Ruukilta uusi kattotuote: Finnera Plus myyntiin kesäkuussa

Ruukin kattotuotteiden valikoima laajenee kesäkuussa. Uutuustuote Finnera Plus on täyspitkä tiilikuvioitu kattoprofiili, jonka voi tilata kattopakettina tai valmiiksi asennettuna. Sama Finnera-profiili on myynnissä myös palakatteena suoraan rautakaupan varastosta.
"Tee-se-itse -rakentaja valitsee pala-Finneran, joka on kätevä kuljettaa ja nopea asentaa. Helppoutta arvostava saa täyden palvelun kattopaketin valitsemalla Finnera Plussan ja Ruukin asennuspalvelun", sanoo Ruukin kattoliiketoiminnasta vastaava johtaja Ari Vouti.

Finneran tuotekehityksessä on panostettu erityisesti muotoiluun; näyttävä tiilikuvioitu muoto sekä ainutlaatuinen taitettu etureuna tekevät katolle viimeistellyn ilmeen. Tuotteiden kestävyyden takaa Ruukin kehittämä Purex-maalipinnoite, joka suojaa kattoa kosteutta, korroosiota ja UV-säteilyä vastaan. Finnera-tuotteet on valmistettu Ruukin kotimaisesta teräksestä ja niillä on 40 vuoden tekninen ja 15 vuoden esteettinen takuu.

Finnera Plussan myötä myös kattojen värivalikoima laajenee: sekä Finneraa että Finnera Plussaa saa jatkossa tummanruskean, mustan ja punaisen lisäksi tummanharmaana ja tiilenpunaisena.
 
Julkaistu
10.4.2012