Sadevesijärjestelmällä on myös esteettistä merkitystä

Ruukin sadevesijärjestelmät on suunniteltu sopiviksi niin teräs, tiili kuin huopakatollekin. Oli siis kattomateriaalisi mikä tahansa, voit valita Ruukin vesikourut käyttöösi. Ruukin sadevesijärjestelmä poistaa sadevedet katolta tehokkaasti ja ohjaa veden pois rakennuksen perustuksista.

Vesikourumme ja alastulomme on suunniteltu Suomen ilmaston äärimmäisiin olosuhteisiin. Siksi annammekin niille 20 vuoden teknisen takuun.

Jätä yhteydenottopyyntö Jäsentukusta

Sadevesijärjestelmä viimeistelee talosi ilmeen

Ruukin sadevesijärjestelmät on suunniteltu sopiviksi niin teräs, tiili kuin huopakatollekin. Oli siis kattomateriaalisi mikä tahansa, voit valita Ruukin vesikourut käyttöösi.

Ruukin sadevesijärjestelmä poistaa sadevedet katolta tehokkaasti ja ohjaa veden pois rakennuksen perustuksista. Laadukkaan sadevesijärjestelmän muotoilu miellyttää silmää ja on myös toiminnallisuuksiltaan huippuluokkaa. Sileäksi muotoillut mutkat vähentävät roskien kerääntymistä. Kätevät ulkopuoliset kiinnityskoukut eivät kerää roskia kouruun eivätkä haittaa puhdistusta.

Sadevesijärjestelmän kaikki osat on valmistettu kuumasinkitystä, molemmin puolin maalipinnoitetusta 0,6 mm teräksestä. Tehdasvalmisteiset osat ovat mittatarkkoja, tiiviitä ja helppoja asentaa. Valmis sadevesijärjestelmä on lähes huoltovapaa. Kevyt puhdistus vuosittain riittää antamaan kodillesi parhaan suojan sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin.

Vesikourumme ja alastulomme on suunniteltu Suomen ilmaston äärimmäisiin olosuhteisiin. Siksi annammekin niille 20 vuoden teknisen takuun.

Kaikki mitä tarvitset 3,5 metrin alastuloon
Syöksytorvipakkauksen avulla alastulon asentaminen on helppoa. Pakkaus sisältää tarvittavat osat 3,5 metrin räystäskorkeuden alastuloa varten. Mikäli räystäskorkeus on suurempi, voi pituutta jatkaa irtomyynnistä saatavilla osilla.

Kaikki asennuksessa tarvittavat osat toimitetaan turvallisesti yhdessä pakkauksessa.

Syöksytorvipakkauksen sisältö:

 • Yksi lähtökaulus
 • Kaksi mutkaa
 • 1 m syöksytorvi
 • 2,5 m syöksytorvi
 • Kaksi alastulokiinnikettä
 • Yksi poistoputki
 • Kaikki asennuksessa tarvittavat osat

Kaikki mitä tarvitset 15 metrille suoraa kourua
Ruukin vesikourupaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset 15 m suoraa vesikourua. Kaikki asennuksessa tarvittavat osat toimitetaan turvallisesti yhdessä pakkauksessa.

Vesikourupakkaus sisältää

 • 5 kpl x 3m vesikourua
 • 2 paria kourun päätykappaleita
 • 4 kpl kourun jatkokappaleita
 • 20 kpl säädettäviä koukkuja
 • 50 kpl kiinnitysruuveja (4.8 x 35)
 • 75 ml tiivistysmassaa

Varmista kattosi turvallisuus

Kattoturvatuotteet ovat tärkeä osa taloasi.

Katolla on oltava käytännöllisiä ja toimivia turvavälineitä, jotka varmistavat, että katolla käynti ja liikkuminen on turvallista. Katon huoltaminen on turvallista, kun kaikki katon turvallisuuden varmistavat välineet ovat paikoillaan. Muista, että kattoturvatuotteiden tarkoituksena on suojella sinua, kattoasi ja muita ihmisiä.

Kattoturvatuotteet, kuten tikkaat, kattosillat ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista suorittaa esimerkiksi huolto- ja puhdistustoimenpiteitä. Lumiesteet estävät lumen ja jään liukumisen alla olevien ihmisten päälle. Tikkaat ovat tärkeä poistumistie esimerkiksi tulipalon sattuessa.

Jätä yhteydenottopyyntö Jäsentukusta

 
Julkaistu
8.10.2012