Vietä kesän ja syksyn juhlat lasitetulla terassilla!

Onko loppukesälle tai syksylle tiedossa jokin suuri juhla? Ja nyt mietityttää, että mitä jos sää onkin sateinen, tuulinen tai viileä juuri kyseisenä päivänä. Ihmiset eivät voi siinä tapauksessa viettää juhlaa ulkosalla vaan kaikkien on pakkauduttava hikoilemaan sisätiloihin. Jos terassilla tai parvekkeella on lasitus, tätä murhetta ei ole. Lasituksen ansiosta voit viettää kesän ja syksyn juhlat ilman huolta säästä.

Lue lisää terassilasituksesta

Jätä yhteydenottopyyntö

Lasituksen ansiosta voit viettää kevään ja kesän juhlat ilman huolta säästä.Lasituksen ansiosta voit viettää kevään ja kesän juhlat ilman huolta säästä.

Kun lasitettava tila on valmiina

Tila voi olla katettu tai kattamaton. Se voi olla parveke, kuisti, terassi tai niiden yhdistelmä. Lattia voi olla routasuojattu tai suojaamaton. Tilassa voi olla katto, pilarit tai hiekkapohja. Olemassa olevalla kuistilla voi olla jo kaide. Hyväkuntoista kaidetta ei tarvitse purkaa, se voidaan jättää paikalleen. kaidetta voi jatkaa ylöspäin parvekelasituksilla ja lasittaa aukkokohdat lasiovilla. Kannattaa miettiä, onko valmis tila sopivan kokoinen tai halutaanko sitä laajentaa räystäslinjan ulkopuolelle, jolloin laajennusosalle tarvitaan perustukset.

Kokonaan uusi tila seinustalle

Perustukset tarvitaan aina. Vaihtoehtona on asentaa valmisterassi uusille perustuksille tai rakentaa itse runko puusta ja asentaa siihen lasiovet. Kattomateriaali voi olla lasia tai valokatetta. Arkkitehdit usein suosittelevat katoksi rakennuksen omaa kattomateriaalia, varsinkin silloin kun rakennetaan räystäslinjan alapuolelle. Uudisrakennuksissa terassit kuuluvat jo tilasuunnitelmaan.

Lasiterassi tuo lisää oleskelutilaa talon seinustalle.Lasiterassi tuo lisää oleskelutilaa talon seinustalle.

Monta eri hintavaihtoehtoa

Edullisimmin saat lasiterassin hankkimalla lasiovet valmiiseen kuistiin. Keskihintainen vaihtoehto on puurakenteinen runko tai räystäslinjan laajennus, johon asennetaan terassilasitus. Katto voi olla lasia tai rakennuksen kattomateriaalia. Näyttävin vaihtoehto on valmisterassi, uusille perustuksille asennettu alumiinirunko, lasiovet ja lasikatto.

Haluan lisätietoa

Älä anna kolean tuulen ja sateen pilata juhliasi, vaan tilaa ilmainen kustannusarviokäynti ja ryhdytään suunnittelemaan uutta lasitettua terassiasi!

Parhaiten lasiterassiunelma toteutuu ottamalla yhteys Lumonin lasiterassiasiantuntijaan. Hän tuntee paikalliset viranomaisvaatimukset ja tarvittaessa auttaa lupien hankinnassa. Häneltä voit myös kysyä perustusten teosta ja muista rakentamiseen liittyvistä asioista.

Lumon lasiterassi on laatuhankinta, joka säilyttää ryhtinsä ja käyttömukavuutensa hyvillä perustuksilla vuosikymmeniä.

Jätä yhteydenottopyyntö
Lumon lasiterassi on laatuhankinta, joka säilyttää ryhtinsä ja käyttömukavuutensa hyvillä perustuksilla vuosikymmeniä. 

Lumon lasiterassi on laatuhankinta, joka säilyttää ryhtinsä ja käyttömukavuutensa hyvillä perustuksilla vuosikymmeniä.
 
Julkaistu
27.6.2013