Nyt yhdellä hakemuksella monta asuntolainatarjousta!

On ajanhukkaa täyttää samoja hakemustietoja monen lainantarjoajan lomakkeisiin ja lähettää niitä yksitellen eteenpäin. Etua.fi lainapalvelun idea on, että saat yhdellä hakemuksella mahdollisimman hyvät asuntolainatarjoukset. Vertaile tarjouksia keskenään ja valitse niistä itsellesi sopivin vaihtoehto. Säästät aikaa ja vaivaa - yksi hakemus, monta tarjousta! Palvelu on maksuton.

Hae uusi asuntolaina tai kilpailuta nykyinen

Säästät aikaa ja vaivaa - yksi hakemus, monta tarjousta!Säästät aikaa ja vaivaa - yksi hakemus, monta tarjousta!

Näin palvelu toimii

1. HAE
Aloita suoraan hakemuslomakkeesta tai käytä laskinta sopivan lainan valitsemiseksi. Jos laina haetaan yhdessä yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa, hänen tietonsa täytetään ”Rinnakkaishakija” –välilehdelle. Lähetä hakemus. Saat sähköpostiisi vastauksen niistä pankeista, jotka olemme sinulle valinneet.

2. VERTAA
Pankit ottavat sinuun yhteyttä ja kutsuvat jatkoneuvottelun pankkikonttoriin. Monet pankit antavat jo tässä vaiheessa alustavan lainalupauksen tai ainakin hintahaarukan lainamarginaalille. Sinun kannattaa myös huomioida lainasta sopiessasi, mikä olisi lainan kuukausittaiseen takaisinmaksuun sopiva eräpäivä, otatko mahdollisesti lainaturvavakuutuksen, tarvitsetko lyhennyksettömiä vuosia laina-ajan alkuun jne.

3. VALITSE
Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse niistä sinulle sopivin. Varsinainen lainasopimus allekirjoitetaan pankkikonttorissa, kun pankki on tehnyt lopullisen luottopäätöksen saatuaan kohteen ja muut luottopäätöksentekoon tarvitsemansa tiedot.

Tutustu palveluun tästä
 
Julkaistu
12.12.2011