STALA*Keittiötasot ja Saarekkeet - huoletonta keittiötekemistä terästasoilla!

Stalan ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiötasot täydentyivät massiivilaminaatti- ja tammi Element-tasoilla. STALA*Keittiötason taakse tai sivulle asennettavat Element-tasot tuovat lisää tilaa keittiötekemiseen. Element- tasolla varustettu keittiötaso kokoaa ihmiset yhteen ruuanlaittoon tai seurusteluun. Teräksisen keittiötason taakse asennettu tamminen Element- taso toimii saarekeratkaisussa vaikka aamiaispöytänä.

Osta Stalan keittiötarvikkeita Jäsentukusta

Tutustu lisää Stalan tuotteisiin tästä

ComboD saareketaso valkoisella Element -tasolla.
ComboD:ssä yhdistyvät reilu, tilava allas isoille kattiloille
ja uuninpelleille sekä näppärän kokoinen
kaatoallas.ComboD saareketaso valkoisella Element -tasolla. ComboD:ssä yhdistyvät reilu, tilava allas isoille kattiloille ja uuninpelleille sekä näppärän kokoinen kaatoallas.

”Ruostumaton teräs on erinomainen materiaali keittiössä ja vesipisteessä. Se on moderni, turvallinen ja ei kavahda vettä. Materiaalina ja sävyltään se sopii täydellisesti yhteen mustavalkoisiin keittiöihin. Nykypäivänä terästä käytetään vain vähän saarekkeissa. Osittain sen vuoksi, ettei syviä terästasoja ole ollut helposti saatavilla. Lisäämällä valinnanvapautta terästasojen mitoitukseen ja yhdistämällä rohkeasti terästasoon tammea tai massiivilaminaattia mustana tai valkoisena, halusimme tarjota laadukkaan, rehtiä ja rehellistä ruuanvalmistusta kestävän vaihtoehdon saareketasoihin.” kertoo Stala Oy:n mallistopäällikkö Jari Peltonen.

ComboT Keittiötaso kahdella reilun kokoisella altaalla.ComboT Keittiötaso kahdella reilun kokoisella altaalla.
Keittiötaso saarekkeeseen liedellä. Varustettu lieden
taakse tulevalla Tool-line toimintoalueella.Keittiötaso saarekkeeseen liedellä. Varustettu lieden taakse tulevalla Tool-line toimintoalueella.
Keittiötasojen mittajoustavuus laajenee uuden malliston myötä. Keittiötasoja on saatavana kolmena eri syvyytenä: 600, 700 tai 900 mm, maksimipituus on mallista riippuen 3000 mm. Keittiötasoihin on valittavissa joko pienellä kulmasäteellä varustetut, käytännölliset Combo-altaat tai suositut, kantikkaat Desire-altaat. Yhteensä allasvaihtoehtoja on kahdeksan, joten jokaiselle käyttäjälle löytyy varmasti juuri sopiva allasyhdistelmä. ”Malliston uutuus on 80 cm allaskaappiin mahtuva monipuolinen Combo*D , 50 cm ja 17 cm leveiden altaiden yhdistelmä.” kertoo Stalan markkinointi- ja palvelujohtaja Mari Tuomisto. ”Mallissa yhdistyy reilu, tilava allas isoille kattiloille ja uuninpelleille sekä näppärän kokoinen kaatoallas, jonne voi kaataa keitinvedet, kun iso allas on käytössä.”

Aito keittiötekeminen ja arjen sujuvuus on ohjannut mallistoa täydentävien keittiövarusteiden suunnitteluprosessia. Silikonireunaiset altaan päälle istuvat valutus- ja apuastiat ovat tilatehokkaita sekä korvaamaton apu ruuanlaitossa. Muovijaloilla varustettu tamminen leikkuulauta on kestävä ja toimii myös tarjoilutasona.

Oman Desire&Combo -keittiötason voi suunnitella Stalan uudella STALA*Designer suunnitteluohjelmalla tästä.

DesireL keittiötaso korotetulla takareunalla.DesireL keittiötaso korotetulla takareunalla.

Lajittele keittiöjätteet tyylillä

Keittiöjätteiden lajittelu käy vaivattomasti lähellä työpistettä. Stalan selkeä muotoilu ja toimiva mitoitus tekevät jätteiden lajittelusta käytännöllistä ja sujuvaa. Stalan jätelajitteluvaunut ovat tilatehokkaita ja mahtuvat helposti samaan keittiökaappiin pesupöydän alle. Vaihtoehtoisesti mallistosta löytyy malleja, jotka voidaan asentaa pesupöydän viereiseen kaappiin ergonomisesti sopivalle korkeudelle. Valkoiset, läpikuultavat jäteastiat yhdistettynä raikkaan vihreään ongelmajäteastiaan viestivät luonnon puhtaudesta ja ekologisuudesta.

EkoSmart on Stalan tuoteuutuus jätelajittelun maailmassa. Smart on kalustevalmistajan vakiolaatikkoon asennettava kokonaisuus. Smartti ratkaisu, joka ottaa kaapin tilan tehokkaasti hyötykäyttöön yhdistäen lajittelun ja säilytyksen. Selkeälinjainen EkoCombo helpottaa keittiöaskareita. Keittiöjätteiden lajittelu käy vaivattomasti lähellä työpistettä. EkoLine mallistosta löytyy tilatehokkaat ratkaisut moneen tarpeeseen. Yksikerroksiset EkoLine jätelajitteluvaunut mahtuvat samaan allaskaappiin pesupöydän kanssa.

 
Julkaistu
25.11.2013