Pukkilan uutuudet laatoittavat urbaanit linnat

Pukkilan kevään 2012 trendeihin kuuluvat urbaanit, rosoisia pintoja tarjoavat laattasarjat pukevat erityisesti kaupunkien loft-tyylisiä asuntoja sekä julkisia tiloja. Nykyajan urbaaneihin linnoihin hyvin soveltuvat, karheapintaiset ja massiiviset lattialaatat tarjoavat jännittäviä ladontamalleja. Modernia ja perinteitä yhdistävät ajattomat ja tyylikkään pelkistetyt laattasarjat tuovat jykevyyttä ja struktuuripintaa sisä- ja ulkolattioihin: uutuuksiin kuuluvat samettisen eläväpintainen Les Dalles, harjattu kivipintainen Neostone sekä elegantin massiivinen Concreta.

Pukkilan uudet moniulotteiset lattialaattasarjat tarjoavat selkeää muotokieltä, rosoisia pintoja sekä massiivisia kokoja luoden tilaan urbaanin ja modernin tunnelman. Sarjoissa korostuvat tämän päivän sisustustyylille ominainen selkeys ja suoraviivaisuus sekä luonnollisten materiaalien käyttö.

Uusien lattialaattojen vähäeleinen muotokieli luo yksinkertaisen tyylikkään ilmeen sekä sisä- että ulkotiloihin: tuore trendi onkin jatkumo, joka luodaan laatoittamalla lattiat samalla laatalla sisältä ulos - ja linnamaista vaikutusta korostettaessa - lattiasta seinään.

Les DallesLes Dalles

Les Dalles: rouheaa estetiikkaa

Moniosainen Les Dalles on suunniteltu nykyajan urbaaneille linnoille. Sarjan neljä erilaista valmiiksi suunniteltua ladontamallia antavat inspiraatiota sarjan monipuolisista käyttömahdollisuuksista. Des Dalles tarjoa neljä hillityn kaunista, luonnollista värisävyä: vaalea Blanc, kauniin beige Champagne, vaaleanharmaa Gris ja samettisen musta Noir.

Laattojen pinnat ovat luonnollisen elävät ja samettiset: sarjasta löytyy sekä himmeäpintaisia että struktuuripintaisia vaihtoehtoja. Laattojen reunat ovat ”kivimäisen” epätasaiset, jopa hieman aaltoilevat: yksityiskohta, joka viimeistelee luonnollisen vaikutelman. Sarjaan kuuluu myös mittava valikoima erikoislaattoja, joilla voi viimeistellä muun muassa portaikot, takanreunukset tai vaikkapa terassien kukkapenkit.

NeostoneNeostone

Neostone: massiivista eleganssia

Tyylikään harjattupintaisia, massiivisia ja karheapintaisia laattoja sisältävä Neostone tarjoaa myös aivan uudenlaisia ladontamalleja: kolme erilaista ladontamodulaatiota takaavat lattioiden persoonallisen ilmeen sekä ulko- että sisätiloissa. Kaikki sarjan laatat sopivat erittäin hyvin myös seiniin: jatkamalla samaa laattaa lattiasta seinään saa tilaan lähes saumattoman, avaran ilmeen. Sarjaan kuuluu myös jännittävän, seinille suunniteltu 3D-mosaiikkilaatta, joka antaa seinälle nimensä mukaisesti moniulotteisen vaikutelman. Neostone koostuu kolmesta tyylikkään luonnollisesta sävystä: vaaleasta Avoriosta, harmaasta Grigiosta ja mustasta Antracitesta. Myös Neostone sopii erinomaisesti sekä sisälle että ulos.

ConcretaConcreta

Concreta: suoraviivaista tyylikkyyttä

Milanon yliopisto-opiskelijoiden suunnittelema Concreta on tyylikkään massiivinen, sileäpintainen sisälattialaatta, joka luo seesteisen luonnollisen tunnelman kotiin ja julkiseen tilaan. Sarjan vaikuttavat 60 x 60 cm laatat antavat tilaan jykevän suoraviivaisen ilmeen. Concretaan kuuluu neljä, myös luonnonmukaista värisävyä: aivan uutena värinä ruskeanmusta Fango, vaaleanharmaa Bianco, beige Tortora sekä sysimusta Nero.

Sarjaan kuuluvan 10 x 60 cm kokoisen, erittäin kapean ja pitkän laatan voi latoa lattiaan viistoittain, joka modernin muotokielensä ansiosta antaa tilalle persoonallisen ilmeen. Sarjaan kuuluu myös kaksi erilaista mosaiikkia. Concreta-laatat sopivat erinomaisesti myös seiniin.

 
Julkaistu
10.4.2012