• Etusivu
  • Talo

Allaskaappi uudistaa kylpyhuoneen ilmeen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 16.05.2023
20123_29946.jpg

IDO Selectin allaskaappi on saatavana perinteisin ovivaihtoehdoin tai vapaavalintaisen värisenä.

Kaunis ja toimiva kylpyhuone on sijoitus, joka lisää sekä elämisen tasoa että asuntosi arvoa. Näkyvin osa kylpyhuoneesi sisustusta syntyy yleensä allaskaapeista ja niiden väreistä. Jos kaipaat päivääsi piristystä, valitse värikkäät tai korkeakiiltoiset ovet. Jos haluat hillittyä tyyliä, tutustu puunsävyisiin ovivaihtoehtoihin.

Allaskaapin värillä on väliä

Kaapistoissa on nykyään paljon erilaisia värivaihtoehtoja. Kauniit puun sävyt tekevät kylpyhuoneesta kodikkaan. Perinteistä valkoista voi raikastaa vaikkapa korkeakiiltoisella pinnalla. Vapaavalintaisella värillä saat kalusteet sopimaan tismalleen vaikkapa uusiin verhoihisi. Väripilkkuna kylpyhuoneessa voi toimia myös wc-istuimen kansi, joka voi olla samaa sävyä, kuin kaapistot.

IDOn kaapistomallistosta löydät varmsti mieleisesi. Kattavaan valikoimaan sisältyy kuusi erilaista mallistoa: Seven D, Trend, Classic, Select, Renova sekä Smart.

Tutustu IDOn allaskaappipaketteihin

Arjen ylellisyyttä klassisilla allaskaapeilla

Onko tyylisi ajaton klassisuus? Klassinen kylpyhuone syntyy kauniista puupinnoista, lämpimistä sävyistä ja selkeistä muodoista. Se kestää aikaa ja elämää ja näyttää hyvältä vielä vuosienkin kuluttua. Arjen ylellisyyttä klassisessa kylpyhuoneessa ovat loppuun asti mietityt toiminnot. Näissä kaapeissa tavarat ovat poissa silmistä, mutta silti siististi järjestyksessä. Allaskaapiston laatikoissa on lokerot ja laatikonjakajat, jotka pitävät pienet esineet omilla paikoillaan. Korkean kaapin oven taakse kätkeytyy korkea peili ja kaikki ovet ja laatikot avautuvat kevyellä painalluksella sekä sulkeutuvat pehmeästi.

Romantiikkaa kylpyhuoneeseen

Haluatko kylpyhuoneeseesi hivenen romantiikkaa? Romantic-tyyli tuo kylpyhuoneeseesi koristeellisia muotoja, kotoisaa maalaisromantiikkaa ja kristallien kimallusta. Käytä kalusteissa vaaleita värejä ja posliineissa pyöreitä muotoja. Kätke arkiset tavarat kaappeihin ja laatikoihin ja jätä kauniit pyyhkeet, saippuat ja koriste-esineet esille luomaan tunnelmaa. Romanttiseen kylpyhuoneen tunnistaa pienistä, ylellisistä yksityiskohdista. Kun huoneen yleisilme on vaalea, voidaan sisustukseen tuoda arjen pieniä ihastuttajia aina kauniista pyyhekoukuista pikkuruisiin parfyymipulloihin.

IDO-kalusteissa toimivuus ja tyylikkyys yhdistyvät saumattomalla tavalla.
IDO-kalusteissa toimivuus ja tyylikkyys yhdistyvät saumattomalla tavalla.
Kun säilytystilaa on tarpeeksi, kaikki tavarat pysyvät paremmin paikoillaan.
Kun säilytystilaa on tarpeeksi, kaikki tavarat pysyvät paremmin paikoillaan.

Skandinaaviset kaapistot suomalaiseen makuun

Pidätkö skandinaavisen pelkistetystä, modernista kalustuksesta? Valitse silloin vaikkapa tummaa puuta, valkoista, linjakasta posliinia ja rohkeita muotoja. Luo tilaan särmää mustalla wc-istuimen kannella ja painonapilla. Tyylikäs kylpyhuone on myös toiminnallinen, tavarat pysyvät järjestyksessä peili- ja allaskaapin uumenissa.

Ideoita allaskaapin valintaan ja kylpyhuoneen sisustukseen

Täydennä tunnelmaa valoilla

Hyvässä kylpyhuoneessa on kahdenlaista valoa. Perusvalonlähteeksi suositellaan kattovalaisinta. Pehmeä yleisvalo tekee tilasta miellyttävän ja rauhallisen. Oikein sijoitetut kohdevalot taas ovat tarpeen silloin, kun pitää nähdä tarkasti – vaikkapa meikkipeilin edessä tai pyykkiä käsitellessä. IDO-peileissä ja -peilikaapeissa käytetään loisteputkia, joiden värilämpötila jäljittelee päivänvaloa.

Värit ja materiaalisuosikit ovat tietenkin makukysymyksiä, mutta Kaapistojen sijoittelussa kyse on ennen kaikkea toimivuudesta. kaapistojemme rungot ja etuosat on valmistettu kosteutta kestävästä materiaalista ja niissä on käytetty erilaisia kosteutta hylkiviä pinnoitteita, jotka helpottavat niiden puhtaanapitoa.

Toimivista kaapistoratkaisuista on iloa myös pikkuprinsessoille.
Toimivista kaapistoratkaisuista on iloa myös pikkuprinsessoille.

Kaikki puukalusteet on suojattu kestävällä happokovetetulla lakalla. Vaikka kalusteemme kestävät hyvin kosteutta, ne eivät kuitenkaan pidä pitkäaikaisesta altistumisesta vedelle. Siksi kalusteet kannattaa sijoittaa riittävän kauas suihkusta tai ammeesta. Käytön jälkeen pinnat on hyvä kuivata pyyhinliinalla.

Geberit Oy
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
Geberit / IDO
IDO Seven D:
Kylpyhuone on tänä päivänä yhtä tärkeä osa kodin sisustusta kuin keittiö ja olohuone. Tutkimusten mukaan siellä vietetään yhä enemmän aikaa – huolehditaan perushygieniasta, mutta myös rentoudutaan ja hemmotellaan itseään. IDO Seven D vastaa kasvavaan kylpyhuoneiden sisustustrendiin ja kokonaisratkaisujen tarpeeseen.
20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton