Tämän katteen alla sateen ropina ei häiritse

Tiilikatetta kevyempi vaihtoehto katon korjaukseen

Decra on tiivis ja hiljainen kiviteräskate. Se vaimentaa tehokkaasti jopa rankkasateen rummutuksen. Kivisirotteinen pinta ei kiillä, joten se sulautuu kauniisti ympäristöön. Pinnoitteesta ei irtoa haitallisia aineita. Takuulla kestävä kiviteräskate Decra tarjoaa turvallisen suojan, vaikka myrskytuulet kuinka tuivertaisivat tai lämpötilat vaihtelisivat. Ei vain kymmenen vuotta, vaan vuosikymmeniä.

Decra-kiviteräskate on valmistettu 0,45 mm:n vahvuisesta alumiinisinkitystä teräslevystä, joka on pinnoitettu akryylimassalla ja luonnonkivisirotteella, sekä suojattu akryylilakalla. Se sopii uudis- ja saneerauskohteisiinkin sekä pientaloihin että julkiseen rakentamiseen, kun katon kaltevuus on vähintään 1:5.

Kiviteräskate sopii saneerauskohteisiin

Saneerauskohteissa voidaan tarvittaessa jättää vanha kate paikoilleen. Muissa tapauksissa asennetaan aina aluskate. Se asennetaan yleensä vaakasuoraan edeten räystäältä harjalle ja kiinnitetään niiteillä kattokannattajiin. Aluskatteen päälle asennetaan kattokannattajien suuntaiset tuuletusrimat. Ruoteiden kiinnitys aloitetaan alhaalta eli sivuräystäältä. Ruoteiden etureunojen välinen etäisyys on 369 mm. Decra-levyt kiinnitetään ruoteiden etureunoihin ruuveilla tai konenauloilla (4 kpl/levy). Levytys aloitetaan lappeiden ylimmästä täydestä levyrivistä, jonka jälkeen ylin levyrivi leikataan sopivan mittaiseksi ja naulataan yläreunastaan päältä harjalautaan ja alareunastaan ruoteen etureunaan. Ainutlaatuinen kiinnitystapa varmistaa levyjen pysymisen kiinni alustassaan rajuimmassakin myrskyssä ja samalla tekee kiinnityksestä niin vesitiiviin, että minkäänlaisia tiivisteitä ei kiinnittimissä tarvita. Tämän jälkeen kiinnitetään harjakappaleet. Levyjen asennuksessa edetään levyriveittäin sivuräystäälle päin ja lopuksi kiinnitetään päätyräystäskappaleet. Sisä- ja rintataitteiden tekoon on omat tarvikkeensa.

Decra-kattopakettiin kuuluvat kiviteräskatteen lisäksi aluskate...

Icopalin aluskatteet ovat kovien katteiden alle tarkoitettuja laadukkaita ja kestäviä aluskatteita. Aluskate on katon olennaisin osa, sillä aluskate toimii kosteuden todellisena pysäyttäjänä. Aluskatteen pitää kestää vähintään yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalin ja se suojaa rakenteita kaikelta mahdolliselta kosteudelta. Jos aluskate vuotaa, ei pelkkä paikkailu useimmiten riitä, vaan koko vesikatto on silloin vaihdettava. Aluskate toimii myös rakennuksen väliaikaisena suojana ennen varsinaisen katteen asentamista. Icopalin aluskatevalikoimasta löytyy laadukas ja sopiva aluskate kaikille katemateriaaleille.
sekä Sadetar-sadevesijärjestelmä

Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu laadukkaalla polyesteripinnoitteella. Sadetar kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Icopal antaakin siksi Sadettarelle kymmenen vuoden takuun!

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
28.5.2012