Teräskatto – huolettoman korjaus- ja uudisrakentajan valinta

Jos mietit kotiisi uuden katon hankkimista, teräskate on ylivoimainen vaihtoehto. Keveytensä ansiosta sen voi huoletta asentaa vanhaan taloon kuormittamatta liikaa katon rakenteita. Helpoin tapa on jättää koko projekti Ruukin hoidettavaksi. Täyden palvelun kattopakettimme sisältää kaiken, mitä uuden katon asentamiseen tarvitset: teräskatteet, turvalliset ja yhteensopivat kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmän sekä tarvittaessa myös asennuksen.

Suunnittelitpa sitten uuden kodin rakentamista tai vanhan remontoimista, Ruukin suomalainen teräskatto on pitkäikäinen sijoitus. Teräskatteemme istuvat erinomaisesti eri talotyyppeihin ja ne on suunniteltu vaativiin pohjoismaisiin oloihin. Ne kestävät vuodenaikojen vaihtelut kesäkuumasta syyssateisiin ja talven paukkupakkasiin.

Pitkäikäinen ja helppohoitoinen teräskatto

Uusi teräskatto parantaa talosi ilmettä ja nostaa kotisi arvoa. Ruukin teräskatto on tiivis ja helppohoitoinen. Kattomme on valmistettu Suomessa ja niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu -alkuperämerkintä. Mallistostamme löytyy helposti näyttävä ja edustava vesikatto erilaisiin tarpeisiin.

Ruukin muotokatteet

Muotokatteiden mallistosta voi valita joko korkeaprofiilisen Eliten tai matalaprofiilisen Tiilikaisen.
Molemmat ovat kotimaisia laatuteräskatteita ja sopivat hyvin suomalaiseen luontoon. Ruukin uutuustuote Finnera soveltuu kaikenlaiseen kattorakentamiseen. Se myydään asennusvalmiina paloina suoraan jälleenmyyjän varastosta, mikä yksinkertaistaa ja nopeuttaa kattohankettasi. Finnerasta on helppo viimeistellä halutunkokoinen ja -muotoinen katto.

Ruukin pystysaumakatteet

Pystysaumakatteisiin kuuluva Classic on vähäeleisen tyylikäs ja ajaton vesikate, joka soveltuu loiviinkin kattokaltevuuksiin. Uutuustuotteemme Vintage on taas muotoilultaan perinteistä, käsintehtyä pystysaumakattoa muistuttava malli.

Ruukilta myös sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet

Ruukin sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet täydentävät vesikaton toimivaksi kokonaisuudeksi. Niissä on kiinnitetty erityistä huomiota materiaaleihin, muotoon ja kiinnitykseen.
Sadevesijärjestelmän tehtävä on suojata kotiasi. Käytännöllisyyden lisäksi sillä on myös esteettistä merkitystä, sillä se viimeistelee kattosi ja sen myötä koko kotisi ulkonäön. Ruukin kestävät ja laadukkaat sadevesijärjestelmät täydentävät kattosi toimivaksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Tehdasvalmisteiset osat ovat mittatarkkoja, tiiviitä ja helppo asentaa. Ne valmistetaan kuumasinkitystä, molemmin puolin maalipinnoitetusta teräksestä.
Ruukin tikkaat, kattosillat ja lumiesteet täyttävät viranomaisten kattoturvatuotteista antamat ohjeet ja määräykset. Tuotteet ovat saatavilla sinkittyinä tai valmiiksi maalattuina.

Monipuolinen värivalikoima

Ruukin vakiovärien valikoima on kattavan monipuolinen. Värit sopivat luontevasti suomalaiseen ympäristöön ja korostavat erityyppisten rakennusten ominaispiirteitä. Vakiovärejä saa monella eri pinnoitevaihtoehdolla

VintageVintage
ClassicClassic
EliteElite
FinneraFinnera
TiilikainenTiilikainen

Ruukin kattopaketti sisältää kaikki katonremontointiin tarvittavan:

– vanhan katteen purku
– vesikatteen tarvikkeineen
– saneerauskiinnikkeen oikaisuun
– alusrakenteet
– aluskatteen
– sadevesijärjestelmät
– kattoturvatuotteet
– asennuksen
– jätteiden poiskuljetuksen ja siivouksen
– lopputarkastuksen/luovutuksen
– ei etukäteismaksuja, lasku luovutuksen jälkeen
– kotitalousvähennyserittely laskussa
– rahoituksen tarvittaessa
– tarvikkeet ja asennus yhdeltä toimittajalta
 
Päivitetty
14.2.2012