Pihapiirin tuotteet

Jalotakka Oy:n Pihapiiri-tuotteet tarjoavat pihapiirin täydennykseksi korkealaatuisista rakennusaineista valmistettuja huvimajoja, leikkimökin lasten puuhailuille sekä innokkaalle ruoanvalmistajalle kesäkeittiöön soveltuvan grilli-savustimen.

Huvimajat – tee pihapiiristäsi entistäkin vetovoimaisempi

Jalotakan Pihapiiri-tuotteet on valmistettu korkealaatuisista rakennusaineista. Kaikki rakennukset on helppo asentaa selkeiden ohjeiden ja kattavan toimituspaketin ansiosta.

Huvimajojen lattia ja katto toimitetaan valmiina elementteinä. Kaikkien huvimajojen lähtökohtana on hyvä ja mittatarkka pohjarakenne, joka on valmistettu 50 x 100 painekyllästetystä puusta. Puuta on alusrakenteissa kahdeksankulmaisissa huvimajoissa noin 37 metriä ja kuusikulmaisissa noin 25 metriä. Kateaineeksi on valittu kotimainen, korkealuokkainen palahuopakate.

Toimituspaketteihin sisältyvät myös räystäspellit, katot, ovet, aitolasiset ikkunat sekä kaikki tarvittavat ruuvit. Huvimajoissa on penkit vakiovarusteena.

Jalotakan mallistosta löytyy useampia huvimajamalleja: Festivo, Satulinna, Paradise, Kota, Albatros, Katariina ja Poutapilvi.

Pihapiirin rakennukset on valmistettu korkealaatuisista rakennusaineista ja ne ovat helppoja asentaa selkeiden ohjeiden ja kattavan toimituspaketin ansioista.

Albatros ja savustinAlbatros ja savustin

Leikkimökki

Leikkimökki tarjoaa mieluisan puuhailutilan pienemmille ja hieman varttuneemmillekin lapsille. Se toimii myös tarpeen tullen vierasmajana tai lisävarastotilana. Sisällä mökissä mahtuu seisomaan aikuinenkin suorana.

PoutapilviPoutapilvi

Jalotakan pihasaunapaketilla saunanteko ei vaivattomammin voisi sujua

Pihasauna ei tarvitse vaativia perustuksia, vaan sen alusrakenne voidaan koota esimerkiksi pilariharkkojen päälle. Jalotakan pihasauna pukuhuoneella toimitetaan osissa elementteinä.

Pihasaunapaketti sisältää:
– Täydellisen puuosatoimituksen: painekyllästetty pohjarakenne, valmiiksi pontatut seinähirret, eristetyn katon, kaikki ikkunat ja ovet valmiiksi heloitettuna, lauteet sekä pukuhuoneen penkit, pöydän ja kolme uniikkia seinäkoukkua.

– Katemateriaalin sekä kaikki asennukseen tarvittavat ruuvit, naulat ja mutterit.
– Kota Family L kiukaan 30 litran vaippasäiliöllä.
– Täydellinen teräshormistopaketinkiukaalle.
– Löylyverkon kiukaan ja hormin väliin.
– Kiukaan suojaseinät sekä pohjatason.

KotaKota
 
Julkaistu
3.4.2012