Ruukin Asennuspalvelu

Helppo kattoremontti – osta se asennettuna!

Katon tehtävänä on suojata kotia ja sen rakenteita, joten sen kunnosta tulee huolehtia. Monet omakotitalon omistajat kuitenkin lykkäävät tulevaa kattoremonttiaan, ajatellen sen olevan hankalaa ja aikaa vievää. Jos omat taidot eivät riitä tai aika on kortilla, on itse asentamiselle kuitenkin varteenotettava vaihtoehto: kattoremontin antaminen ammattilaisen hoidettavaksi.
Uudesta katosta haaveilevien on yhä helpompaa tilata taloonsa teräskate avaimet käteen -periaatteella, sillä Ruukki tarjoaa tuotteidensa mukana asennuspalvelun. Asennuspalvelumme toimii kaikkialla Suomessa. Ruukin ammattilaiset hoitavat asennuksen huolella, nopeasti ja tehokkaasti. Yhä useampi haluaa vesikattonsa valmiiksi asennettuna. Palvelun ostaminen säästää paljon aikaa ja luotettavan ammattilaisen voimin katosta tulee oikeaoppisesti tehty ja yksityiskohtia myöten viimeistelty. Lisäksi Ruukin asennuspalvelulla on takuu. Kynnystä kattoremontin teettämiseen madaltaa myös mahdollisuus hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennys.

1920
750

Teräskate on oivallinen valinta kattoremonteissa

Ruukin teräskatteet ovat suosittuja sekä uudisrakentajien että vesikaton korjaajien keskuudessa. Jo 50 vuoden kokemuksella suomalaisesta teräksestä nykyteknologialla valmistetut katot ovat erittäin mittatarkkoja ja kestäviä. Teräskate on helppo valinta korjauskohteissa muun muassa siksi, että silloin ei tarvitse olla huolissaan kattorakenteiden kantavuudesta. Teräskatteille ominaiset kevyet alus- ja kattorakenteet merkitsevät myös säästöjä materiaaleissa ja asennustyössä. Teräskatto on tiivis ja värivaihtoehtoja on paljon.

750
7501
7502

Katon huolto

Tärkeimpiä peltikaton tarkastus- ja huoltotoimia ovat:

  • katon puhdistus roskista ja esineistä, naarmujen paikkamaalaus
  • kattoluukkujen ja reunapellitysten kunnon tarkastus
  • kattoturvatuotteiden kunnon ja kiinnityksen tarkastus
  • ruuvien ja naulojen kiinnitysten tarkastus ja irrallisten kiristys
  • läpivientien tarkastus ja mahdollisesti kittausten uusinta
  • kattopinnan maalaus

Ruukin kattopaketti sisältää ilmaisen kustannusarviokäynnin, josta taloyhtiö saa kattomestarilta kattopaketista selkeän hintatarjouksen ja asennusaikataulun.Ruukin kattopaketti sisältää ilmaisen kustannusarviokäynnin, josta taloyhtiö saa kattomestarilta kattopaketista selkeän hintatarjouksen ja asennusaikataulun.
Kattopaketti kuljetetaan rakennus-/remonttikohteeseen ja Ruukin asennusryhmä saapuu paikalle.

Ruukki purkaa vanhan katon ja tekee tarvittavat pohjatyöt.Kattopaketti kuljetetaan rakennus-/remonttikohteeseen ja Ruukin asennusryhmä saapuu paikalle. Ruukki purkaa vanhan katon ja tekee tarvittavat pohjatyöt.
Ruukin asennusryhmä asentaa katon, sadevesijärjestelmän sekä kattoturvatuotteet sekä siivoaa jälkensä.

Ota yhteyttä Ruukkiin, niin laitetaan katto pakettiin.Ruukin asennusryhmä asentaa katon, sadevesijärjestelmän sekä kattoturvatuotteet sekä siivoaa jälkensä. Ota yhteyttä Ruukkiin, niin laitetaan katto pakettiin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö Ruukki-teräskatteesta asennettuna

 
Julkaistu
23.3.2016