Uusi ruukkikatot.fi-verkkosivusto tekee katonvalinnasta helppoa

Ruukki on julkaissut uudenlaisen kuluttajille suunnatun kattopalvelusivuston osoitteessa www.ruukkikatot.fi. Sivusto on tarkoitettu auttamaan rakentajia ja remontoijia katon valinnassa ja tarjoamaan työkaluja kattoprojektin huolelliseen suunnitteluun.

Moni rakentaja etsii ideoita ja inspiraatiota kodin kattoasioissa ensisijaisesti internetistä. Katon valintaan vaikuttavat monet asiat budjetista talon muotoon ja omiin mieltymyksiin. Uudella sivustolla Ruukki pyrkii huomioimaan kuluttajien erilaisia vaikuttimia, kuten muotoilua, teknistä tietoa ja palveluita, monipuolisesti. Ruukkikatot.fi-verkkopalvelua on kehitetty kuluttajien tarpeiden pohjalta. Erityistä huomiota on kiinnitetty uuden sivuston visuaalisuuteen ja käytettävyyteen; toimivaan navigointiin sekä helppokäyttöisiin työkaluihin.

Jätä yhteydenottopyyntö Jäsentukusta

Helppous on kattoprojektissa kaiken A ja O. Niin uudisrakentaja kuin remontoijakin pääsee urakastaan helpommalla tutustumalla kattoprojektin kulkuun Ruukin verkkopalvelussa. Sivustolta löytyvät helposti niin jälleenmyyjät, palvelut kuin vastaukset katon valintaan liittyviin kysymyksiinkin.

"Sivusto kannustaa kuluttajia myös keskustelemaan ja kyselemään, ja siten saamaan parasta ja uusinta tietoa kattovalintansa tueksi", sanoo Raisa Kotanen, Ruukin kattotuotteiden markkinointijohtaja. Kuluttajien kysymyksiin vastaa sivustolla Ruukin oma asiantuntija, Kattotohtori.

Uusi kattosivusto toimii myös englanninkielisenä osoitteessa ruukkiroofs.com. Maaliskuun aikana sivusto julkaistaan hollannin, latvian, liettuan, norjan, puolan, romanian, ruotsin, slovakian, tsekin, ukrainan, venäjän ja viron kielillä palvelemaan kuluttajia Ruukin markkinoilla paikallisesti. Sivuston kehitys jatkuu ja palveluun on tulossa lisää työkaluja helpottamaan katon ostoprosessia.

Ruukin aikaisempi kattosivusto palveli reilun kolmen vuoden aikana miljoonia kuluttajia. Uusi verkkopalvelu auttaa katonvalinnassa entistäkin paremmin, ja se mahdollistaa myös isojen kampanjoiden ja kuluttajakilpailujen toteuttamisen sivustolla.

Tutustu Ruukin kattopalvelusivustoon!

Ruukki on omakotitalokattojen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiön teräskattotuotteiden markkina-alueeseen kuuluvat Pohjoismaat, Baltian maat, itäinen Keski-Eurooppa sekä Venäjä.

Jätä yhteydenottopyyntö Jäsentukusta
 
Julkaistu
13.3.2012