Helmikuun Tulikivi-uunipäivät viikonloppuna
- talviedut ovat nyt parhaimmillaan

Tule Tulikivi-studiolle tai -pisteeseen tutustumaan monipuolisimpaan varaavien uunien mallistoon, Tulikivi Green W10-vesi­lämmitys­järjestelmään ja ajankohtaisiin uunitarjouksiin.

Tulikiven uuniperheeseen kuuluu sekä modernin linjan edustajia että klassikkomalleja. Oletpa ahkera lämmittäjä tai herkeämätön tuleen tuijottaja, vaihto­ehtoja piisaa. Tutustu sisustuksellisiin pintavaihtoehtoihimme: kaakeli, rappaus, hiertopinta, vuolukivi tai muu luonnonkivi.

Uunipäivät Tulikivi-studioilla pe klo 10-18 ja la klo 10-15

Katso lähin Tulikivi-studio tästä

Tehokas ja älykäs lämmitysjärjestelmä Tulikivi Green

Tiesitkö, että n. 75 % kotisi energiankulutuksesta menee lämmön tuotantoon - lämmitykseen ja lämpimään käyttöveteen? Tulikivi Green W10 -vesilämmitysjärjestelmällä voit siirtää merkittävän osan tulisijalla tuottamastasi lämmöstä käyttöveden lämmitykseen tai lattialämmitykseen ja näin leikata huomattavasti ostoenergiasta koituvia kuluja. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja huoleton. Uunimallikohtaiset lämmönsiirrinpaketit alkaen 1.590 euroa. Tule ja kysy lisätietoja.

Käytä nyt talviedut hyväksesi. Kysy myös nopean tilaajan etuja.

Lämpimästi tervetuloa lähimmälle Tulikivi-studiolle!

Katso lähin Tulikivi-studio tästä

Poikkeukset Uunipäivien aukioloissa:
Perjantaina Iisalmen, Joensuun, Juuan, Lahden, Porvoon, Kotkan, Kouvolan, Rovaniemen, Savonlinnan, Tampereen ja Varkauden studiot ovat avoinna klo 17.00 saakka.

Lauantaina Tulikivi-studiot Hämeenlinnassa, Iisalmessa, Juuassa, Joensuussa, Kuopiossa, Porissa, Porvoossa, Seinäjoella, Tammisaaressa, Tampereella ja Vaasassa ovat avoinna klo 14.00 saakka. Tulikivi-studiot Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa, Rovaniemellä, Savonlinnassa ja Varkaudessa ovat avoinna klo 13.00 saakka.

Porvoon Tulikivi-studio palvelee sunnuntaina klo 11.00 - 14.00.
 
Julkaistu
16.2.2012