Ruukilta helppo rakentajan suunnittelutyökalu katon valintaan

Ruukki on julkaissut uuden työkalun, jolla voi tutustua Ruukin teräskattomalleihin ja väreihin kokeilemalla niiden soveltuvuutta erimallisiin taloihin. Työkalulla pystyy helposti näkemään, minkälainen vaikutus katelevyjen ja muiden katon osien valinnalla talon ulkonäköön on ja mitkä yhdistelmät toimivat parhaiten.

Jätä yhteydenottopyyntö Jäsentukusta

"Ruukin Suunnittele unelmiesi katto -työkalu toimii visuaalisena apuna ja se antaa varsin totuudenmukaisen kuvan siitä, miltä Ruukin kattoprofiilit erityylisissä taloissa näyttävät. Erot tulevat esiin paitsi väreinä, myös muotoina. Tämä helpottaa suuresti ostopäätöksen tekoa", sanoo Mika Autio, Ruukin kattotuotteiden markkinoinnin kehityspäällikkö.

Talon ja katon malli valitaan työkalussa eri vaihtoehdoista. Varsinaisen kattoprofiilin ja sadevesijärjestelmän värin lisäksi voidaan valita myös talon seinien ja lisäosien värit. Valittavina ovat kaikki Ruukin kattomallit ja -värit. Talon väritykseen on käytettävissä Tikkurilan ulkoseinävärikartan sävyjä.

Työkalun pohjana toimivat aidot valokuvat taloista. Työkalu on hyödyllinen niin remontoijalle kuin uudisrakentajallekin. Eri vaihtoehtoja kokeilemalla saa luotua sopivimmat yhdistelmät helpommin kuin perinteisiä tuote-esitteitä ja värikarttoja selaamalla. Työkalulla löytää lisätietoa itseään kiinnostavista kattomalleista ja niiden takuista.

Suunnittele unelmiesi katto -työkalu julkaistaan kaikilla Ruukin kattopalvelun paikallissivuilla 12 maassa. Jatkossa työkaluun tulee ominaisuuksia, joilla valmiita kattosuunnitelmia voi jakaa sosiaalisessa mediassa, tulostaa ja tallentaa suoraan tarjouspyynnöksi.

Suunnittele unelmiesi katto -työkalu on katon ostajan apuna!

Jätä yhteydenottopyyntö Jäsentukusta
 
Julkaistu
14.5.2012