• Etusivu
  • LVI

Lämpöpumppujen yhteyteen sopiva varaaja

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kaukora Oy
Julkaistu 05.01.2012
20121_29069.jpg

AKVA GEO sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin lämpöpumppumalleihin ja on yhdistettävissä kaikkiin lämmitysjärjestelmiin.

Kodin lämmitysjärjestelmällä on kaksi tärkeää tehtävää: kodin sisälämpötilan pitäminen mukavan tasaisena sekä lämpimän käyttöveden riittävä tuotto.

Akvaterm-varaaja on keskeinen osa vesikiertoista lämmitysjärjestelmää. Se tasaa lämmityslaitteentuottaman lämmön mukavaksi ja turvalliseksi kaikissa lämmönjakojärjestelmissä.Se soveltuu hyvin useimpien lämmönlähteiden yhteyteen ja antaa vapauden valintaan myös tulevaisuudessa. Tapahtuuko lämmitys puulla, lämpöpumpulla, pelletillä vai öljyllä? Entäpä otetaanko aurinkoenergia lisälämmöksi? Lämmityslaitteesta ja energianlähteestä riippumatta Akvaterm varmistaa, että lämpöä riittää.

Uusi varaaja lämpöpumppujen yhteyteen

AKVA GEO on Akvatermin uusi, erityisesti lämpöpumppujen yhteyteen suunniteltu hybridivaraajamallisto. Varaaja toimii ratkaisuna myös muiden lämmitysmuotojen yhdistelyyn.

GEO sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin lämpöpumppumalleihin ja on yhdistettävissä kaikkiin lämmitysjärjestelmiin. Varaajassa on vakiona kaksi lämmönvaihdinta käyttövedelle. Toinen pitää huolen käyttöveden tehokkaasta esilämmityksestä ja toinen varsinaisesta kuumennuksesta. Erityisesti lämpöpumpuille suunniteltu kaksikerroksinen rakenne ja sisäänrakennetut ohjausputket pitävät huolen veden tehokkaasta kerrostumisesta.

GEO-varaaja voidaan varustaa aurinkolämmönvaihtimella, jolloin varaaja toimii myös aurinkolämpökäytössä. Markkinoiden tehokkain, saumaton 100 mm polyuretaanieristys varastoi lämmön pitkiäkin aikoja.

Varaajan räätälöinti yhteiden sijoittelun, varaajan korkeuden ja esimerkiksi lämmönvaihtimien kokojen muuttamisen osalta on helposti toteutettavissa.

Kaukora Oy
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Lämminvesivaraaja, josta lähtee putkia
Akvaterm-varaajat
Lämmön varaaminen veteen on käytännöllinen ja helppo tapa varastoida lämpöä. Lämminvesivaraajalla täydennettyä vesikeskuslämmitystä voidaan pitää hyvänä ja toimivana ratkaisuna sekä nyt että myös pitkälle tulevaisuuteen, koska se on energian lähteestä riippumaton.
20074_4346.jpg
Akvaterm-lämmönvaraaja
Ketju on yhtä vahva kuin…Sanonta pätee hyvin lämmityskattila-asennukseen. Usein mielenkiinto kohdistuu vain itse kattilaan. Vähintään yhtä tärkeää on ammattimainen asennustyö. Uuden kattilan ja varaajan osto on kuin naimisiinmeno, ei siis mikään pikku juttu.Kattilan luvataan toimivan noin 20-25 vuotta. Yhtä tärkeää on sen optimaalinen toiminta koko elinkaarellaan. Oikealla tavalla toimivat latauspumppu, shunttiautomatiikka, pumput, venttiilit, putkimitoitukset sekä asennustavat muodostavat toimivan kokonaisuuden. Siksi ketjun kaikkien lenkkien on oltava yhtä vahvoja. Kaukora Oy tuo maahan kaikkia näitä tuotteita, joten pakettihankintana voit olla varma ketjun kestävyydestä.Lisätietoa lämmönvaraajista
20083_9758.jpg
Lämmön varaaminen
Lämmön varaaminen veteen on helppo ja käytännöllinen tapa varastoida lämpöä. Lämminvesivaraajia käytetään lisäämään asumismukavuutta, parantamaan energialähteen palamistulosta ja mahdollistamaan valmiuden myös tulevaisuudessa erilaisille energia- ja laitevaihtoehdoille.
20137_35669.jpg
Kotiteatterikoulu osa 4: Äänentoisto
Laadukkaassa elokuvatilassa äänentoistolla on suuri merkitys. Aito äänimaailma tekee elokuvan katselukokemuksesta ainutlaatuisen ja todentuntuisen. On siis erityisen tärkeää panostaa kotiteatterin äänitekniikkaan ja toteuttaa se tilaan parhaiten soveltuvilla sekä omaa korvaa miellyttävillä kaiuttimilla.
20134_34656.jpg
Keittiökoulu: Keittiön säilytysjärjestelmät kuntoon!
Säilytysjärjestelmät vaikuttavat niin uudessa kuin vanhassakin keittiössä ratkaisevasti keittiön mukavuuteen ja toimivuuteen. Oletko ajatellut parannella keittiötäsi tai ehkä remontoida koko keittiön? Laatikoiden ja kaappien tilan hyödyntämisen voi optimoida erilaisilla säilytysratkaisuilla. Käytännöllisessä keittiössä tila käytetään tehokkaasti hyödyksi ja jokaisella esineellä on oma paikkansa.Keittiön säilytys on osa Keittiökoulua - Tutustu muihin osiin!
20139_36247.jpg
KASTELLIN JUHLASYKSY ALKAA VIIKONLOPPUNA 14.9.–15.9.2013!
KASTELLI 20 VUOTTA OSTETUIN!Tänä syksynä Kastelli juhlii 20 vuotta jatkunutta suosiotaan Suomen ostetuimpana talomerkkinä! Tuoreen rakentajatutkimuksen mukaan peräti 15 % rakentajista valitsee kodikseen Kastellin.Tule mukaan viikonlopun tapahtumiin ja totea itse, miksi Kastelli on kaksin verroin muita halutumpi!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton