Tulikiven valmistakka on lämmitysvalmis jopa kahdessa tunnissa

Tulikiven kehittämä valmistakka mullistaa takan hankinnan, asennuksen ja käyttöönoton. Valmistakkaratkaisun ansiosta takan asennus on ennätyksellisen nopeaa ja vaivatonta – uuni ja hormi tehdään valmiiksi tehtaalla, toimitetaan kerralla ja asennetaan toimituspäivänä. Uusi takka on lämmitysvalmis jopa kahdessa tunnissa. Tulitikut käteen -palvelu säästää aikaa entisestään ja vapauttaa asiakkaan vaivannäöltä.

Lisätietoa Tulikivi-uuneista

Hormi asennetaan kattoon ja välipohjaan tehdyn asennusaukon kautta kokonaisena paikoilleen.Hormi asennetaan kattoon ja välipohjaan tehdyn asennusaukon kautta kokonaisena paikoilleen.

Kun hormi on paikoillaan, puretaan suojaukset ja tarkistetaan hormin suoruus sekä kiinnitys. Tämän jälkeen tuodaan takka sisälle.Kun hormi on paikoillaan, puretaan suojaukset ja tarkistetaan hormin suoruus sekä kiinnitys. Tämän jälkeen tuodaan takka sisälle.

Nopea asennus säästää aikaa ja kustannuksia

Tulikiven ja Onrakenteen kehittämä Valmisuuniratkaisu sisältää saumattomasti yhteensopivat uunin, piipun ja kaikki lisätarvikkeet. Valmisuuniratkaisun kaikki osat on koottu tehtaalla valvotuissa oloissa ja viimeistelty pintoja myöten. Ammattilaiset asentavat hormin ja takan asianmukaisesti toimituksen yhteydessä – erillisiä asennuskäyntejä ei tarvita, mikä säästää aikaa ja kustannuksia. Tehdasviimeistelyn ansiosta asiakkaan ei myöskään tarvitse odottaa rappauksen tai tasoitteiden kuivumista. Takka on heti käyttövalmis.

– Valmistakkamme sopii asiakkaille, jotka haluavat minimoida toimitukseen ja asennukseen käytetyn ajan, kertoo Tulikivi Oy:n liiketoimintajohtaja Juha Sivonen. Ratkaisu on erinomainen esimerkiksi omakoti- ja rivitaloasuntoihin, joissa ei ole hormia tai tulisijaa. Se sopii myös valmistalotehtaille ja rakennusliikkeille. Palvelu on kattava, ja hinta on silti kilpailukykyinen paikalla tehtyyn takkaan verrattuna, Sivonen lisää.

Tulisija tuodaan sisälle ja siirretään täsmälleen oikealle paikalleen. Hormiliitoksen sekä läpivientien eristys viimeistellään.Tulisija tuodaan sisälle ja siirretään täsmälleen oikealle paikalleen. Hormiliitoksen sekä läpivientien eristys viimeistellään.

Takka kotiin tulitikut käteen -palveluna

Kattavimmillaan valmistakka toimitetaan Tulitikut käteen -palveluna, joka vapauttaa takanomistajan vaivannäöltä asennusvaiheessa. Toimitukseen sisältyy asennustyö kokonaisuudessaan suojauksista perustuksiin, pellityksiin ja listoituksiin. Asiakkaan ei tarvitse osallistua materiaalien kantamiseen, ja palveluun sisältyy myös loppusiivous. Valmistakan asennusaika on lyhyt, jopa vain kaksi tuntia, jonka jälkeen takkaa pääsee heti lämmittämään. Tarkka toimitussisältö sovitaan asiakkaan kanssa hänen toiveidensa mukaisesti.

Tulikiven valmisuunimallistosta jokaiseen kotiin sopiva takka

Valmistakka voidaan asentaa niin uuteen kotiin kuin remonttikohteeseen. Se sopii myös taloihin, joissa on tuulettuva alapohja.

Tulikiven laajenevasta mallistosta löytyy yli 20 takkamallia, joihin on saatavana valmistakka. Esimerkiksi Aalto, Kide, Hiisi, Ksenia, Harmaja, Aada ja Noora. Muista malleista voit tiedustella Tulikiven myyjiltä.
 
Julkaistu
27.5.2013