on pullollaan ajankohtaisia uutisia sekä työohjeita rakentamisesta ja remontoinnista.

3. Laskuripalvelut

Laskureiden avulla voit laskea mm. pikakustannusarvion hankkeellesi, asuntolainan määrän tai eri rakennustarvikkeiden menekit. Laskureiden tulokset ovat suureksi avuksi isompaa tai pienempää hanketta suunniteltaessa.

Uuden talon rakentamista suunnittelevan apuna toimii kustannuslaskenta-ohjelma KotiOptimi. Remontin kustannuslaskentaa varten on kehitetty oma, remontointikustannukset laskeva RemonttiOptimi. Ohjelman avulla voidaan laskea kokonaisvaltaisesti niin omakotitalojen, kesämökkien kuin osakehuoneistojen korjaustöiden kustannusarvioita.4. Lomakearkisto

Lomakearkiston avulla johdat työmaatasi alusta alkaen oikeaoppisesti. Arkistosta löytyy kymmenittäin rakentamisessa tarvittavia lomakkeita aina suunnittelun lähtötietokaavakkeista alkaen. Lomakearkistossa on myös oikeaoppiset tarjouspyynnöt, urakkasopimukset, työmaakokoukset ja urakoiden vastaanotot ynnä muuta.
5. Esitepalvelusta esitteet maksutta

Esitepalvelusta voit tilata sinua kiinnostavia tuote-esitteitä sekä rakentamisen oppaita. Esitteet on jaoteltu palveluun tuoteryhmittäin. Esitteet postitetaan suoraan kotiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Esitteiden tilaaminen on jäsenillemme veloituksetonta.

6. Määräykset ja ohjeet Määräyspankissa
Rakennus- ja remontointihankkeeseen vaikuttavat monet lait, säädökset, määräykset, direktiivit ja ohjeet. Määräyspankista löytyvät keskeisimmät määräykset sekä ohjeita yleisimpiin tilanteisiin. Lisäksi määräyspankin jutuista löytyy hyödyllistä tietoa siitä mistä lisäinformaatiota kannattaa etsiä.7. Rakentaja.fi–koulut

Rakentaja.fi-kouluissa opit mm. tapetoimaan, maalaamaan ja tekemään itse. Kouluissa käydään yksityiskohtaisesti läpi rakentamisen eri työvaiheita.


8. Tee Se Itse –ohjeet

Tee Se Itse -palstalla annetaan ideoita siihen, miten rakentamisessa ja remontoinnissa ylijääviä tarvikkeita sekä hukkapaloja voidaan hyödyntää. Ohjeita löytyy hyvinkin erilaisten, pienten tai vähän suurempien asioiden toteuttamiseen; kukkapylvään nikkaroinnista varaston rakentamiseen! Palstalla on ohjeita myös esimerkiksi terassin ja puukatoksen rakentamiseen.
9. Tarjouspyyntöpalvelu

Etkö ole tyytyväinen tarjoukseen, jonka olet jo saanut? Kilpailuta saamasi tarjous yhteydenottopyyntöpalvelun kautta. Samalta lomakkeelta saat rastittua useamman eri rakennus-/remontointivaiheen tavarantoimittajan palvelut.


10. Jäsentukku

Jäsentukku on edullinen ja vaivaton ostospaikka. Jäsentukussa teet ostoksia helposti suoraan tuotteita valmistavilta yrityksiltä. Kattava valikoima laajentuu jatkuvasti ja tarjolla on ajoittain erikoistarjouksia jäsenille. Tutustu Jäsentukun tarjontaan ja katso onko tarjolla juuri Sinulle sopivia tuotteita.
Liity jäseneksi tästä – jäsenyys on maksutonta
 
Julkaistu
25.5.2012