Onko tulipesä jo hankittu, mutta piippua ollaan vailla?

Oletko tilanteessa, jossa takka on jo hankittu, mutta piippu puuttuu? Tai onko vanha savupiippu mahdollinen tulipaloriski ja olisi turvallisempaa hankkia uusi piippu?

Yksi mahdollisista ratkaisuista on teräshormipaketti juuripellitysarjan kanssa. Tällaisen ratkaisun tarjoaa Jalotakka. Teräshormin perustoimitus sisältää: valmissovitteen tulisijaan, liukupannan, savupellin, sinkityn alajakson, suoran tai kaltevan läpivientirenkaan, höyrysulun tiivisteen, pannan, sinkityt välijaksot, yläjakson,välipohjan eristeen, aluskatteen tiivisteen sekä mustan sadehatun. Lisävarusteena toimitetaan piipun pellityssarja, jota on saatavissa yleisimmissä vesikaton väreissä.

Hormisto on rakenteeltaan kevyt, joten se ei tarvitse vaativia perustuksia. Vanhan piipun korvaaminen teräshomilla keventää myös muiden rakenneosien kuormaa.

Yleisimmät hormien käyttötilanteetYleisimmät hormien käyttötilanteet

Hormin tilaus on helppoa!

Tarvitsemasi piippu toimitetaan tarvikkeineen pelkän tulevan piipun pituuden sekä mahdollisten normaalitoimituksesta poikkeavien tietojen perusteella.

Teräshormi on kevyt, joten pohjalaatan vahvistuksista ei sen kummemmin tarv itse murehtia.

Hormin liittäminen tulisijaan onnistuu ylä- ja alaliitoksella sekä tulisijan päältä.

Teräshormi sopii myös öljy-, pelletti- tai puukattilan hormiksi.

Yleisimmät hormien käyttötilanteetYleisimmät hormien käyttötilanteet

Turvallinen ja kestävä

Teräshormit valmistetaan rapautumattomasta ruostumattomasta teräksestä. Hormin sisäputki, eristys ja ulkokuori ovat vähimmäisvaatimuksia paksumpia tehden hormista turvallisen. Pontattu eriste estää myös lämpösillan muodostumisen ulkokuoreen.
 
Julkaistu
22.10.2012