Lattian asennus helposti ja nopeasti

Onko asuintilojen lattian asentaminen ja remontointi mielestäsi vaikeaa, pölyistä, äänekästä ja hidasta hommaa? Asennukseen on helpompikin tapa, asennus suoraan vanhan pinnoitteen päälle tai uudisalustalle liimaamatta Allure-vinyylilankuilla.

Lue lisää Allure-vinyylilankuista

Mikäli nykyinen pinnoite on alustassaan kiinni eikä alustassa ole kosteusvaurioita, sen päälle voidaan asentaa suoraan Allure-vinyylilankku.Mikäli nykyinen pinnoite on alustassaan kiinni eikä alustassa ole kosteusvaurioita, sen päälle voidaan asentaa suoraan Allure-vinyylilankku.

Liimaamatta vanhan päälle

Mikäli nykyinen pinnoite on alustassaan kiinni eikä alustassa ole kosteusvaurioita, sen päälle voidaan asentaa suoraan Allure-vinyylilankku. Merkittävä etu on, että vanhaa pinnoitetta ei tarvitse poistaa eikä uutta liimata alustaansa kiinni. Asennetut vinyylilankut voidaan poistaa jälkiä jättämättä sitten, kun uudistamisen aika taas tulee.

Allure-vinyylilankut voidaan asentaa suoraan lähes kaikkien vanhojen, ehjien lattiapintojen päälle. Ainoastaan tekstiilipohjaiset materiaalit tekevät poikkeuksen. Asennus sujuu yleensä ongelmitta ihan tee se itse remontoijaltakin. Työkaluksi riittää mattopuukko.

Mikä parasta lattian korkeus nousee ainoastaan 3,8 mm, jolloin ovet aukeavat remontin jälkeenkin lyhentämättä. Allure-vinyylilankut voidaan asentaa pientaloissa myös suoraan tasaiselle betoni- ja/tai levyalustalle.
Allure Ironwood.Allure Ironwood.
Allure French Oak.Allure French Oak.

Vinyylilankulla hyvät käyttöominaisuudet

Miellyttävä ulkonäkö, helppohoitoisuus ja kulutuksen kesto ovat tärkeitä tekijöitä lattiapinnan valinnassa. Aitoa puuta muistuttava Allure-vinyylilankku kestää hyvin kosteutta, ei elä eikä rakoile ilmankosteuden muutoksista sekä eristää myös tehokkaasti ääntä.

Asennettaessa vanhan pinnoitteen päälle askelääneneristävyys säilyy vähintään entisellään. Huoneääni jopa pienenee, mikäli vanha pinnoite on ollut esim. laminaatti tai parketti. Alluren pinta ei ole liukas vaan on turvallinen ja miellyttävä niin ihmisille kuin kotieläimillekin.

Valitse värivaihtoehto mielesi mukaan

Allure-vinyylilankkujen värimallisto on kaunis ja monipuolinen. Värejä on kuutta eri vaihtoehtoa. Trendivärejä ovat esimerkiksi Riga Ash, joka on sävyltään kermanvaalea sekä Satin Oak, joka on väriltään lämpimän harmaa. Näyttävää tummaa lattiapintaa huoneeseen saa valitsemalla malliston tummimman sävyn, Ironwoodin.

Nopea asennus

Asennus ei aiheuta asumiseen käytännössä juuri mitään häiriöitä. Periaatteessa riittää, että kyseinen lattiatila on vapaana. Remontista ei tule pölyä eikä liimahaittoja. Tilan voi myös ottaa välittömästi käyttöön asennuksen jälkeen.

 
Julkaistu
20.3.2012