• Etusivu
  • Talo

iLOQ Privus - Yksi avain riittää

Rakentajan toimitus
Julkaistu 07.02.2012
20122_29476.jpg

iLOQ Privus on huipputurvallinen ja innovatiivinen lukitusjärjestelmä yksityisten ihmisten ja perheiden käyttöön. Järjestelmä koostuu lukkosylintereistä, avaimista ja kahdesta ohjelmointiavaimesta. Se antaa sinulle mahdollisuuden kätevästi itse määritellä pääsyoikeudet kotiisi ja vaikkapa vapaa-ajan asuntoosi ja yritykseesi.

Lisää iLOQ Privuksesta...

Miksi iLOQ Privus on ainutlaatuinen?

Pääsyoikeuksien vaivaton hallinta

iLOQ Privus tarjoaa täydellisen avaimiin ladattavien pääsyoikeuksien hallinnan.

  • Teet uusia avaimia muutamassa sekunnissa
  • Poistat avainten pääsyoikeudet käden käänteessä
  • Eliminoit kadonneet avaimet hetkessä

Pystyt käyttämään samaa avainta eri kiinteistöissä tai tiloissa. Päätät myös, mitkä ovet aukeavat milläkin avaimella. Lastesi turvallisuuden vuoksi voit esimerkiksi määritellä, että vain perheen aikuiset pääsevät avaimillaan autotalliin tai varastoon. Pystyt jopa tekemään vieraillesi tilapäisiä avaimia, joiden pääsyoikeudet pyyhit pois käytön jälkeen. iLOQ Privus joustaa ja tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia.

Helppo laajennettavuus

Järjestelmää on vaivatonta laajentaa uusilla lukoilla ja avaimilla. Voit lisätä siihen uusia lukkoja ja jopa 32 avainta turvataksesi kaikki sinulle tärkeät kohteet. Halutessasi yksi ja sama avain käy kotiisi ja esimerkiksi vapaa-ajan asuntoosi ja toimistoosi.

Kätevä asennus ja käyttö

20122_29478.jpg

iLOQ Privuksen asennus ja käyttö on uskomattoman helppoa. Järjestelmä perustuu ainutlaatuiseen, palkittuun teknologiaan, jonka pohjana on omavoimainen iLOQ-lukkosylinteri. Tarvitsemansa energian sylinteri saa avaimen työntöliikkeestä. Kalliita kaapelointeja tai hankalia paristoja ei tarvita. Nykyinen lukkosylinteri vain korvataan iLOQin sylinterillä

Huippuluokan turvallisuus

Järjestelmä käyttää digitaalista salausta. Sen kaikki lukot ja avaimet ovat mekaanisesti samanlaisia. Sähköiset pääsyoikeudet on vahvasti salattu eikä niitä voi kopioida. iLOQ Privuksen mekaaninen ja elektroninen kestävyys täyttää kansainväliset standardit.

Saatavana lukkoliikkeistä

Hanki uusi lukitusjärjestelmäsi iLOQin tuotteita myyvistä lukkoliikkeistä. Aluksi iLOQ Privusta saatavana tavalliseen pohjoismaiseen lukkoon sopiva malli. Myöhemmin tänä vuonna markkinoille tulee myös malli, joka on tarkoitettu Europrofile DIN-sylinteriin.

Lisää iLOQ Privuksesta...

20122_29477.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20138_35939.jpg
Poista veto ja korjaa lattia lämpimäksi
Samalla, kun vanhassa talossa tehdään ulkopuolista lisäeristämisestä, saadaan alapohjien ja sokkelin liityntä sekä alapohjan ja väliseinien kohtien eristys yhtenäiseksi. Terveen, kunnostetun talon perusteet ovat samat kuin uudenkin: kuivat, hyvin eristetyt ja tiivistetyt rakenteet sekä oikein mitoitettu hallittu ilmanvaihto.Alapohjan sekä alapohjan ja seinän liitoksen oikea eristys on tärkeää asumismukavuuden ja sisäilman laadun kannalta. Lämmin lattia on asuinviihtyvyyden kannalta tärkeä, koska lattian pinnan lämpötila tuntuu sen päällä käveltäessä. Routaeristys puolestaan suojaa rakenteita maan routimiselta.Tutustu tarkemmin alapohjan eristys ja routaeristys -tuotteisiin
20217_71577.jpg
Näin vältät lattiakaivon hajuhaitat lomalla
Kesällä lomaillaan paljon mökeillä ja tehdään pidempiä reissuja. Lomahuumassa ei kuitenkaan kannata unohtaa pesualtaiden ja lattiakaivojen hajulukkojen kastelua. Muuten ikävä haju voi vallata kotisi. LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n tiedotteessa kerrotaan miten vältetään haisevat lattiakaivot.
200810_13599.jpg
Tapetoi tehosteseinä
Kaipaako huone uutta ilmettä? Kyllästyttääkö värimaailma, tai tarvitaanko neutraaliin skaalaan tehostetta? Tapetoi tehosteseinä ja tila saa aivan uuden luonteen! Luo kolmiulotteinen illuusio tilan jatkumisesta maisemaan. Herkuttele kuvioilla ja anna itsellesi väriterapiaa.Tutustu Cello-tapetteihin
202111_73388.jpg
Pidä rakennustyömaa lämpimänä - näin valitset oikean lämmittimen
Lämmitin on ehdoton apuväline rakennustyömaalla kylmillä ilmoilla. Se pitää rakentajan lämpimänä, mutta on myös todella tärkeä rakennusmateriaalien kannalta, sillä esimerkiksi valujen kuivuminen nopeutuu. Lämmitin soveltuu myös erinomaisesti teollisuushalleihin, autotalleihin, korjaamoihin ja konesuojiin.Lämmittimien valikoima on suuri ja valinta voi olla vaikeaa. Olemmekin koonneet IKH:n kanssa muutaman vinkin, miten valitset sinulle sopivan.
20131_33352.jpg
Luennot ja työnäytökset
Tänä vuonna Rakenna & Remontoi -messuilla järjestetään luentoja sekä työnäytöksiä messujen jokaisena päivänä seuraavan aikataulun mukaisesti:
20151_42023.jpg
Pidä radon poissa kodistasi
Keuhkosyöpää aiheuttava maasta tuleva radon voidaan poistaa sisäilmasta rakennustekniikan avulla. Säteilyturvakeskuksen selvityksen mukaan radonputkiston aktivointi eli radonputkistoon asennettavan huippuimurin käyttöönotto on tehokkain radonkorjausmenetelmä. Se alentaa radonpitoisuutta keskimäärin 75–94 prosenttia, parhaimmillaan yli 99 prosenttia.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton