Lämpöpumppujen yhteyteen sopiva varaaja

Kodin lämmitysjärjestelmällä on kaksi tärkeää tehtävää: kodin sisälämpötilan pitäminen mukavan tasaisena sekä lämpimän käyttöveden riittävä tuotto.

Akvaterm-varaaja on keskeinen osa vesikiertoista lämmitysjärjestelmää. Se tasaa lämmityslaitteentuottaman lämmön mukavaksi ja turvalliseksi kaikissa lämmönjakojärjestelmissä.Se soveltuu hyvin useimpien lämmönlähteiden yhteyteen ja antaa vapauden valintaan myös tulevaisuudessa. Tapahtuuko lämmitys puulla, lämpöpumpulla, pelletillä vai öljyllä? Entäpä otetaanko aurinkoenergia lisälämmöksi? Lämmityslaitteesta ja energianlähteestä riippumatta Akvaterm varmistaa, että lämpöä riittää.

Uusi varaaja lämpöpumppujen yhteyteen

AKVA GEO on Akvatermin uusi, erityisesti lämpöpumppujen yhteyteen suunniteltu hybridivaraajamallisto. Varaaja toimii ratkaisuna myös muiden lämmitysmuotojen yhdistelyyn.

GEO sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin lämpöpumppumalleihin ja on yhdistettävissä kaikkiin lämmitysjärjestelmiin. Varaajassa on vakiona kaksi lämmönvaihdinta käyttövedelle. Toinen pitää huolen käyttöveden tehokkaasta esilämmityksestä ja toinen varsinaisesta kuumennuksesta. Erityisesti lämpöpumpuille suunniteltu kaksikerroksinen rakenne ja sisäänrakennetut ohjausputket pitävät huolen veden tehokkaasta kerrostumisesta.

GEO-varaaja voidaan varustaa aurinkolämmönvaihtimella, jolloin varaaja toimii myös aurinkolämpökäytössä. Markkinoiden tehokkain, saumaton 100 mm polyuretaanieristys varastoi lämmön pitkiäkin aikoja.

Varaajan räätälöinti yhteiden sijoittelun, varaajan korkeuden ja esimerkiksi lämmönvaihtimien kokojen muuttamisen osalta on helposti toteutettavissa.
AKVA GEO sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin lämpöpumppumalleihin ja on yhdistettävissä kaikkiin lämmitysjärjestelmiin.AKVA GEO sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin lämpöpumppumalleihin ja on yhdistettävissä kaikkiin lämmitysjärjestelmiin.
 
Julkaistu
10.1.2012