Lattialämmityssuunnittelu veloituksetta

Uponor jatkaa elokuun loppuun kampanjaansa, jonka aikana omakotitalon lattialämmityssuunnitelma on uudisrakentajille veloitukseton. Heinäkuun alussa voimaan tulevissa uusissa rakentamismääräyksissä erityisesti lämmitys ja lämmönjako ovat keskeisessä asemassa.

Vesikiertoisen lattialämmityksen kanssa soveltuvat hyvin uusiutuvat lämmönlähteet, kuten maa- ja aurinkolämpö.Vesikiertoisen lattialämmityksen kanssa soveltuvat hyvin uusiutuvat lämmönlähteet, kuten maa- ja aurinkolämpö.
– Matalaenergiajärjestelmänä vesikiertoinen lattialämmitys on energiatehokas. Sen avulla uusiutuvia lämmönlähteitä, kuten maa- ja aurinkolämpöä voidaan mahdollisimman tehokkaasti käyttää hyväksi rakennuksen lämmityksessä. Suunnittelemme lattialämmitysratkaisut yksilöllisesti, jotta kaikkien kohteiden lämmönjaosta tulee mahdollisimman energiatehokas, kertoo markkinointipäällikkö Tord Holmlund Uponorilta.
Veloituksettomaan suunnitteluun ovat oikeutettuja henkilöt, jotka lähettävät Uponorille talonsa piirustukset ja hyväksyvät saamansa lattialämmitystarjouksen. Tarjouksen tekee Uponorin urakointiverkoston asennusliike.

Uponorin uuden sukupolven lattialämmitysjärjestelmän ytimenä on automaattinen ohjaus (Uponor Control System). Se mahdollistaa 5-8 prosentin energiansäästön perinteiseen lattialämmityksen ohjaukseen verrattuna ja myös nopeuttaa lattialämmityksen asennusta.
Lisätietoa suunnittelusta ja suunnitelmien tilaamisesta löydät alla olevasta linkistä:
 
Julkaistu
21.5.2012