iLOQ Privus - Yksi avain riittää

iLOQ Privus on huipputurvallinen ja innovatiivinen lukitusjärjestelmä yksityisten ihmisten ja perheiden käyttöön. Järjestelmä koostuu lukkosylintereistä, avaimista ja kahdesta ohjelmointiavaimesta. Se antaa sinulle mahdollisuuden kätevästi itse määritellä pääsyoikeudet kotiisi ja vaikkapa vapaa-ajan asuntoosi ja yritykseesi.

Lisää iLOQ Privuksesta...

Miksi iLOQ Privus on ainutlaatuinen?

Pääsyoikeuksien vaivaton hallinta

iLOQ Privus tarjoaa täydellisen avaimiin ladattavien pääsyoikeuksien hallinnan.
  • Teet uusia avaimia muutamassa sekunnissa
  • Poistat avainten pääsyoikeudet käden käänteessä
  • Eliminoit kadonneet avaimet hetkessä
Pystyt käyttämään samaa avainta eri kiinteistöissä tai tiloissa. Päätät myös, mitkä ovet aukeavat milläkin avaimella. Lastesi turvallisuuden vuoksi voit esimerkiksi määritellä, että vain perheen aikuiset pääsevät avaimillaan autotalliin tai varastoon. Pystyt jopa tekemään vieraillesi tilapäisiä avaimia, joiden pääsyoikeudet pyyhit pois käytön jälkeen. iLOQ Privus joustaa ja tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia.

Helppo laajennettavuus

Järjestelmää on vaivatonta laajentaa uusilla lukoilla ja avaimilla. Voit lisätä siihen uusia lukkoja ja jopa 32 avainta turvataksesi kaikki sinulle tärkeät kohteet. Halutessasi yksi ja sama avain käy kotiisi ja esimerkiksi vapaa-ajan asuntoosi ja toimistoosi.

Kätevä asennus ja käyttö

iLOQ Privuksen asennus ja käyttö on uskomattoman helppoa. Järjestelmä perustuu ainutlaatuiseen, palkittuun teknologiaan, jonka pohjana on omavoimainen iLOQ-lukkosylinteri. Tarvitsemansa energian sylinteri saa avaimen työntöliikkeestä. Kalliita kaapelointeja tai hankalia paristoja ei tarvita. Nykyinen lukkosylinteri vain korvataan iLOQin sylinterillä

Huippuluokan turvallisuus

Järjestelmä käyttää digitaalista salausta. Sen kaikki lukot ja avaimet ovat mekaanisesti samanlaisia. Sähköiset pääsyoikeudet on vahvasti salattu eikä niitä voi kopioida. iLOQ Privuksen mekaaninen ja elektroninen kestävyys täyttää kansainväliset standardit.

Saatavana lukkoliikkeistä

Hanki uusi lukitusjärjestelmäsi iLOQin tuotteita myyvistä lukkoliikkeistä. Aluksi iLOQ Privusta saatavana tavalliseen pohjoismaiseen lukkoon sopiva malli. Myöhemmin tänä vuonna markkinoille tulee myös malli, joka on tarkoitettu Europrofile DIN-sylinteriin.

Lisää iLOQ Privuksesta...
 
Julkaistu
7.2.2012