Lattialämmitys laminaatin ja parketin alle - Ensto eWoodMat

Lattialämmitys sopii myös laminaatin ja parketin alle. Sähköinen lattialämmitys on helppokäyttöinen ja luotettava ratkaisu kodin lämmitykseen. Ensto eWoodMat -lattialämmitysmatto sopii käytettäväksi kuivissa tiloissa, joissa on parketti- tai laminaattilattia.

Lattialämmitys laminaatin ja parketin alle - tutustu Ensto eWoodMat-lattialämmitysmattoon tästä
Sähkölämmitys on vaivaton ja helppokäyttöinen valinta, joka sopii kaikkiin kodin tiloihin ja kaikille pintamateriaaleille. Sähkölämmitys on hinnaltaan kilpailukykyinen ratkaisu sen ollessa alkuinvestoinniltaan maltillinen, ja hyvin eristetyssä rakennuksessa myös käytössä edullinen.

EnstoeWoodMat on matalatehoinen lattialämmitysmatto, joka kuluttaa jopa 30 % vähemmän energiaa perinteisiin sähköisiin lattialämmitystuotteisiin verrattuna. Se reagoi tarkasti ja nopeasti termostaatin havaitsemiin lämpötilan muutoksiin. Tämä lisää asumisen mukavuutta ja energiatehokkuutta.

eWoodMatin lämpö suuntautuu ylöspäin eikävarastoidu lattian rakenteisiin.Maton foliokerros jakaa lämmön tasaisesti lattian pintamateriaaliin. Näin hukkaenergian määrä on saatu tavanomaista pienemmäksi.
Lattialämmitys sopii myös laminaatin ja parketin alleLattialämmitys sopii myös laminaatin ja parketin alle
Lattialämmitysmatto on vaivaton asentaa ja sopii paitsi uudisrakentamiseen, myös saneerauskohteiden lisälämmönlähteeksi.Se asennetaan suoraan 8 – 22 mm paksuisen laminaatin tai parketin alle, eikä erillistä tasoitetta tarvita.

Säästöjä lämmityskustannuksissa

Asumismukavuutta lisäävä lämmin lattia jalkojen alla ei ole ainoa lattialämmityksen tuoma etu. Lattialämmitys tuottaa tavallista korkeamman operatiivisen lämpötilan, joten huonelämpötilaa voidaan laskea 1-2° asumismukavuudesta tinkimättä. Jatkuva pudotus huonelämpötilassa tuo jo vuositasolla merkittäviä säästöjä kodin lämmityskustannuksissa.

Asenna lattialämmitys laminaatin ja parketin alle, jolloin paljain jaloin on miellyttävä kävellä.Asenna lattialämmitys laminaatin ja parketin alle, jolloin paljain jaloin on miellyttävä kävellä.

Lattialämmitys sopii myös laminaatin ja parketin alle

eWoodMat on osa Enston Hybriditalokokonaisuutta. Hybriditalossa sähköinen lattialämmitys yhdistetään lämmön talteenotolla varustettuun ilmanvaihtoratkaisuun, jotka yhdessä vastaavat tiiviiksi rakennetun talon energiatehokkaasta lämmityksestä. Kokonaisuuden kruunaa tilanneohjaukseen perustuva kodinohjausjärjestelmään, jonka avulla kodin lämmitys voidaan joka tilanteessa optimoida vastaamaan asukkaiden tarpeita ja pitämään energiankulutus mahdollisimman pienenä. Esimerkiksi talon ollessa tyhjillään voidaan lämmitys pienentää minimiin ja nostaa se normaalille tasolle helposti tekstiviestikomennolla ennen asukkaiden paluuta.

Sähköisen lattialämmityksen nopea ja tarkka reagoiminen lämpötilojen muutoksiin tekee siitä ihanteellisen lämmitysmuodon. Sen avulla säästetään sekä rahaa että energiaa asumismukavuudesta tinkimättä.

Lattialämmitys laminaatin ja parketin alle - Ensto eWoodMat

  • Alhainen neliöteho, 70 W/m², soveltuu kuiviin tiloihin matalaenergiataloihin ensisijaiseksi lämmönlähteeksi.
  • Riittää mukavuuslattialämmitykseen hyvin eristetyissä vanhemmissa taloissa.
  • Pintamateriaalina voidaan käyttää parkettia ja laminaattia.
  • Soveltuu asennettavaksi betonin, puun tai muun tasaisen ja yhtenäisen lattiarakenteen päälle, kunhan maton alla käytetään min 6mm paksua XPS eristettä.

 
Julkaistu
10.6.2013