Rakentaja.fin Suuri Kattotutkimus - Osallistu!
- saat sähköisen huoltokirjan käyttöösi veloituksetta (sh. 50 €)

Mikä katemateriaali on suosituin uudiskohteissa? Entä remontointikohteissa? Mitkä ominaisuudet vaikuttavat katemateriaalin valintaan? Mikä katemateriaali mielestäsi vaatii vähiten huoltoa?

Rakentaja.fin Suurella Kattotutkimuksella selvitetään mm. katemateriaalien hankintatapaa, tunnettuutta ja hintamielikuvia. Uuden tutkimusjärjestelmän ansiosta vastaaminen on nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan! Tutkimusaika on 7.-20.5.2012.

Saat HuoltoOptimin käyttöösi veloituksetta (sh. 50 €)

Kaikki tutkimukseen osallistuvat saavat käyttöönsä sähköisen huoltokirjan, joka sopii niin uusille kuin vanhoille rakennuksille. Voit täyttää huoltokirjaa koko rakennushankkeen tai remontoinnin ajan ja tulostaa sen tarvittaessa. Eri huoltotöiden opastamisen lisäksi ohjelma myös muistuttaa tehtävistä huolto- ja tarkastustöistä. HuoltoOptimin latausohjeet saat sähköpostiisi 3 vrk:n kuluttua tutkimukseen osallistumisesta.

Arvonnassa palkintona Boschin akkuporakone (sh. 149 €)

Lisäksi kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Boschin uutuustuote, kaksivaiheinen akkuruuvinväännin PSR 1800 Li. Ruuvinvääntimessä on mm. älykäs 3-portainen lataustilan näyttö, kohdevalo, luokkansa paras käsiteltävyys litiumioniteknologian ansiosta ja paljon muuta!

Tutustu ruuvinvääntimeen tästä
OSALLISTU TUTKIMUKSEEN
 
Julkaistu
4.5.2012