Keskuspölynimuri sopii jokaiseen asuntoon

Keskuspölynimuri on lähes itsestäänselvyys omakotitaloa rakentavalle, mutta sen jälkiasentaminen vanhaan taloon onnistuu myös todella helposti.

Keskusimuri helpotaa siivousta huomattavasti. Tyytyväiset käyttäjät ovat ylivoimainen todistus keskusimurin etujen paikkansapitävyydestä. Yhä useampi valitseekin Kotimaisen Puzer keskuspölynimurin kotiinsa.

Miksi keskusimuri?

Keskuspölynimurin poistoilma johdetaan ulos. Siivoustulos on siten erinomainen. Koti on puhdas ja raikas aina imuroinnin jälkeen. Erityisesti allergiakodeissa keskuspölynimuri on ehdoton väline puhtaanapidossa. Imurilla on kevyt imuroida eikä pitkä letku haittaa imurointia vaan päinvastoin se ei juutu mattoihin eikä pitkää sähköjohtoa tarvitse huomioida eikä irroitella ja kytkeä pistorasiasta toiseen. Lisäksi imurointi on lähes äänetöntä imurin sijaitessa muualla kuin varsinaisissa asuintiloissa.

Pitkät perinteet

Keskusimureita on asennettu uusiin omakotitaloihin jo 30 vuoden ajan. Hyvien kokemusten vuoksi keskusimuri on tänä päivänä jääkaapin tai lieden tapainen uuden omakotitalon vakiovaruste. Markkinoilla olevista imurimerkeistä kotimainen Puzer tarjoaa omakotirakentajan käyttöön laajimman malliston: perinteisen pölysäiliöllisen Oiva-mallin, uudenlaista designia ja viimeisintä teknologiaa edustavan pölypussillisen Aino-mallin ja niiden lisäksi: Eevan ja Easyn, jotka ovat myös pölypussillisia imureita.


Talotehtaiden tyyppitaloissa keskusimuri on usein jo suunniteltu osaksi kokonaisuutta. Omatoimirakentaja tai yksilöllisen talon rakennuttaja huomioi keskusimurin osana suunnittelua. Imurin keskusyksikölle on määriteltävä sijainti: tekninen tila, autotalli, kodinhoitohuone, komero. Valitun imuriletkun pituuden (8 – 10 – 12 metriä), ja talon pohjakuvien perusteella suunnitellaan seiniin sijoitettavien imurasioiden sijainti ja rakenteisiin upotettavat imurin putkistot. Suunnittelu on helppoa. Puzer auttaa mielellään veloituksettoman suunnittelupalvelun muodossa.
Puzer Oiva on pitänyt koteja puhtaana jo vuosikymmeniä.Puzer Oiva on pitänyt koteja puhtaana jo vuosikymmeniä.

PUZER OIVA - klassikkokeskuspölynimuri

Puzer Oiva on tarkoitettu asennettavaksi rakennettavan omakotitalon teknisiin tiloihin, varastoon tai rakennuksen kiinteänä osana olevaan autotalliin.

PUZER EEVA - moderni, pieni ja tehokas keskuspölynimuri

Puzer Eeva on siro ja tehokas keskusimuri, jonka suosio omakotirakentajien keskuudessa on huimassa kasvussa. Eevassa pöly kerätään isoon 8 litran pölypussiin, joka toimii myös poistoilman suodattimena. Ainoa huoltotoimenpide onkin pölypussin vaihto, normaalikäytössä noin puolen vuoden välein. Eeva on ensisijaisesti tarkoitettu asennettavaksi kodinhoitohuoneeseen tai vaikka siivouskomeroon, jonne Eeva mitoituksensa puolesta mahtuu mainiosti.

Puzer EevaPuzer Eeva
Puzer EasyPuzer Easy

PUZER EASY – patentoitu keskusimuri HEPA12-suodattimella

Puzer Easy on täysin uudentyyppinen pölynimuri, joka soveltuu varsinkin rivi- ja kerrostaloihin, kesämökeille sekä jälkiasennukseen. Muotoilultaan ja tekniikaltaan se on kuin Puzer Eeva, mutta varustettu erillisellä suodatinyksiköllä. Imurin poistoilma ohjautuu Hepa-suodattimen läpi asennustilaan eikä erillistä poistoputkea myöten ulkoilmaan, kuten perinteisessä keskuspölynimurissa. HEPA 12-suodatin suodattaa kaikki yli 15 mikrometrin partikkelit, esim. pölypunkit.

PUZER AINO - TIENNÄYTTÄJÄ

Puzer Aino edustaa uudenlaista designia ja viimeisintä teknologiaa. Tuotetta on suunnitelleet yhdessä muotoilijat ja insinöörit. Näin on kehitetty uusi ja edistyksellinen sekä tyylikäs imurimalli, jossa käytetään Puzer Eeva -mallissa hyväksi osoittautunutta pölypussiratkaisua. Tuote koostuu vain muutamasta tarkkaan suunnitelusta komponentista ja käyttöä helpottaa imurin uusi ohjauselektroniikka.

Aino on tehokkain laite Puzer-imureiden mallivalikoimassa. Puzer Aino sopii erinomaisesti täydentämään uuden talon käyttöteknologiaa, mutta se on myös helppo vaihtaa Puzer Oivan tilalle vanhaa imuria uusittaessa.
Puzer Aino - tiennäyttäjäPuzer Aino - tiennäyttäjä
 
Julkaistu
22.3.2012