Upofloor Art Design parkettiuutuudet
- upeita sävyjä ja näyttävää ilmettä sisustukseen

Art Design on Upofloorin Kartano-parkettien uusi kokoelma. Malliston näyttävät, 138 ja 188 mm leveät yksisauvaiset parkettilaudat luovat rauhoittavia tunnelmia ja tekevät sisustuskokonaisuudesta harmonisen. Osassa malliston tuotteista on Grand-viisteet laudan reunoissa, ne antavat sisustukselle persoonallisen loppusilauksen ja samalla säilyttävät lattian ilmeen muuttumattomana puun luonnollisen kosteuselämisen aiheuttamissa muutoksissa.

Kuvittele Kartano-parketti kotiisi - katso mallia videosta

Tammi Grand White Marble –parketista syntyy upea hohtavanvalkoinen lattia, johon parkettilautojen reunaviisteet antavat ryhdikkyyttä.Tammi Grand White Marble –parketista syntyy upea hohtavanvalkoinen lattia, johon parkettilautojen reunaviisteet antavat ryhdikkyyttä.

Vaalea lattia avartaa tilaa

Sisustuksen tyyli on usein ensimmäinen askel kohti koko kotisi tunnelmaa ja sielunmaisemaa. Tyylille luo näkyvimmän pohjan lattiasi, joka taustoittaa koko muuta sisustusta. Vaalea on tällä hetkellä trendikäs ja myöskin ajaton vaihtoehto. Vaalea parketti muodostaa leveänä lankkuna todella upean kokonaisuuden. Vaaleisiin uutuussävyihin sisältyy mm. hentoja pastellisävyjä, jotka ovat saaneet innoituksensa vesivärimaalauksesta. Uusia, yksilöllisiä vaihtoehtoja ovat lämmin vaaleanpunertava, kuultava vaaleanvihreä sekä raikas vaaleansininen parketti.

Kartano Art Design tuo klassisen vaaleisiin parketteihin uudenlaisia rauhallisia ja sisustusta harmonisoivia värisävyjä. Esimerkiksi trendikäs Tammi Kartano Frost on petsattu lämpimän valkoiseksi ja tammen luonnollisia syykuvioita korostaa hopeanhohtoinen öljykäsittely. Tammi Kartano Marble Matt -parketin rauhallinen ilme on syntynyt tammen sävyä kauniisti vaalentavalla öljykäsittelyllä.

Saarni Watery Blue -parketin vaaleansininen sävy tuo rauhoittavan, sadunomaisen tunnelman vaikkapa lastenhuoneeseenSaarni Watery Blue -parketin vaaleansininen sävy tuo rauhoittavan, sadunomaisen tunnelman vaikkapa lastenhuoneeseen

Graafista ilmaisuvoimaa

Tummien, voimakkaiden sävyjen värimaailmassa Art Design –kokoelma tarjoaa aivan uudenlaisia keinoja käyttää sisustuksessa graafista muotokieltä. Intensiiviset, erilaisin sävyin korostetut puunsyykuviot muistuttavat kauniisti aidosta puumateriaalista - toisaalta valittavanasi on myös aivan tasavärisiä vaihtoehtoja tumman suklaanruskeasta Wengestä sykähdyttävän mustaan Grand Basaltiin.

Harmaasävyiset parketit taustoittavat upeasti musta-valkoista värimaailmaa tai korostavat sisustuksen värikkäitä elementtejä. Vaikuttava Tammi Kartano Thunder Cloud on rohkean yksilöllinen vaihtoehto tiloihin, joissa persoonallisuus on sisustuksen lähtökohta. Voimakas vaalea puunsyykuvio ja grafiitinharmaa pohja ovat näyttävä ja ilmaisuvoimainen yhdistelmä. Tammi Kartano Silver Mist -parketissa tummat puunsyykuviot elävöittävät linjakkaasti kitinvaaleaa lattiaa. Tammi Grand Fog Shadow:n utuisen siniharmaat sävyt ja Grand-reunaviisteet tuovat aivan uudenlaisia ulottuvuuksia sisustuksen suunnitteluun.

Tutustu uuteen ArtDesign-mallistoon

Tammi Kartano Thunder Cloud Voimakas vaalea puunsyykuvio ja grafiitinharmaa pohja ovat näyttävä yhdistelmä.Tammi Kartano Thunder Cloud Voimakas vaalea puunsyykuvio ja grafiitinharmaa pohja ovat näyttävä yhdistelmä.

Miksi valita parketti?

Parketti on lämmin jalalle ja miellyttävä kävellä. Parketti on myös tukeva lattiamateriaali. Suomen ilmastossa ilmankosteudella on oleellinen merkitys lattiamateriaalia valittaessa. Kokopuinen parketti toki elää ilmankosteuden kasvaessa, mutta palautuu sitten takaisin muotoonsa ilmankosteuden palautuessa takaisin normaalitasolle. Esimerkiksi laminaatti ei enää palaudu. Parketin puolesta puhuu myös sen uudelleenkäsiteltävyys; parketti voidaan hioa ja lakata tai öljytä pariinkin kertaan uudelleen.

Suunnittele oma parkettilattiasi FloorDesigner-ohjelmassa

Upofloor mukana myös Tampereen Asuntomessuilla!

Upofloorin lattioita on esillä 14 messukohteessa Tampereen asuntomessuilla.

Tutustu kohteisiin!
 
Julkaistu
16.7.2012