Pyydä tarjous tiilikatosta kesäkuussa!

Voit voittaa kahden henkilön majoituksen Hotelli Vanajanlinnassa buffet-aamiaisineen!

Monier tarjoaa helpon tien uuden katon hankintaan.
Jättämällä tarjouspyynnön tästä saat kattoprojektisi käyntiin!
Lisäksi osallistut palkinnon arvontaan, joka ratkeaa 29.6.

Tiilikatto
on ominaisuuksiltaan ylivoimainen vesikatevalinta – hiljainen, kestävä ja tyylikäs, se myös nostaa kotisi arvoa.Tiilikatto on ominaisuuksiltaan ylivoimainen vesikatevalinta – hiljainen, kestävä ja tyylikäs, se myös nostaa kotisi arvoa.

Suosittu katemateriaali

Tiilikatto on hyvin suosittu pientalojen katemateriaali. Suosion ymmärtää hyvin, kun miettii vesikatolta toivottavia ominaisuuksia. Tiilikatto täyttää toiveet pitkäikäisyydestä, helppohoitoisuudesta ja helposta asennettavuudesta, ympäristöön sopivuudesta, säänkestävyydestä sekä edullisuudesta ylivoimaisesti.

Katemateriaalilla iso merkitys

Katto on rakennuksen viides julkisivu, joten oikeaan osunut materiaalivalinta on erittäin tärkeä paitsi koko talon rakennusteknisen toimivuuden ja kestävyyden, myös sen arkkitehtuurin kannalta. Luonnonläheinen tiilikatto sulautuu rauhallisesti maisemaan ja talon arkkitehtuuriin.

Laajin valikoima

Kun rakentaa tai remontoi omaa kotia kannattaa valita vain parhaita materiaaleja. Monierilta löydät Suomen laajimman ja laadukkaimman kattotiilivalikoiman. Monierilta saat niin Suomen suosituimmat betonikattotiilet, kuin myös klassiset savikattotiilet. Savi- ja betonikattotiilistä, erilaisista malleista, pintakäsittelyistä ja väreistä löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin harjakattoihin.

Valitse helppo toteutus

Helpoiten saat kaiken tarvittavan kauniiseen ja rakennusmääräykset täyttävään kattoon tilaamalla Monierin täydellisen kattoratkaisun ‑kattopaketin. Valitsemme oikeat tarvikkeet kattosi koon ja ulkomuodon mukaan ja varmistamme niiden riittävyyden määrälaskennan avulla. Valitsemalla kattopaketin saat helposti kaiken yhdestä paikasta. Näin säästät aikaa ja rahaa.

Suomalaiseen maisemaan sopiva tiilikatto
on kaunis ja järkevä valinta: pitkäikäinen, helppohoitoinen,
säänkestävä ja äänetön.Suomalaiseen maisemaan sopiva tiilikatto on kaunis ja järkevä valinta: pitkäikäinen, helppohoitoinen, säänkestävä ja äänetön.

APUA UUDEN KATON VALINTAAN

LÄHIN KATTOASENTAJA

Monierin valtuutetut kattoasentajat ovat itsenäisiä yrityksiä, joita Monier kouluttaa säännöllisesti tuotteidensa ja kattoratkaisujen osalta. Kattoasentajat osaavat kaikki tuotteisiin liittyvät seikat laatu- ja turvallisuuskysymyksiä myöten ja tietävät, miten jokainen yksilöllinen katto asennetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Laaja verkosto koulutettuja kattoasentajia palvelevat sinua kattoremontissasi.

TÄYDELLINEN KATTOPAKETTI

Hyvä katto syntyy paitsi laadukkaista kattotiilistä myös kaikista siihen tarvittavista osista ja kattotarvikkeista. Monierilla onkin kaikki mitä tarvitset uuteen kattoon. Kattopaketti sisältää kattotiilet, aluskatteen, tiivisteet, kiinnikkeet, läpiviennit ja sadevesipaketin. Valitsemalla kattopaketin Monierilta varmistat kestävän ja pitkäikäisen suojan talollesi.

AMMATTILAISEN KATTOTARKASTUS

Ennen kattoremonttia olisi hyvä tehdä kattotarkastus, missä selviää kattosi korjaustarve. Ammattilaisen tekemä tarkastus selvittää vesikattosi todellisen kunnon sekä korjaustarpeen. Näitä kattotarkastuksia tekevät koulutetut kattoasentajat, joilta saat parhaimmat neuvot kattosi korjaukseen.

Monier tarjoaa helpon tien uuden katon hankintaan!
Jättämällä tarjouspyynnön tästä saat kattoprojektisi käyntiin!
Lisäksi osallistut palkinnon arvontaan, joka ratkeaa 29.6.

Tiilikatto on erittäin kestävä,
pitkäikäinen ja vain lujittuu
ikääntyessään.Tiilikatto on erittäin kestävä, pitkäikäinen ja vain lujittuu ikääntyessään.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
4.6.2012