Pidä vesi siellä, minne vesi kuuluu

Universal-nystyrälevy

Universal-nystyrälevy pitää lattiarakenteet kuivina. Näin home ei pääse hiipimään rakenteisiin, ja huoneilma säilyy terveellisen puhtaana. Universal kestää raskaimmatkin huonekalut. Se vaimentaa tehokkaasti askelten ääniä puu-, parketti- ja laminaattilattioilla, ja tekee lattiasta miellyttävän joustavan. Universalia käytetään betonirakenteisissa puupäällysteisissä lattioissa. Sen avulla voidaan tarvittaessa järjestää tuuletus parketin ja lattiarakenteiden väliin. Universal on materiaaliltaan 0,5 mm paksua, lujaa ja ympäristöystävällistä polypropyleenimuovia. Levyssä on nystyröitä joiden ansiosta betonin ja lattiamateriaalin väliin jää 7 mm:n ilmatila. Järjestelmään kuuluvat saumanauhat, kulmalista ja tiivistysnauha.
Universal on monikäyttöinen tuote ja erinomainen kosteuskatko etenkin maanvaraisten lattioiden parketinalusmateriaaliksi. Universal soveltuu minkä tahansa pintamateriaalin kanssa, kun väliin asennetaan tukeva lastulevy. Universalin avulla voidaan tarvittaessa järjestää tuuletus parketin ja lattiarakenteiden väliin jäävään ilmatilaan.

Universal-nystyrälevyUniversal-nystyrälevy

Parkolag on parketti- ja laminaattilattioiden ääni- ja kosteuseriste

Parkolag on tiivis kosteussuoja, jonka bitumikerros estää rakenteista haihtuvan kosteuden siirtymisen lautaparkettiin tai laminaattiin. Alapinnan korkkirakeet jättävät kosteudelle tilaa poistua jalkalistojen kautta. Joustavien korkkirakeiden ansiosta Parkolag tasaa lattian pieniä epätasaisuuksia, vaimentaa tehokkaasti askelääniä ja tekee lattiasta miellyttävän kävellä.

ParkolagParkolag

SoftStepillä hyvä vesihöyrytiiviys ja tehokas askeläänieristys

SoftStep on parkettien ja laminaattien alusmateriaali, jossa yhdistyvät kosteuskatko sekä äänenvaimennuskerros. SoftStep muodostuu kolmesta kerroksesta. Vahvan raakapahvin alle liimattu muovikalvo toimii kosteussuojana. Sen alla on paksu, ääntä vaimentava synteettinen kuitukerros. Rullien reunoissa on limityskaistat, joissa on tiiviyden takaavat teippiraidat.

SoftStepSoftStep

Specialilla hyvä vesihöyrytiiviys matalalla rakenteella

Special on yhdistetty kosteuskatko- ja äänenvaimennuskerros kaikkiin lattioihin. Matalan rakenteensa ansiosta Special soveltuu erityisen hyvin saneerauskohteisiin. Uritettu levy, joka on noin 2 mm paksu, on valmistettu polypropyleenistä.

SpecialSpecial

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Päivitetty
23.2.2012