Sähkövertailu.fi -palvelu on kotitalouksien asialla

Sähkövertailu.fi on uusi sähkösopimusten kilpailuttamispalvelu, jossa sähkön kilpailuttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Palvelusta löydät kaikki sähkön tarjoajat sekä hinnat ja sähkösopimuksen pääset tekemään lähes kaikkien merkittävimpien toimijoiden kanssa.
Hintatietojen lisäksi voit vertailla esimerkiksi sähkön tuotantotapoja tai sopimuksiin liittyviä bonusetuja. Kotisi sähkön säännöllinen kilpailuttaminen kannattaa taloudellisesti.

Kuluttajan kannalta palvelun käyttö on ennennäkemättömän helppoa, sillä siinä hyödynnetään Oikotie.fi:n talotietokantaa. Siinä missä muut kilpailevat palvelut kysyvät sulakekokoa, Sähkövertailu.fi:ssä ei tarvitse tietää kuin oma osoitteensa, jonka perusteella tarjotaan edullisimpia sähkösopimusvaihtoehtoja kotiisi. Sähkövertailu.fi:hin on yhdistetty parhaat puolet kaikista vastaavanlaisista palveluista ja palvelua on lanseerauksen jälkeen hiottu jatkuvasti helpommaksi käyttäjille.

Kilpailuta tästä kotisi sähkö, Sähkövertailu.fi - Säästät selvää rahaa.

Sähkösopimusten kilpailuttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin.Sähkösopimusten kilpailuttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Sähkövertailu.fi ICMAn kansainvälisen innovaatiokilpailun finaaliin

Sähkövertailu.fi ICMAn kansainvälisen innovaatiokilpailun finaaliin Sähkövertailu.fi on valittu yhdessä seitsemän muun ehdokkaan kanssa ICMAn (International Classified Media Association) Classified Media Innovation Awards 2012 -finalistien joukkoon.

"On hienoa että innovatiivinen palvelumme saa kilpailun myötä myös kansainvälistä tunnustusta. Sähkövertailu herätti heti julkistuksensa jälkeen sekä sähkön myyjien että ostajien kiinnostuksen. Äärettömän helppokäyttöiselle sähkön vertailupalvelulle oli selkeä tilaus", iloitsee liiketoimintapäällikkö Janne Leino Sanoma Digitalista.

Kilpailun voittajat julkistetaan 21.4. Atlantassa.

Kilpailuta tästä kotisi sähkö, Sähkövertailu.fi - Säästät selvää rahaa.
 
Julkaistu
16.4.2012