• Etusivu
  • Piha

Pihakivien värit ja pintavaihtoehdot

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Rudus Oy (Maisematuotteet)
Päivitetty 12.03.2012
20122_29862.jpg

Ruduksen pihakivien vakiovärit

Pihakiveyksen eri värivaihtoehtoja punnittaessa kannattaa huomioida sekä rakennukset että koko pihakokonaisuus. Värien harkittu käyttö tekee pihan yleisilmeestä tyylikkään ja yksilöllisen.

Ruduksen pihakivien perusvärivalikoimista löytyy monia eri vaihtoehtoja kiveysten elävöittämiseksi ja iloksi niin talon asukkaille kuin ohikulkijoillekin. Väreillä myös rajataan pihan eri alueita ja ohjataan kulkijoiden turvallista kulkua. Pienellä päällystettävällä alueella kannattaa käyttää esim. kahta eri värisävyistä pihakiveä.

Ruduksen vakiovärit ovat
• harmaa, musta, punainen, punamusta ja ruskea.

Ruduksen tilausvärit ovat
• vihreä
• roosa
• viljankeltainen
• hiekanruskea

Ruduksen hienopestyjen värisävyt ovat
• Kulo, Aapa, Ahava, Lieska, Autere, Vihanta, Lieto, Ehta

Ruduksen hienopestyt värisävyt
Ruduksen hienopestyt värisävyt

Pesubetonilaatan pinta on luonnonsingeli tai musta - valkoinen rouhe.
Tilauksesta laattoja saa myös mustalla rouheella.

Pesubetonilaatan pinta
Pesubetonilaatan pinta

Ruduksen sileissä betonilaatoissa väri- ja pintavaihtoehdot ovat harmaa, musta, punainen.
Tilausvärinä on ruskea.

Betonilaatoissa Ruduksen tuotevalikoimaan ovat tulleet erikoispaksut betonilaatat 418 x 208 x 80 mm ja 208 x 208 x 80 mm. Näitä saa sileäpintaisina ja hienopestyinä.

Kaikkia Kartano-sarjan ja Klassikko-sarjan 80 mm korkeita pihakiviä voidaan valmistaa sekä sileällä että hienopestyllä pinnalla.

20122_29865.jpg
Rudus Oy (Maisematuotteet)
Piha
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Soraa lavalla
Pienrakentajan kiviainekset
Vielä 50 vuotta sitten pientalon rakennuspaikka valittiin paljolti maaperän mukaan Hiekkamaa oli ylivoimaisesti suosituin, ainakin jos taloon haluttiin rakentaa kellari. Nykyään tärkeimmät tontin valintakriteerit ovat sijainti ja hinta. Suurimmat rakentamisen kustannussäästöt saavutat jo suunnitteluvaiheessa. Suunnittelijoiden avulla tapahtuva kodin suunnittelu maksaa itsensä takaisin. Arkkitehti osaa niveltää toisiinsa perheen tarpeet sekä rakennuspaikan ja ympäristön antamat mahdollisuudet. Rinteeseen rakennettavaan omakotitaloon saadaan kellarikerrokseen paljon lisäneliöitä.
Betonilattian valu
Betonin valinta
Ammattilaisten roolia pienrakentamisessa ei voi koskaan kyllin korostaa. Pientalon työmaasta vastaavan pitää ymmärtää rakentamisesta ja materiaaleista laaja-alaisemmin kuin suurilla työmailla. Siksi vastaavaa valittaessa kannattaa aina kysyä hänen aikaisempia kohteitaan.Rakennesuunnittelijan tehtävänä on määritellä käytettävä betonilaatu ja rasitusluokat rakennepiirustuksiin sekä rakennuksen käyttöikätavoite. Betonia tilattaessa ilmoitetaan rakennesuunnittelijan määrittelemät tiedot valmisbetonin toimittajalle. Toimittajalta voi myös kysyä neuvoa mihin tahansa betonin valintaan ja valamiseen liittyvistä asioista.Lisätietoa betonista...
20222_3545.jpg
Onnistunut pihakivetys
Betonisten pihakivien ja -laattojen suosio kasvaa koko ajan. Eikä ihme: ne ovat helppoja asentaa, käytössä vaivattomia, viimeistelevät pihan ja jopa nostavat kiinteistön arvoa. Niiden hankkiminen suoraan kotipihalle on myös helppoa, sillä kivi- ja betonituotteita voi ostaa muun muassa Rudus Oy:n verkkokaupasta. Kaunis ja kestävä pihakivetys on helppo toteuttaa, jos se perustuu hyvään suunnitteluun ja huolellisiin pohjatöihin.
20209_66399.jpg
Onnistunut lopputulos palkitsee uutteran rakentajan
Vuoden 2020 Asuntomessualueella Tuusulassa seisoo vankka, vaaleaksi rapattu kivitalo. Kaikessa vähäeleisyydessään tässä kodissa on jotain, joka kutsuu luokseen ja kurkistamaan sisään.Tässä on koti, joka on rakennettu oikealle perheelle, paikaksi, jossa on hyvä olla ja elää. Ovesta sisään astuttaessa aistii ensimmäisenä raikkaan vaaleuden sekä tilantunteen. Vastapäisellä seinällä oleva ruokailutilan suuri ikkuna johdattelee katsetta yhä edemmäs. Mitä kaikkea tämä koti pitääkään sisällään?
20186_53423.jpg
Vanha ja uusi tiili sulassa sovussa
Nakkilan Pyssykankaalla, kylämaisemaa halkovan tien varressa, on 1950-luvulla valmistunut tiilinen rakennus, jonka seinää koristaa teksti VERSTAS. Kyseessä on vanha puusepänverstas, joka on saanut uuden elämän Temal Oy:n varatoimitusjohtaja Harri Höglundin käsissä. Nyt verstaan yläkerrassa on upea, vanhaa ja uutta tiiltä kunnioitten tehty 330 m² loft-asunto.
20122_29413.jpg
Rakentamisen ja asumisen koulutus sekä tutkimus- ja kehittämispalvelut
TTS - Työtehoseura on laaja-alainen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio. Koulutamme jatkuvasti uusia osaajia eri toimialoille ja päivitämme yritysten työntekijöiden osaamista. Monipuolinen palvelutarjontamme palvelee yksittäisten henkilöiden ammatillista kouluttautumista, yritysten kanssa toteutettavaa henkilöstökoulutusta sekä yrityksen tuottavuuden ja hyvinvoinnin kehittämistä. TTS:ssä opiskelee vuosittain yli 8 000 henkilöä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton