Suunnittele unelmiesi koti Ideagallerian tuhansien valokuvien kuvapankista

Oletko tutustunut Suomen Asuntomessujen Ideagalleriaan? Ideagallerian tuhansista kuvista löydät ideoita ja vinkkejä omaan projektiisi, oletpa sitten rakentamassa, remontoimassa tai uusimassa kotisi sisustusta.

Galleriaan on kerätty kuvia ja tietoa viimeisimpien asuntomessujen messutaloista, huoneista sekä messukohteista poimituista tuotteista. Hakuvalikosta voit etsiä messutaloja mm. messupaikkakunnan, talon nimen, kerrosluvun, talomateriaalin tai -tyypin mukaan.

Helpot hakuvalinnat, vaivaton käyttää

Ideagalleriassa riittää katseltavaa, sillä kaikista kohteista on runsaasti valokuvia niin sisätiloista kuin pihaltakin. Galleriasta saat tiedot myös kohteiden huoneluvusta, pinta-alasta, kustannuksista ym. kiinnostavista ja omaan projektiisi tarvitsemistasi tiedoista.

Tuotteita on helppo hakea hakusanojen avulla: Jos haluat nähdä vaikkapa erilaisia kiukaita, takkoja tai keittiökalusteita, valitse kyseinen tuoteryhmä rastilla, jolloin ohjelma hakee sinulle tuoteryhmän valokuvat.

Asuntomessut ja Loma-asuntomessut Rakentaja.fissä

Suomen Asuntomessuilla ja Rakentaja.fillä on sopimus vuoden 2012 Loma-asuntomessujen ja Asuntomessujen seuraamisesta. Toukokuun alusta alkaen olemme seuranneet ensin Lappeenrannan ja sitten myös Tampereen Vuoreksen kuulumisia viikoittain julkaistavissa artikkeleissa. Kaikki aikaisemmin julkaistut artikkelit ovat edelleen luettavissa Asuntomessujen tuoteinformaatiopaketeissa. Käy tutustumassa alla olevista linkeistä!
 
Päivitetty
20.7.2012