Jalotakan kotimaiset JT-Teräshormit ja juuripellitykset samassa paketissa

Jalotakan kotimaiset teräshormit soveltuvat useisiin eri uunityypeihin Hormistot sopivat kaikkiin kiinteällä polttoaineella lämmitettäviin tulisijoihin.

Jalotakan JT-Teräshormit valmistetaan laadukkaista raaka-aineista suomalaisiin käyttöoloihin, Jalotakka Oy:n Kotkan tehtaalla.

JT-Teräshormit ovat CE-merkittyjä ja VTT:n testaamia, mikä takaa tuotteiden korkean laadun sekä turvallisuuden. Teräshormien toimituspaketti sisältää kaikki asennuksessa tarvittavat tarvikkeet. On sitten kyseessä uusi tai vanha rakennus, JT-Teräshormi voidaan asentaa lähes mihin tahansa rakennukseen ja melkein mihin tahansa kohtaan rakennusta turvallisesti, valmiiden testattujen hormielementtien ansiosta.

JT-Teräshormi voidaan liittää tulisijaan, tulisijasta ja sijoituspaikasta riippuen
- päältä
- takaa tai sivulta
- alhaalta tai valitulta korkeudelta

JT-Teräshormi osa sisustusta

Ulkokuoren pinnoitukseen löytyy monia eri värivaihtoehtoja Värimallistosta löytyy lähes kaikki RAL-värikartan värit sekä RST- ja kromipinnoitukset.

Savuhormien juuripellityssarjat

Jalotakan juuripellityssarjoista löytyvät vaihtoehdot pyöreille teräshormeille.
Voit toteuttaa teräshormin juuripellityksen vaihtoehtoisesti myös neliö- tai perinnepellitys sarjoilla. Neliö- ja perinnepellityssarjat soveltuvat myös harkkohormeille. Kaikki vesikaton juuripellityssarjat valmistetaan yksilöllisesti oikealle katemateriaalille, -värille sekä kattokaltevuudelle.

Ø pellityssarjaØ pellityssarja
NeliöpellityssarjaNeliöpellityssarja
PerinnepellityssarjaPerinnepellityssarja
Perinnepellityssarjan hattuPerinnepellityssarjan hattu
Juuripellityssarjoissa on huomioiu rakenteiden painumat, jolloin pellitys laskeutuu rakennuksen mukana eikä se vahingoita kattorakennelmia.

Tutustu helppokäyttöiseen JT-Teräshormien laskuriin.
 
Julkaistu
28.2.2012