• Etusivu
  • Talo

Icopal-aluskate - kovien katteiden alle tarkoitettuja

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Päivitetty 04.04.2013
20122_29742.jpg

Fel’x Multi -aluskate

Fel’x Multi -aluskate on aivan uudentyyppinen monikäyttöinen aluskate. Fel’x Multi-aluskatteella on monia etuja verrattuna sekä perinteisiin bitumista valmistettuihin aluskatteisiin että muovisiin aluskatteisiin. Perinteisen bitumi- ja hiekkapinnan sijaan Fel’x Multissa on siisti kuitukangaspinta. Lisäksi Fel’x Multi on kevyt: se on neliöpainoltaan alle 1/4 perinteisen bitumikatteen painosta.

Fel’x Multissa on kuitenkin säilytetty perinteisten bitumisten aluskatteiden ylivoimaiset kestävyysominaisuudet. Vedenpitävyys ja hyvä UV-kestävyys on taattu. Myös mekaaniset ominaisuudet ovat hyvät.

Tuote on erittäin monikäyttöinen ja se soveltuu sekä ammattilaisille että tee-se-itse-rakentajille. Se sopii myös raakapontti- tai levyalustalle esim. tiilikaton alle ja tietenkin myös bitumikattolaatan alle. Näin ollen Fel’x Multi soveltuu jyrkkien kattojen aluskatteeksi lähes kaikkiin kohteisiin, kun kysymyksessä on tuulettuva kattorakenne.

Monarfol – kondessisuojattu aluskate

Kondenssisuojatut aluskatteet asennetaan kattotuolien varaan ennen tuuletusrimoja ja ruoteita.

Monarfol 200 Plus on vahva kondenssisuojattu aluskate. Neliöpainoltaan tuote on 200-grammainen. Se on valmistettu yhdistelmäpolymeeristä ja sitä vahvistaa luja tukikerrosverkko. Alapintaan on laminoitu kondenssisuojaksi polypropeeninukka. Monarfol 200 Plus on luotettava ratkaisu sekä uudisrakennuksiin että uudelleen kattamiseen.

Monarfol 200 Plus on helppoa käsitellä ja asentaa. Vahvan rakenteensa ansiosta se kestää rikkoutumatta asennuksen ja käytön aikaiset rasitukset.

Monarfol Eco Plus on vahva kondenssisuojattu aluskate. Sen neliöpaino on 145 grammaa.

Monarperm – hengittävä aluskate

Monarperm-aluskatteet ovat korkealaatuisia diffuusioavoimia eli ns. hengittäviä, mutta vedenpitäviä aluskatteita. Ne ovat kevyitä ja helposti käsiteltäviä tuotteita. Ne soveltuvat sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin. Alhaalta päin tuleva kosteus (lämpövuodot yms.) läpäisee aluskatteen, jonka jälkeen kosteus tiivistyy varsinaisen katteen alapintaan ja valuu räystäiden kautta pois. Katon tuuletusväliä ja kattorakenteita voidaan tarvittaessa madaltaa ilman riskiä rakenteiden kastumisesta.

Monarperm 700 koostuu kahdesta polypropeenikudoskerroksesta, joiden väliin on laminoitu mikrohuokoinen polypropeenikalvo. Sen vesihöyrynläpäisykyky on erittäin hyvä.

Monarperm 1000 on vahva diffuusioavoin teippireunainen aluskate. Sen lujuusominaisuudet ovat omaa luokkaansa ja teippi takaa saumojen tiiveyden. Tuote valmistetaan synteettisestä huovasta ja diffuusioavoimesta muovikalvosta.

20122_29743.jpg

Aluskatetarvikkeet

Aluskatteen saumalukot kiinnittävät aluskatteen limityskohdat toisiinsa. Aluskatteen tuuletusventtiilejä käytetään aluskatteen alapuolisen tilan tuuletuksen tehostamiseen esim. aumakatoissa.

Monarfol-aluskatteen vaimenninjouset estävät aluskatteen metelin tuulisilla paikoilla. Aluskatteen tiivistysteippiä käytetään aluskatteen yksityiskohtien varmistamiseen.

20122_29746.jpg

Avaimet käteen -kattoremontti taipidennä kattosi ikää pinnoituksella

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Icopal Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_1147.jpg
Tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.
20099_18869.jpg
Hallittu sadevesijärjestelmä
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu Plastisol-muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Siksi Sadettarelle annetaan kymmenen vuoden takuu!
20072_3487.jpg
Aluskate pidentää kattosi ikää
Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!
20233_81178.jpg
Miksi energiaremontti kannattaa tehdä?
Energian hinnannousun myötä moni on alkanut kiinnittämään entistä tarkempaa huomiota lämmityskustannuksiin. Kohonneiden kustannusten myötä, energiaremonttien kysyntä on kasvanut merkittävästi. Energiaremontilla tarkoitetaan sellaisia toimenpiteitä, joilla parannetaan rakennuksen energiatehokkuutta. Energiaremontti ei ainoastaan auta säästämään lämmityskustannuksissa, vaan se myös parantaa asumisviihtyvyyttä ja -mukavuutta, lisää kiinteistön jälleenmyyntiarvoa, sekä pienentää lämmityksen aiheuttamaa hiilijalanjälkeä.
20235_81915.jpg
Näin kattoremontista saatiin stressitön kiireisen vauva-arjen keskellä
Harri ja Johanna Hämäläinen asuvat perheineen Sastamalan Karkussa vuonna 1991 rakennetussa tiilitalossa, jonne perhe muutti vuonna 2012. Syksyllä 2022 alkoi kattoremontti kolkutella mielissä. Alkuperäisen tiilikatteen päälle oli levittäytynyt sammal ja näytti siltä, että aluskatekin veteli viimeisiään.
20126_31337.jpg
TTS kouluttaa trukinkuljettajia
TTS järjestää muun muassa monipuolista rakentamiseen ja remontointiin liittyvää koulutusta. Tarjolla on kestoltaan lyhyempiä kursseja sekä pidempiä koulutuksia, jotka tähtäävät ammattitutkintoon. Ajankohtaisia kursseja tällä hetkellä ovat esimerkiksi trukinkuljettajakurssi sekä ensiapukurssi.Tutustu koulutuskalenteriinTRUKINKULJETTAJAKesto: 1-2 päivääHakeutuminen suoraan oppilaitokseen.Kuvaus:KurssijakoTrukinkuljettajakoulutus jaetaan kahteen osaan: tietopuoliseen ja ajokoulutukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton