Vähennä stressiä ja anna kattourakka meidän käsiimme

Kattopaketti asennettuna

Rakennatko uutta kotia? Vähennä stressiä ja anna kattourakka meidän käsiimme. Ruukin uudisrakentajan kattopaketti asennettuna takaa paitsi huolettoman projektin myös laadukkaan lopputuloksen. Se sisältää kaiken tarvittavan katon asennukseen ja katon toimivuuteen: teräskatteet, listat, läpiviennit, kiinnitystarvikkeet, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

Aloita toimittamalla meille talosi piirustukset, jotta voimme laskea tarvittavan kattomateriaalin määrän. Samalla voit tutustua monipuoliseen valikoimaamme ja valita mieleisesi katon, tai pyytää apua valinnassa meiltä. Muistathan myös selvittää, mitä asuinalueesi kaavamääräykset sanovat katon materiaalista, mallista ja väristä.

Seuraavaksi saat kustannusarvion. Kun se on hyväksytty, sovit vain projektin yksityiskohdista kuten ajankohdasta. Sen jälkeen "urakkasi" onkin valmis, ja voit ottaa rennosti samalla kun uusi, upea kattosi valmistuu.

Jätä yhteydenottopyyntö Ruukille tästä

Uudisrakentajan kattopaketti asennettuna sisältää kaiken:

  • toimituksen ja asennuksen
  • vesikatteet
  • listat, tiivisteet ja läpiviennit
  • sadevesijärjestelmät
  • kattoturvatuotteet
  • kiinnitystarvikkeet
  • asennuksen


Tarkista ennen sopimuksen allekirjoittamista, sisältyvätkö katto, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet urakoitsijan tarjoukseen. Voit vaikuttaa kattomateriaalien, lisävarusteiden, sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden valintaan itse.

Kun olet hankkinut kattopaketin

Varmista, että tuotteille löytyy sopiva säilytyspaikka asennuksen aloittamiseen asti, jos olet pyytänyt katon toimituksen tontillesi.

Kattolevyjen mukana toimitetaan yksityiskohtaiset kuorman purku- ja säilytysohjeet.
 
Julkaistu
6.3.2012