Stop kuralle!

Jokaisella on oikeus puhtaaseen kotiin ja helpompaan arkeen. Hiekkaiset saappaat tai kuraiset tassut ovat huolista pienimpiä, kun kodissa on Kurasyöppö juuri oikealla paikalla.

Mistä sinun kotisi puhtaus alkaa?

Kurasyöpön paras paikka on eteisessä, tai erillisessä kuraeteisessä lähellä ulko-ovea. Kurasyöpölle löytyy käyttöä myös kodinhoitohuoneessa, johon on kulku suoraa pihalta – tai terassilla, jolloin saat kuraiset saappaat tai karvaiset tassut puhtaaksi jo ulkona. Kurat valuvat veden mukana altaan sakkakoriin, joka estää viemäriä tukkeutumasta. Kurasyöppöjä voi olla useampikin.

Kurakeleillä käyttöaste 100 %

Kurasyöppö on nykyaikaisen kodin vakiovaruste. Erityisen hyödyllinen se on lapsiperheille ja lemmikkien omistajille. Kurasyöpössä puhdistat niin saappaat, sadevaatteet kuin koiran tassutkin nopeasti ja helposti. Mitä kurjempi keli, sitä enemmän Kurasyöpöllä on käyttöä.

Suunnittele ajoissa!

Kurasyöpön paikka on päätettävä, kun kodin LVI-kuvia piirretään. Asennus tehdään lattiavalun yhteydessä. Tuote on suunniteltu erityisesti Upovieser- lattiakaivoihin, joihin se tiivistyy kaivon omalla tiivisteellä.

Valitse oikea koko

Kurasyöppö-mallistoon kuuluu kolme vakiokokoa. Omakoti- ja rivitalon Kurasyöpöt ovat Mini 400 x 600 mm, Midi 500 x 800 mm ja Maxi 600 x 1200 mm. Tarvittaessa Kurasyöpön voi tilata mittojen mukaan. Isommat Kurasyöppömallit soveltuvat yleisiin tiloihin, joissa pestävää ja huuhdeltavaa on paljon. Runsasta vedenkäyttöä varten Kurasyöppö varustetaan pönttökaivolla ja tilavalla sakka-astialla.

Käytännöllinen on myös kaunista ja turvallista

Kavikan Kurasyöppö on ajattoman näköinen ja kestävä. Se on helppo pitää puhtaana, sillä Kurasyöppö valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Tuotteen muotoilussa on monia turvallisuutta lisääviä yksityiskohtia.
Erikoistilauksesta on saatavissa käyttöturvallisuutta lisäävä liukurei’itetty säleritilä tai esim. ajoneuvon painon kestävä ruuturitilä. Ritilä on tilattavissa myös erikseen 300...6000 mm leveänä 50 m välein (ritilän kantava suunta). Ritilän korkeus aina 25 mm.
Kurasyöppö on suunniteltu yhteistyössä VTT:n kanssa. Sitä myyvät rautakaupat sekä LVI-liikkeet kautta maan.
 
Päivitetty
13.1.2012