Allaskaappi uudistaa kylpyhuoneen ilmeen

Kaunis ja toimiva kylpyhuone on sijoitus, joka lisää sekä elämisen tasoa että asuntosi arvoa. Näkyvin osa kylpyhuoneesi sisustusta syntyy yleensä allaskaapeista ja niiden väreistä. Jos kaipaat päivääsi piristystä, valitse värikkäät tai korkeakiiltoiset ovet. Jos haluat hillittyä tyyliä, tutustu puunsävyisiin ovivaihtoehtoihin.

Allaskaapin värillä on väliä

Kaapistoissa on nykyään paljon erilaisia värivaihtoehtoja. Kauniit puun sävyt tekevät kylpyhuoneesta kodikkaan. Perinteistä valkoista voi raikastaa vaikkapa korkeakiiltoisella pinnalla. Vapaavalintaisella värillä saat kalusteet sopimaan tismalleen vaikkapa uusiin verhoihisi. Väripilkkuna kylpyhuoneessa voi toimia myös wc-istuimen kansi, joka voi olla samaa sävyä, kuin kaapistot.

IDOn kaapistomallistosta löydät varmsti mieleisesi. Kattavaan valikoimaan sisältyy kuusi erilaista mallistoa: Seven D, Trend, Classic, Select, Renova sekä Smart.

Tutustu IDOn allaskaappipaketteihin 
IDO Selectin allaskaappi on saatavana perinteisin ovivaihtoehdoin tai vapaavalintaisen värisenä.IDO Selectin allaskaappi on saatavana perinteisin ovivaihtoehdoin tai vapaavalintaisen värisenä.

Arjen ylellisyyttä klassisilla allaskaapeilla

Onko tyylisi ajaton klassisuus? Klassinen kylpyhuone syntyy kauniista puupinnoista, lämpimistä sävyistä ja selkeistä muodoista. Se kestää aikaa ja elämää ja näyttää hyvältä vielä vuosienkin kuluttua. Arjen ylellisyyttä klassisessa kylpyhuoneessa ovat loppuun asti mietityt toiminnot. Näissä kaapeissa tavarat ovat poissa silmistä, mutta silti siististi järjestyksessä. Allaskaapiston laatikoissa on lokerot ja laatikonjakajat, jotka pitävät pienet esineet omilla paikoillaan. Korkean kaapin oven taakse kätkeytyy korkea peili ja kaikki ovet ja laatikot avautuvat kevyellä painalluksella sekä sulkeutuvat pehmeästi. 

Romantiikkaa kylpyhuoneeseen

Haluatko kylpyhuoneeseesi hivenen romantiikkaa? Romantic-tyyli tuo kylpyhuoneeseesi koristeellisia muotoja, kotoisaa maalaisromantiikkaa ja kristallien kimallusta. Käytä kalusteissa vaaleita värejä ja posliineissa pyöreitä muotoja. Kätke arkiset tavarat kaappeihin ja laatikoihin ja jätä kauniit pyyhkeet, saippuat ja koriste-esineet esille luomaan tunnelmaa. Romanttiseen kylpyhuoneen tunnistaa pienistä, ylellisistä yksityiskohdista. Kun huoneen yleisilme on vaalea, voidaan sisustukseen tuoda arjen pieniä ihastuttajia aina kauniista pyyhekoukuista pikkuruisiin parfyymipulloihin.
 

IDO-kalusteissa toimivuus ja tyylikkyys yhdistyvät saumattomalla tavalla.IDO-kalusteissa toimivuus ja tyylikkyys yhdistyvät saumattomalla tavalla.
Kun säilytystilaa on tarpeeksi, kaikki tavarat pysyvät paremmin paikoillaan.Kun säilytystilaa on tarpeeksi, kaikki tavarat pysyvät paremmin paikoillaan.

Skandinaaviset kaapistot suomalaiseen makuun

Pidätkö skandinaavisen pelkistetystä, modernista kalustuksesta? Valitse silloin vaikkapa tummaa puuta, valkoista, linjakasta posliinia ja rohkeita muotoja. Luo tilaan särmää mustalla wc-istuimen kannella ja painonapilla. Tyylikäs kylpyhuone on myös toiminnallinen, tavarat pysyvät järjestyksessä peili- ja allaskaapin uumenissa.

Ideoita allaskaapin valintaan ja kylpyhuoneen sisustukseen

 

Täydennä tunnelmaa valoilla

Hyvässä kylpyhuoneessa on kahdenlaista valoa. Perusvalonlähteeksi suositellaan kattovalaisinta. Pehmeä yleisvalo tekee tilasta miellyttävän ja rauhallisen. Oikein sijoitetut kohdevalot taas ovat tarpeen silloin, kun pitää nähdä tarkasti – vaikkapa meikkipeilin edessä tai pyykkiä käsitellessä. IDO-peileissä ja -peilikaapeissa käytetään loisteputkia, joiden värilämpötila jäljittelee päivänvaloa.

Värit ja materiaalisuosikit ovat tietenkin makukysymyksiä, mutta Kaapistojen sijoittelussa kyse on ennen kaikkea toimivuudesta. kaapistojemme rungot ja etuosat on valmistettu kosteutta kestävästä materiaalista ja niissä on käytetty erilaisia kosteutta hylkiviä pinnoitteita, jotka helpottavat niiden puhtaanapitoa.
Toimivista kaapistoratkaisuista on iloa myös pikkuprinsessoille.Toimivista kaapistoratkaisuista on iloa myös pikkuprinsessoille.
Kaikki puukalusteet on suojattu kestävällä happokovetetulla lakalla. Vaikka kalusteemme kestävät hyvin kosteutta, ne eivät kuitenkaan pidä pitkäaikaisesta altistumisesta vedelle. Siksi kalusteet kannattaa sijoittaa riittävän kauas suihkusta tai ammeesta. Käytön jälkeen pinnat on hyvä kuivata pyyhinliinalla.
 
Julkaistu
19.3.2013