Älykästä veden säästämistä

Oras Eterna yhdistää nautinnollisuuden ja ekologisuuden

Uusi Oras Eterna -suihkuhana tarjoaa aivan uudenlaista iloista, mutta samalla vettä säästävää, suihkunautintoa. Hanassa on ainutlaatuinen EcoLed -painike, joka ohjaa suihkussa kävijää säästämään vettä ja energiaa huolehtimalla automaattisesti sopivasta suihkuajan kestosta ja palkitsemalla vihreällä valolla ihanteellisen suihkuajan. EcoLed -painikkeen värikkäät ja opettavat merkkivalot tekevät hanasta todella helppokäyttöisen, myös lapsille.

Lue lisää kylpyhuoneen vesikalusteista

Uusi Oras Eterna -suihkuhana tarjoaa aivan uudenlaista iloista, mutta samalla vettä säästävää, suihkunautintoa.Uusi Oras Eterna -suihkuhana tarjoaa aivan uudenlaista iloista, mutta samalla vettä säästävää, suihkunautintoa.

Näin Oras Eterna toimii

Uutta Oras Eternaa on helppo käyttää. Hana avataan EcoLed -painiketta painamalla ja sama painike toimii myös virtaaman säätimenä. Halutessasi voit säätää merkkivalot pois päältä, mutta miksi tekisit sen? Vihreän valon vilkahdus kertoo sinulle, että olet ottanut vettä säästävän, ympäristöystävällisen suihkun. Punainen valo hanaa suljettaessa kertoo, että olit suihkussa yli kaksi minuuttia ja ekologinen aika on käytetty. Suihkun aikana punainen vilkkuvalo varoittaa ajan kulumisesta – jos vielä jatkat suihkuttelua, veden tulo loppuu automaattisesti. Tämä tapahtuu neljän minuutin jälkeen. Luonnollisesti voit avata suihkun uudelleen, jos kaipaat pidempää pesuaikaa.

Automaattinen ammeentäyttötoiminto

Kun painat Oras Eternan EcoLed -painiketta yhtäjaksoisesti neljän sekunnin ajan, vihreä merkkivalo alkaa vilkkua ja ammeentäyttö käynnistyy. Vettä valuu yhtäjaksoisesti 10 minuutin ajan. Tämän jälkeen hana sulkeutuu automaattisesti.

Ammeentäyttöaikaa voit säätää helposti 1 minuutista aina 15 minuuttiin asti. Tällä tavoin voit automaattisesti täyttää erikokoisia astioita löylykiulusta ja lasten ammeesta aina suuriin kylpyammeisiin asti.

Valitse suihkusetiksi Oras Natura

Uudessa Oras Natura -käsisuihkussa on ainutlaatuinen ekonappi. Sitä painamalla suihkusi kuluttaa jopa 50 % vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteiset suihkut.
Vihreän valon vilkahdus kertoo sinulle, että olet ottanut vettä säästävän, ympäristöystävällisen suihkun.Vihreän valon vilkahdus kertoo sinulle, että olet ottanut vettä säästävän, ympäristöystävällisen suihkun.
Tinkimättä tippaakaan suihkunautinnosta. Painat siis ekonappia ja kulutat 50 % vähemmän vettä ja energiaa. Tai käytät normaalia virtaamaa, jos tarvitset. Pienillä valinnoilla ja muutoksilla voi vaikuttaa omaan kulutukseensa. Lämpimän käyttöveden osuus asuinrakennuksen energiankulutuksesta on merkittävä, sillä suuri osa energiasta kuluu veden lämmittämiseen. Kun suihkusi vedenkulutus puolittuu, voit mitata hyödyn merkittävänä säästönä energiankulutuksessa – ja rahassa.

 
Julkaistu
16.4.2012