Kodinkonepaketit Leijonaeduin!

Tutustu Maailman Suurimman kodinkonevalmistajan upeisiin ja edistyksellisiin kodinkoneisiin. Leijonaetuina mm. ilmainen kotiinkuljetus, Suomen pelipaita ja upea paahdin, Microban suodattimet 10 vuodeksi. Tutustu tarkemmin, miten voit saada kaikki edut itsellesi. Kaikki ostajat osallistuvat myös Suomen avausottelun lippupaketin ja kahden Leijona-paidan arvontaan!


Tutustu kodinkonepaketteihin...

Hyödynnä kaikki kampanjaedut!

  • Leijonaetuna ilmainen kotiinkuljetus kaikkiin yli 800 euron kodinkonepaketti tilauksiin
  • Yli 2500 euron paketteihin Suomen jääkiekkomaajoukkueen pelipaita (arvo 79 euroa) ja upea Kitchen Aid -paahdin (arvo 299 euroa).
  • Microban antibakteerisuodatinkylmälaitteen ostajalle 10 vuoden suodatinpaketti (arvo 285 euroa)
  • Kaikki paketin ostaneet osallistuvat lippupaketin ja kahden Leijona-paidan arvontaan (2 lippua Suomen avausotteluun)


Kylmälaitteisiin Microban antibakteerisuodattimet kymmeneksi vuodeksiMicroban® antibakteriasuodatin pitää kaapin sisäilman raikkaana ja puhtaana. Kaapin sisäilma kiertää suodattimen kautta ja suodatin eliminoi sisäilmassa olevia bakteereita ja mikro-organismeja samalla poistaen myös hajuja ilmasta.

Kun tilaamassasi paketissa (paketissa vähintään 4 tuotetta) on microban antibakteerisuodatinkylmälaite, saat kaupanpäälle kymmenen vuoden suodattimet*, arvo yhteensä 285,- (15,-/ suodatin) *) 19 kpl. Suodattimen vaihtoväli on n.6kk.
Microban® antibakteriasuodatinMicroban® antibakteriasuodatin

Whirlpool kannustamasssa Leijonia menestykseen

Whirlpool Nordic Oy:n ja Suomen Jääkiekkoliitto ry:n yhteistyösopimus käsittää kaudet 2011 - 2012 ja 2012 - 2013, jolloin Suomessa pelataan jääkiekon miesten MM-kisat. Sopimus jatkuu vielä kauden 2013 - 2014, joka huipentuu Sotšin Talviolympialaisiin, jossa niin miehillä kuin naisilla on puolustettavanaan Olympia-pronssimitalit.

Yhteistyön kunniaksi Whirlpool tarjoaa yhdessä Rakentaja.fi-Jäsentukun kanssa huikean kodinkonekampanjan Leijonaeduin - mm. ilmainen kotiinkuljetus!

Tutustu kodinkonepaketteihin...
 
Julkaistu
10.4.2012