Icopal-aluskate - kovien katteiden alle tarkoitettuja

Fel’x Multi -aluskate

Fel’x Multi -aluskate on aivan uudentyyppinen monikäyttöinen aluskate. Fel’x Multi-aluskatteella on monia etuja verrattuna sekä perinteisiin bitumista valmistettuihin aluskatteisiin että muovisiin aluskatteisiin. Perinteisen bitumi- ja hiekkapinnan sijaan Fel’x Multissa on siisti kuitukangaspinta. Lisäksi Fel’x Multi on kevyt: se on neliöpainoltaan alle 1/4 perinteisen bitumikatteen painosta.

Fel’x Multissa on kuitenkin säilytetty perinteisten bitumisten aluskatteiden ylivoimaiset kestävyysominaisuudet. Vedenpitävyys ja hyvä UV-kestävyys on taattu. Myös mekaaniset ominaisuudet ovat hyvät.

Tuote on erittäin monikäyttöinen ja se soveltuu sekä ammattilaisille että tee-se-itse-rakentajille. Se sopii myös raakapontti- tai levyalustalle esim. tiilikaton alle ja tietenkin myös bitumikattolaatan alle. Näin ollen Fel’x Multi soveltuu jyrkkien kattojen aluskatteeksi lähes kaikkiin kohteisiin, kun kysymyksessä on tuulettuva kattorakenne.

Monarfol – kondessisuojattu aluskate

Kondenssisuojatut aluskatteet asennetaan kattotuolien varaan ennen tuuletusrimoja ja ruoteita.

Monarfol 200 Plus on vahva kondenssisuojattu aluskate. Neliöpainoltaan tuote on 200-grammainen. Se on valmistettu yhdistelmäpolymeeristä ja sitä vahvistaa luja tukikerrosverkko. Alapintaan on laminoitu kondenssisuojaksi polypropeeninukka. Monarfol 200 Plus on luotettava ratkaisu sekä uudisrakennuksiin että uudelleen kattamiseen.

Monarfol 200 Plus on helppoa käsitellä ja asentaa. Vahvan rakenteensa ansiosta se kestää rikkoutumatta asennuksen ja käytön aikaiset rasitukset.

Monarfol Eco Plus on vahva kondenssisuojattu aluskate. Sen neliöpaino on 145 grammaa.

Monarperm – hengittävä aluskate

Monarperm-aluskatteet ovat korkealaatuisia diffuusioavoimia eli ns. hengittäviä, mutta vedenpitäviä aluskatteita. Ne ovat kevyitä ja helposti käsiteltäviä tuotteita. Ne soveltuvat sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin. Alhaalta päin tuleva kosteus (lämpövuodot yms.) läpäisee aluskatteen, jonka jälkeen kosteus tiivistyy varsinaisen katteen alapintaan ja valuu räystäiden kautta pois. Katon tuuletusväliä ja kattorakenteita voidaan tarvittaessa madaltaa ilman riskiä rakenteiden kastumisesta.

Monarperm 700 koostuu kahdesta polypropeenikudoskerroksesta, joiden väliin on laminoitu mikrohuokoinen polypropeenikalvo. Sen vesihöyrynläpäisykyky on erittäin hyvä.

Monarperm 1000 on vahva diffuusioavoin teippireunainen aluskate. Sen lujuusominaisuudet ovat omaa luokkaansa ja teippi takaa saumojen tiiveyden. Tuote valmistetaan synteettisestä huovasta ja diffuusioavoimesta muovikalvosta.

Aluskatetarvikkeet

Aluskatteen saumalukot kiinnittävät aluskatteen limityskohdat toisiinsa. Aluskatteen tuuletusventtiilejä käytetään aluskatteen alapuolisen tilan tuuletuksen tehostamiseen esim. aumakatoissa.

Monarfol-aluskatteen vaimenninjouset estävät aluskatteen metelin tuulisilla paikoilla. Aluskatteen tiivistysteippiä käytetään aluskatteen yksityiskohtien varmistamiseen.
 

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Päivitetty
4.4.2013